При мен също ще има по-голяма аспектация.В трети дом ще бъде. Опозиция нат слънце 5гр,тригон луна,марс 1гр и венера 9гр орбис.Съвпад плутон 7гр орбис.
Цитат на: Milkyway в Септември 07, 2012, 11:19:35 amПри мен също ще има по-голяма аспектация.В трети дом ще бъде. Опозиция нат слънце 5гр,тригон луна,марс 1гр и венера 9гр орбис.Съвпад плутон 7гр орбис.В трети,в трети Не знам какво да си пожелая Но току що приключихме с телеца и до сега си поплаквах
Цитат на: Milkyway в Септември 07, 2012, 01:46:39 pmЦитат на: Milkyway в Септември 07, 2012, 11:19:35 amПри мен също ще има по-голяма аспектация.В трети дом ще бъде. Опозиция нат слънце 5гр,тригон луна,марс 1гр и венера 9гр орбис.Съвпад плутон 7гр орбис.В трети,в трети Не знам какво да си пожелая Но току що приключихме с телеца и до сега си поплаквах Милки, това бащата на детето ти ли беше ?
Цитат на: elfidka в Септември 07, 2012, 03:06:55 pmЦитат на: Milkyway в Септември 07, 2012, 01:46:39 pmЦитат на: Milkyway в Септември 07, 2012, 11:19:35 amПри мен също ще има по-голяма аспектация.В трети дом ще бъде. Опозиция нат слънце 5гр,тригон луна,марс 1гр и венера 9гр орбис.Съвпад плутон 7гр орбис.В трети,в трети Не знам какво да си пожелая Но току що приключихме с телеца и до сега си поплаквах Милки, това бащата на детето ти ли беше ?Нееее,това беше един ,когото силно желаех да направя свой любовник Бащата на детето стои тук за красота.
в пети ще ме срещне новолунието. секстил с Плутон (6, У6), разходящ квадрат с Марс (7, У11/12), сходящ с Юпитер(2, У7), тригон със Слънце (9, У4/3) и Венера(9, У12).//Роня да ми пожелае нещо хубаво:Д
Веднага! Пожелавам край на проблемите по 7ми с някакви мачовци недоказани, парични подобрения, и мечтано пътуване!
Аз си имам Нептун в 11ти, У2. Много ме бива по сбъдванията. Мани тия пръчки.
Я не се оплаквай То това твоето си е убавиня
Еййй пожелайте и на мен нещо хубаво