Здравей Гост

Работоспособност и време

• 27 Отговора
  • 3743 Прегледи
Re: Работоспособност и време
« Отговор #20 -: Септември 05, 2012, 09:54:49 pm »
От малка не обичам спането, не мога да лежа в леглото, след като съм се събудила. Работоспособна съм вечер, Луна в Телец в 10-ти, Меркуриий в Близнаци в 11-ти дом.
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #21 -: Септември 05, 2012, 10:33:10 pm »
Добре де разбрахме че много от нас тук са нощни птици ,но каква точно е целта на изследванто или аз съм пропуснала нещо от началото на темата.

Нямам идея каква е целта, но темата за слънцето ми хареса - отдавна не съм имала време за форума, но преди малко се запознах със статията за планетата Скаут (благодаря на Уран за линка) и си ми отговаря изцяло  :blink: Та може и в тази тема да изскочи нещо  :blink:
The only distance is that which we create!

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #22 -: Септември 06, 2012, 09:16:18 pm »
И аз съм от ранобудните, но вечер съм като кокошка... ;D трудно оставам будна след 11 часа.
Работоспособна съм през целия ден, стига да не стоя на едно място дълго време.
Луна /Везни/7д, Меркурий/Водолей/11д.  :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Септември 07, 2012, 11:31:57 am »
Ами не знам, Марая си прави някакви статистики и анкети, но нека обяви резултатите накрая. :)

Даа... ;D  , но чакам още включвания по темата.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #24 -: Септември 07, 2012, 08:24:18 pm »
 :blink:Ето включвам се и аз.От най-ранобудните съм.Всяка сутрин ставам към 6ч.Никъкъв проблем.Проблема ,е че по-късно от 22ч вечер едвам издържам да не заспя.И аз ,като rossin съм работоспособна  през целия ден,стига да не стоя дълго време на едно място.

« Отговор #25 -: Септември 20, 2012, 08:57:28 am »
В кои часове сте най-работоспособни?
Моля посочете знака в които попадат Луна и Меркурий?

Приятно писане.... :blink:

Обичам да ставам рано и да си свършвам работата по на време за да може вечерта да ми е свободна за илизане и т.н. Луна в скорпион ,Меркурий във Водолей.

« Отговор #26 -: Септември 20, 2012, 09:26:09 am »
Ето и от мен: най-работоспособна съм вечер, след 18 ч., може цяла нощ да работя, ако трябва. Или да уча. Определено съм нощна птица.
Но заради децата ми се обърка режима - мога да стана и в 5 ч. и да правя закуски, ако трябва. Не обичам да бездействам и винаги имам план - тогава съм максимално ефективна.
Луна в Овен, Меркурий в Близнаци. ;)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #27 -: Септември 20, 2012, 04:31:43 pm »
Честно казано съм приспособим тип - мога и през деня и през нощта, но определено имам проблем с ранното ставане и винаги си казвам "още 10"  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен