Здравей Гост

Приятелството - обзор.

• 159 Отговора
  • 20466 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Приятелството - обзор.
« Отговор #120 -: Септември 04, 2012, 09:49:54 pm »
А при мен откъде идват контактите с всички типажи ...министри, депутати , тарикати ;D.селяни , цигани. Абе всяка прослойка на обществото... ;D

По силни възли е при теб - екзалтирал Раху в 7 дом, но в противовес на това имаш и силно присъствие в първи дом - имаш какво да предложиш насреща, бликаш от енергия. :)

Малко като онази песен ми прозвуча изброяването на контингента ;D:

Цитат
Ласмаги-джасмаги,дискотеки, маратони,шоколади, марципани,биберони, макарони,кастфони, мастфони,тонколони, монколони,акордьони, макордьони.Гер'ап ууу!

http://vbox7.com/play:cc222d9bbf

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #121 -: Септември 04, 2012, 10:52:24 pm »
За мен при марая не е толкова просто-възли по 1-7, управителите-пак там, но наобратно, у на слв съвпад с южен, а иначе у на 1-7 в тригон
Интересна работа

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Септември 04, 2012, 11:01:33 pm »
Много са факторите и с комплексен характер.

Умението човек да привлича приятели зависи и от силата на личната харизма.

Понякога харизмата е толкова силна, че близкият допир с нея причинява изгаряния - поради високата температура на повърхността на Слънцето не всички планети могат да виреят близо до него, най-малко Меркурий го е страх от силните жеги. :)

Според индийците Слънцето е най-голям враг на Венера. И съм забелязвала при харизматичните жени, че другите жени не ги обичат много. Тоест всеки "излишък" /енергиен/ си има и съответната цена, която се налага да заплатим.

Предполагам, че тя е като магнит за млади хора, подвижни, търсещи, с буден ум - захранва ги с нейната енергия. Толкова завиден ентусиазъм рядко се среща и при най-щурите младежи. Да не говорим за по-"тежки" лелки на средна възраст - на някои от тях навярно им изглежда като екстремист. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #123 -: Септември 04, 2012, 11:07:52 pm »
Лили, аз ли бъркам, или при теб ситуацията е подобна на тази при марая, само че по остта 11-5?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #124 -: Септември 04, 2012, 11:13:58 pm »
Лили, аз ли бъркам, или при теб ситуацията е подобна на тази при марая, само че по остта 11-5?

Да, нещо подобно.

СЛВ в 11 дом заедно с модерния управител на АС (в един знак), ЮЛВ в 5 дом в съвпад с диспозитора на СЛВ (У7/У11).
Меркурий също е близо до низходящия възел, имам съвпад Венера/Меркурий. Всъщност целият стелиум е в един знак с ЮЛВ.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #125 -: Септември 04, 2012, 11:18:25 pm »

Да, нещо подобно.

СЛВ в 11 дом заедно с модерния управител на АС (в един знак), ЮЛВ в 5 дом в съвпад с диспозитора на СЛВ (У7/У11).
Меркурий също е близо до низходящия възел, имам съвпад Венера/Меркурий. Всъщност целият стелиум е в един знак с ЮЛВ.

Тъкмо по темата значи :)
И какво ти носят транзитите в/у южния?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Септември 04, 2012, 11:21:42 pm »
Зависи каква планета минава, понякога нищо не носят.

Транзитът на Юпитер през ЮЛВ навремето ме "срещна" с астрологията, започнах да я изучавам задълбочено.

Но през 2010 при същия транзит не помня да е имало нещо значимо. Юпитер профуча със скоростта на светлината през стелиума и нищо съществено не се случи, много рутинен период си беше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #127 -: Септември 04, 2012, 11:28:38 pm »
Сатурн в/у слв нищо ли не каза? А може да е рано заради опозицията с венера

Мне-сега погледнах-трябваше нещо да се е случило вече

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Септември 04, 2012, 11:35:21 pm »
В партньорски план нищо (по-скоро може би решение), но имаше раздвижване в социалната среда - засега определям промяната като благоприятна, пък по-нататък ще видим.

Иначе по време на мунданния съвпад на Марс и Сатурн върху наталния ми СЛВ чаках да ми се спусне някоя балтия на главата, но нищо подобно не се случи. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #129 -: Септември 04, 2012, 11:37:55 pm »
В партньорски план нищо (по-скоро може би решение), но имаше раздвижване в социалната среда - засега определям промяната като благоприятна, пък по-нататък ще видим.

