Здравей Гост

Предсказанието чрез различните техники

• 142 Отговора
  • 19393 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Предсказанието чрез различните техники
« Отговор #40 -: Септември 08, 2012, 03:15:47 pm »
За юли 1996 - разгледах го по индийски даши и клоня към малко по-различен отговор.
Но както казах, мисля че се сещам какво е събитието /ако правилно се сещам/.

Но при всички положения се предполага дълбока промяна, засягаща партньорско взаимодействие - транзитен Плутон на ДС.

Да... :(
Смърт на съпруг.

Какво казват индийските даши...?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #41 -: Септември 08, 2012, 03:19:11 pm »
Не бързай да се отказваш - има още две дати.  :blink:

Цитат
7 юли 1996г.
9 декември2010 г.

Мисля, че и за двете се сещам какви са, така че ще съм пас.

:wub: Да...няма как да не знаеш...Ти си ми приятелка...

Но ето още една дата...
06.12.2000

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #42 -: Септември 08, 2012, 03:19:29 pm »
тъкмо щях да пиша, че ако не е щастието в партнъорството, ще е другото. защото тр Плутон на Асц-та идващ от МЦ със сигурност предполага промяна в статуса. Съжалявам, че в случая е бил със знак ( - ) Колко лошо проявление на Юпитер ! по дирекции - опозиция Венера и тригон Асц.

*

Марая

• 28287
« Отговор #43 -: Септември 08, 2012, 03:20:51 pm »
Марая, по твоята карта ли да ги търся? и реални събития ли има тогава?

Да...
Абсолютно реални...

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Септември 08, 2012, 03:25:11 pm »
за юли 1996г - любов, страст, щастие и вероятно обвързване/брак. Темите по Юпитер с Луна, Венера, Асц са доста акцентирани. Също и Меркурий, който е У10. Не е изключено и преместване покрай любовта да е имало.

В края на ноември заминах в чужбина и в колата се запознах с последния си законен съпруг...Но в края на ноември...
Нова година посрещнах с него в чужбина....

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Септември 08, 2012, 03:26:24 pm »
Секстил на тр плутон към венера у7, в натала в тригон=> смърт на съпруг  :o

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #46 -: Септември 08, 2012, 03:27:08 pm »
тъкмо щях да пиша, че ако не е щастието в партнъорството, ще е другото. защото тр Плутон на Асц-та идващ от МЦ със сигурност предполага промяна в статуса. Съжалявам, че в случая е бил със знак ( - )

Това важи ли за солари?  :o Все още имам шанс да сменя мястото, където ще съм на рождения си ден... Ако съм тук съм с Плутон (У10) на Асц и Сатурн (У1) на МЦто.  :-\

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #47 -: Септември 08, 2012, 03:27:38 pm »
Mnogo sa interesni neshtata koito pishete , t.e. pove4eto neshta na 4ovek sa zadadeni po rojdenie? i Trudno biha bili promeneni osobeno shto se otnasq do braka?

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Септември 08, 2012, 03:31:03 pm »
Между другото, сега забелязах в прогресивната карта на Марая, че 1996 е годината, когато Венера се обръща ретроградно по прогресия, правейки точен секстил с нат. Слънце. Да видим какви са вашите предположения.  ;)

АС по дирекция на сл. дъга минава в друг знак (от Стрелец в Козирог), имаме и точен квадрат на дир. МС/ІС към нат. Марс, дир. Юпитер в опозиция с нат. Венера, смяна на знак при дир. Венера, след като удря осите - АС/ДС.

Основно в предсказателната астрология...
За мен е правило номер 1...Промяната на знака и фазата на планетата винаги дават индикации за събития. За жалост не винаги добри. :blink: Но ВИНАГИ СВЪРЗАНИ С ОНОВА КОЕТО СИГНИФИЦИРА ПЛАНЕТАТА И ДОМА/ТЕ/ КОИТО УПРАВЛЯВА.
ПРОСТО Е ЗАКОН.... :rolleyes:

В тази връзка ми предстои тригон на ПР.ДСЦ към натален Сатурн...Как бихте интерпретирали този аспект? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Септември 08, 2012, 03:33:25 pm »
За юли 1996 - разгледах го по индийски даши и клоня към малко по-различен отговор.

