Здравей Гост

Прогресивните Лунации

• 60 Отговора
  • 10008 Прегледи
*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Прогресивните Лунации
« Отговор #20 -: Юли 18, 2013, 02:50:28 pm »
Виж значи как се е проявил 9-ти дом. Интересното е, че пр. пълнолуние ти е било и затъмнение, мен ме очаква същото само, че пр. новолуние което съвпада със затъмнение, в 9ти дом. Само дето нямам никакви планове за чужбина, предполагам с друго от значенията на 9-ти дом ще се прояви.

« Отговор #21 -: Юли 18, 2013, 04:15:19 pm »
Много са ми интересни тези Лунации,но защо при мен са проработили,чак 4!!! години след точния съвпад на Луната Слънцето. То вярно,че наистина имаше ново начало,но защо цели 4 години по-късно?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #22 -: Юли 18, 2013, 04:20:42 pm »
Сигурно защото е настъпило в неподвижен знак (Водолей)  :thinking:
« Последна редакция: Юли 18, 2013, 05:31:25 pm от Just_a_Dream »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #23 -: Юли 18, 2013, 05:13:01 pm »
Не е това причината, нещо друго е. Зависи от градуси, знак и управител на знака, аспекти, транзити и лунации.

Не мисля, че това, което се е случило 4 години по-късно е свързано с новолунието.

« Отговор #24 -: Юли 18, 2013, 08:45:39 pm »
Благодаря ти,Сладурка,но нещо започвам да губя доверие в тези Прогресивни Лунации...И май ще се окаже,че наистина те променят леко отвътре и това е! Без физическо проявление! Когато съм се родила Прогресивната Луна е била близо до наталното Слънце на майка ми,а когато се е родил брат ми е била на К5,но не знам дали картата и е ректифицирана правилно  :thinking: Чудя се какво точно да гледаме при тези Лунации,за да предскажем брак или раждане на дете  :thinking:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #25 -: Юли 18, 2013, 09:14:36 pm »
Аз съм виждала в много карти значими събития при прогресивно новолуние, и във форуми много хора са споделяли. Ти в крайна сметка знаеш ли си точния час на раждане?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Юли 18, 2013, 09:40:13 pm »
Майтап няма, обаче изведнъж ми се отваря възможност да отида за няколко дни в чужбина през октомври, става въпрос за един курортен град на Кримския полуостров. И се чудя дали да приема предложението, остава да намеря кой да ми наглежда котките една седмица... Но отида ли там, сигурно няма да искам да се връщам тук, в тази "сива" реалност.

Ау, красота, вече се размечтах...  :rolleyes:

Дали пък прогресивно пълнолуние няма да донесе някое сбъднато желание?

« Последна редакция: Юли 18, 2013, 09:49:45 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #27 -: Юли 18, 2013, 09:43:09 pm »
Аз съм виждала в много карти значими събития при прогресивно новолуние, и във форуми много хора са споделяли. Ти в крайна сметка знаеш ли си точния час на раждане?
Да,знам си точния час на раждане.А кое Новолуние е по-значимо в събитиен план? Прогресивна Луна съвпад Прогресивно Слънце или Прогресивна Луна съвпад Натално Слънце? :thinking:

« Отговор #28 -: Юли 18, 2013, 09:44:23 pm »
Майтап няма, обаче изведнъж ми се отваря възможност да отида за няколко дни в чужбина през октомри, става въпрос за един курортен град на Кримския полуостров. И се чудя дали да приема предложението, остава да намеря кой да ми наглежда котките една седмица... Но отида ли там, сигурно няма да искам да се връщам тук, в тази "сива" реалност.
Остава и да не приемеш  :blink: Такива възможности не се изпускат!  :blink:

« Отговор #29 -: Юли 18, 2013, 09:46:10 pm »
Аз, защото съм светло-кестенява по природа и не много умна да попитам: "Как се изчислява това?" ;D

Когато Лунара съвпадне или е в опозе с пр. Луна ли ;D?

Благодаря :))

« Отговор #30 -: Юли 18, 2013, 09:51:22 pm »
Кое как се изчислява Прогресивно Новолуние или Прогресивно Пълнолуние? При Новолуние имаш съвпад на Прогресивна Луна със Слънце,При Пълнолуние Прогресивната Луна е в опозиция на Слънцето  :blink:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #31 -: Юли 18, 2013, 09:53:12 pm »
прогресивно новолуние е при съвпад на прогресивна луна с прогресивно слънце. Въобще прогресивните лунации се определят според аспекта на пр. луна към пр. слънце

« Отговор #32 -: Юли 18, 2013, 09:55:19 pm »
Аха....значи не се брои от Пр.Луна към Натално Слънце  :blink:

« Отговор #33 -: Юли 18, 2013, 10:02:42 pm »
Благодаря много, Сладурка :blink:
При мен живот и здраве прогр. новолуние ще е през 2019г. във втори дом, в телец :rolleyes:

*

Нова

• 3491
« Отговор #34 -: Юли 19, 2013, 08:21:56 am »
При мен прогрес новолуние ми даде приключване на един етап от живота и започване на този, който водя в момента. Не мога да кажа по-добър или по-лош, не съм склонна да съм толкова категорична в оценката.
Изражението е основно в професионалната сфера, а съвпада става точно на нат к2 в телец.
Да, сега определено живея по-фиксиран живот, няма смяна на място и места, дори и работата ми е основно в седнало положение и в Инкубатор, където виждам едни и същи хора от повече от 3 години. Аз съм една от най-младите и последно започнали работа тук )))) Комуникациите са предимно опосредствани. Преди имах много жив контакт с /десетки/ хиляди хора, движение, пътуване, ходене..
Слънцето ми у 6. Не съм търсила промяната, тя ме намери.

Считам, че на датата на точния съвпад "пожънах" голям успех и в университет, но това определено е подкрепено и от транзити.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #35 -: Юли 19, 2013, 01:35:11 pm »
а какъв орбис се отчита за съвпад с новолунието? при мен най-близкия ще е почти 6 градуса, май е много  :-\
и в 12ти дом какво може да се очаква? емиграция не планирам :-\

*

Нова

• 3491
« Отговор #36 -: Юли 19, 2013, 01:37:12 pm »
Нова, мерси за споделеното, понеже на мен след няколко месеца ми предстои прогресивно новолуние в телец в тригон с юпитер, а слънцето ми У6 :blink: Много искам да ми се случи положителна промяна в живота, най-вече стабилна работа.

Може и да стане, при мен съвпада става в опозиция на нат. юпитер.

Не намирам особена връзка, но тогава имам и юпитер върху венера, у на телец.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #37 -: Юли 21, 2013, 06:17:08 pm »

Как възприемате прогресивно новолуние под формата на съвпад на 2 прогресивни планети? Ясно е, че аспектът няма да е толкова силен, както при прогресивна и натална, но все пак, планетите са прогресивни и изразяват движението на личните им позиции.  :-\
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #38 -: Юли 21, 2013, 09:16:08 pm »
Съвпад между 2 прогресивни планети също е от значение и влиянието му се усеща поне 1 година.

« Отговор #39 -: Юли 22, 2013, 03:05:13 pm »
Интересна тема:) При мен прогресивното новолуние беше миналия месец, точно на куспидата на 11 натален дом.Засега проявления няма.Върнах се назад да проверя и какво установих - при прогресивно пълнолуние съм забременяла с големия ми син, по оста 4-10 дом е било пълнолунието.