Здравей Гост

Предсказанието чрез различните техники

• 142 Отговора
  • 19288 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Предсказанието чрез различните техники
« -: Септември 08, 2012, 10:04:54 am »
Знаете , че съм фен на предсказателната астрология.
Излишно е да разказвам отново през какви етапи на планетарни аспекти и конфигурации съм преминала...и колко малко хора биха преживяли това...
Иска ми се , чрез индийската методика , чрез примарните дирекции , чрез прогресивните и символични дирекции да направим
анализ ,  за последните 3 месеца от годината на няколко карти.
Използвам момента , че Анабел е тук ...,а тя ми знае данните и съм готова да "се жертвам" първа в темата в името на астрологията...

По ведическата система се намирам в МАХАДАША РАХУ , АНТАРДАША КЕТУ и ПРАТИАНТАРДАША - ВЕНЕРА. 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Предсказанието чрез различните техники
« Отговор #1 -: Септември 08, 2012, 10:08:55 am »
Ми аз точно се мъча да изчисля едни дирекции. Иначе много ми се иска да си предскажа нещо прекрасно, ама...  :-[

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #2 -: Септември 08, 2012, 10:19:28 am »
Знаете , че съм фен на предсказателната астрология.
Излишно е да разказвам отново през какви етапи на планетарни аспекти и конфигурации съм преминала...и колко малко хора биха преживяли това...
Иска ми се , чрез индийската методика , чрез примарните дирекции , чрез прогресивните и символични дирекции да направим
анализ ,  за последните 3 месеца от годината на няколко карти.
Използвам момента , че Анабел е тук ...,а тя ми знае данните и съм готова да "се жертвам" първа в темата в името на астрологията...

По ведическата система се намирам в МАХАДАША РАХУ , АНТАРДАША КЕТУ и ПРАТИАНТАРДАША - ВЕНЕРА.

и аз съм и фен,  ;).

Едно то най-важните неща, които могат да се научат/проверят от форум по астрология е как всъщност действат транзитите, прогресиите, дирекции, революциите. И с удоволствие ще се включа в темата. Да не говорим, че последно време пак съм се върнала към класическата астрология - те са доста по коректни в отчитането на реален промисор, и профекции. Сега трябва да излизам, но довечера ще съм на линия.  :blink:

Ведическата астрология много я харесвам като тълкувания, мъдрост, йогите до някаква степен, но не съм отчела в Европа Сидералният зодиак да действа.  ;) Така, че ще използвам само класическите техники.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Grace

• 2257
« Отговор #3 -: Септември 08, 2012, 10:28:34 am »
Относно предсказателните техники, един много добър цитат  - " транзитите са като стъпки в пясъка, дирекциите, като стъпки в бетона "  ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Септември 08, 2012, 10:31:27 am »
Относно предсказателните техники, един много добър цитат  - " транзитите са като стъпки в пясъка, дирекциите, като стъпки в бетона "  ;)

Хареса ми :)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #5 -: Септември 08, 2012, 10:35:59 am »

и на мен - и да, точно така е! Като прогресиите също ги слагам при бетона.  ;D ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #6 -: Септември 08, 2012, 10:37:07 am »
Дано не съм се бетонирала баш на този етап.  ;D

трия го това, мисля че правилно смятам дирекциите*
« Последна редакция: Септември 08, 2012, 10:43:40 am от Ronia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Септември 08, 2012, 10:59:53 am »
Кое провокира темата.... :rolleyes:
По примарни дирекции имам Дирекция към МЦ с промисор Венера дата 6.09.
В същия период влизам в поддаша на Венера във ведическата карта.

Транзитите към настоящия момент нямат точни аспекти , изключая слънцето..... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Септември 08, 2012, 11:06:31 am »

И на мен, а прогресиите ги отнасям по-скоро към свързващия материал. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 08, 2012, 11:24:41 am »
Актуална символична дирекция Луна съвпад Юпитер и Венера съвпад ИЦ. :rolleyes:
Луната управлява 8-ми , Юпитер управлява 1-ви , а се намира в 7-ми , почти на к8.
Венера управлява 7-ми , 11-ти и 6-ти ...намира се във втори...
Тропическа карта...

Сега ще търся и сидерални дирекции...Абе под вола теле ..,но си струва :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Септември 08, 2012, 11:26:47 am »
Каква точно е целта на изследването - какво предстои да се случи или търсене на астрологично потвърждение за това, което вече се е случило?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Септември 08, 2012, 11:28:33 am »
Точният аспект и двете дирекции не е ли отминал вече? Миналато година по това време?
Покупка на нов уютен дом? Заживяване под един покрив с любим човек/мъж?

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Септември 08, 2012, 11:30:53 am »
 :blink: когато има значимо събитие, винаги е отразено и по трите метода. факт.
често се получават разминавания в очакванията и тълкуванията и тогава се обвинява астрологията, че не работи.
"море", макар и малко грубичко, доста точно го е казал :

Цитат
На келявия космонавт, ракетата и космоса му криви. Ако си на летището, не може да очакваш да ти се паркира влак, а на гарата не чакай подводница.
  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Септември 08, 2012, 11:34:41 am »
често се получават разминавания в очакванията и тълкуванията и тогава се обвинява астрологията, че не работи.

Защото винаги има субективен фактор, дори при най-добрите астролози, особено ако тълкуват личната си карта и имат определени очаквания. Например да минеш между капките при много трудни дирекции или да се изяви по възможно най-добрия начин някоя благоприятна такава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 08, 2012, 11:41:13 am »
Каква точно е целта на изследването - какво предстои да се случи или търсене на астрологично потвърждение за това, което вече се е случило?  :blink:

Tyrsi se... ;D
Какво би могло да се случи според различните астрологични школи в последните 3 месеца от тази година.... :rolleyes:
После..,като съм готова защото няколко месеца  е малко за ведическата астрология ще дам пример и за отминало събитие... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Септември 08, 2012, 11:46:23 am »
Точният аспект и двете дирекции не е ли отминал вече? Миналато година по това време?
Покупка на нов уютен дом? Заживяване под един покрив с любим човек/мъж?

От тази зима....

Не съм купувала имот миналата година...По-скоро водя дела за имот. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Септември 08, 2012, 11:49:17 am »
Чудя се да взема ли да си направя кратка самоанализа по отминали планетни периоди в темата за Индийска астрология, хем да се поупражним малко с колежките. Ще се пробвам да си направя и прогноза за следващите година-две, пък после ще видим дали нещо се е сбъднало. Вече нямам никакви очаквания, но дирекциите са доста красноречиви и дотук празно няма.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #17 -: Септември 08, 2012, 11:51:02 am »
на мен би ми било интересно някой да сложи задачка с минала дата. да се опитаме да предскажем, но отговора да е ясен т.е. вече случило се значимо събитие. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Септември 08, 2012, 11:51:22 am »
Чудя се да взема ли да си направя кратка самоанализа по отминали планетни периоди в темата за Индийска астрология, хем да се поупражним малко с колежките. Ще се пробвам да си направя и прогноза за следващите година-две, пък после ще видим дали нещо се е сбъднало. Вече нямам никакви очаквания, но дирекциите са доста красноречиви и дотук празно няма.

Давай тук...да е събрано в едно...

« Отговор #19 -: Септември 08, 2012, 11:53:01 am »
Първото ми предположение беше, че ще е нещо като покупка на имот, защото 4-тият дом и оста 2/8 ми се струват по-силно акцентирани от 7-ми дом по дирекции.

Да, Лили, направи. И аз ще направя. Проверявала ли си дали планетите във варготама и бхава варготама действат по-силно (отчетливо) по периоди?