Иначе по време на мунданния съвпад на Марс и Сатурн върху наталния ми СЛВ чаках да ми се спусне някоя балтия на главата, но нищо подобно не се случи. :)

Слв в 11-да си полезна на социума :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Септември 04, 2012, 11:46:09 pm »
...

Бих ти препоръчала да носиш по-често златистожълто и аленочервено, от скъпоценните и полускъпоценни камъни можеш да си взмеш някое бижу с червен корал, рубин и жълт сапфир, топаз. До края на годината е подходящо да носиш злато, гореизброените камъни могат да бъдат в златен обков, особено в периода от началото на октомври до средата на ноември т.г. - за да ти "отключим" късмета.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #131 -: Септември 04, 2012, 11:47:59 pm »

Не бееее  ;D - вредител! Такива като мен трябва да се изтребват до крак, имам "аспекта на черния учител".  :96:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #132 -: Септември 04, 2012, 11:53:31 pm »

Не бееее  ;D - вредител! Такива като мен трябва да се изтребват до крак, имам "аспекта на черния учител".  :96:

А не-аз до толкова от астрология не разбирам-кой е тоя аспект

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Септември 04, 2012, 11:56:03 pm »
А не-аз до толкова от астрология не разбирам-кой е тоя аспект

Ще ти го кажа "на ушенце" утре като се събудим  :P, засега -  :bedtime2: (лека нощ).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #134 -: Септември 05, 2012, 12:00:10 am »
Лека  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #135 -: Септември 05, 2012, 12:49:53 pm »
Много са факторите и с комплексен характер.

Умението човек да привлича приятели зависи и от силата на личната харизма.

Понякога харизмата е толкова силна, че близкият допир с нея причинява изгаряния - поради високата температура на повърхността на Слънцето не всички планети могат да виреят близо до него, най-малко Меркурий го е страх от силните жеги. :)

Според индийците Слънцето е най-голям враг на Венера. И съм забелязвала при харизматичните жени, че другите жени не ги обичат много. Тоест всеки "излишък" /енергиен/ си има и съответната цена, която се налага да заплатим.

Предполагам, че тя е като магнит за млади хора, подвижни, търсещи, с буден ум - захранва ги с нейната енергия. Толкова завиден ентусиазъм рядко се среща и при най-щурите младежи. Да не говорим за по-"тежки" лелки на средна възраст - на някои от тях навярно им изглежда като екстремист. :)

:haha: :rolf:
Вярно е....
Енергията плаши...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #136 -: Септември 05, 2012, 01:14:15 pm »

Бих ти препоръчала да носиш по-често златистожълто и аленочервено, от скъпоценните и полускъпоценни камъни можеш да си взмеш някое бижу с червен корал, рубин и жълт сапфир, топаз. До края на годината е подходящо да носиш злато, гореизброените камъни могат да бъдат в златен обков, особено в периода от началото на октомври до средата на ноември т.г. - за да ти "отключим" късмета.  :blink:

Ако не ти е проблем, да ми подшушнеш и на мен какво да си сложа.  :-[ Много ще ми е нужен късмет през следващата година... Между другото, тотално наобратно от вкуса ми, който винаги ме е карал да нося бели метали, тази година изпитвам някаква любов към жълтото злато... Досега съм се сдобила само с една гривна и чифт обеци, но е факт, че нещо се сбърках.  :-[

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #137 -: Септември 05, 2012, 02:10:39 pm »
...

Лили много ти благодаря за съвета ,и знаеш ли много си права за златото,защото тази година нали е високосна и нося сребро от края на 2011 до настоящия момент,и наскоро се натъкнах на едно твърдение ,че златото действало благотворно на човека и сега реших,че ще мина на злато пък дано да се ,,отключи " късмета....
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #138 -: Септември 05, 2012, 02:59:39 pm »

При мен са обратно-Южен в 11 а Северен в 5.
Много добре се вмествам в различни колективи и бързо се приспобявам -може би това е остатък от миналото.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #139 -: Ноември 18, 2012, 08:53:45 am »

некомфортно е за тези който ти го активират чрез синастрия с лична планета планета :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...