Но при всички положения се предполага дълбока промяна, засягаща партньорско взаимодействие - транзитен Плутон на ДС.

Смърт на съпруг.

Да, за това се сетих, макар и да не знаех кога точно се е случило. Зная, че някое лято е било.

Ако гледаме индийските даши, акцентът е Марс/Раху и пак Марс. В Д1 имаш Марс/Юпитер по оста 2/8 дом. И двете планети са естествени сигнификатори на брачния партньор в индийската астрология.

В деня на смъртта - смяна на мини-даша - преминаване от Юпитер в Сатурн.

А в периода 1997/1998 срещаш ли някой мъж или това се случва няколко години по-късно?

Чудя се Вуте по коя даша ти е пратен.  :thinking:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #50 -: Септември 08, 2012, 03:36:09 pm »

В тази връзка ми предстои тригон на ПР.ДСЦ към натален Сатурн...Как бихте интерпретирали този аспект? :rolleyes:

Нов брак?  :-[ Мисля, че може да има облекчение по отговорностите свързани със 7ми дом и/или лекота в отношенията, без да им липсва сериозност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Септември 08, 2012, 03:36:58 pm »
Това за обръщането на Венера по прогресия и при мен важи, само че от ретроградна става директна.

В годината, в която се обръща, има прекъсване на няколкогодишна връзка. По-късно срещам друг мъж, но там разитие няма. Фактически сериозна връзка след обръщането на прогресивната Венера не съм имала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Септември 08, 2012, 03:39:28 pm »

Смърт на съпруг.

Да, за това се сетих, макар и да не знаех кога точно се е случило. Зная, че някое лято е било.

Ако гледаме индийските даши, акцентът е Марс/Раху и пак Марс. В Д1 имаш Марс/Юпитер по оста 2/8 дом. И двете планети са естествени сигнификатори на брачния партньор в индийската астрология.

В деня на смъртта - смяна на мини-даша - преминаване от Юпитер в Сатурн.

А в периода 1997/1998 срещаш ли някой мъж или това се случва няколко години по-късно?

Чудя се Вуте по коя даша ти е пратен.  :thinking:

Вуте е в края на същата година. ;D Като го срещнах на път. Дойде да ме вземе един чужденец и Вуте беше в колата. Тръгнах на път..,но не за разходка , а по работа в съседна държава и срещите там бяха на много високо ниво/правителство/.
С Вуте заминах на Нова година в чужбина.
Г-жа рачесата е придобивката през 1998г. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Септември 08, 2012, 03:45:05 pm »
тъкмо щях да пиша, че ако не е щастието в партнъорството, ще е другото. защото тр Плутон на Асц-та идващ от МЦ със сигурност предполага промяна в статуса. Съжалявам, че в случая е бил със знак ( - ) Колко лошо проявление на Юпитер ! по дирекции - опозиция Венера и тригон Асц.

:58: Никога не съм харесвала Юпитер , макар , че управлява слънчевия ми знак.
По транзити на всеки 12 г. като кацне на АСЦ винаги ми носи смяна на партньорите.... :rolleyes: Просто е закон...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Септември 08, 2012, 03:49:19 pm »
Вуте е в края на същата година. ;D Като го срещнах на път. Дойде да ме вземе един чужденец и Вуте беше в колата.

Така и предположих, макар че много се изкушавах да го туря в антардаша на Венера, която идва малко по-късно - от края на 1999 до 2001.

Но си помислих, че може да си се запознала с него сравнително скоро след смъртта на съпруга.
В основната ти карта (Раши) Венера/У7 е обградена от Марс и Сатурн - Марс е в 12 дом от нея, а Сатурн е във втори. Венера попада в Арудха лагна, но също така и в един знак с UL, отговаряща за брачните партьнори.

Тоест по Марс първо ти се отнема съпруг (12 дом от Венера/UL), а по Сатурн ти се дава нов съпруг (2 дом от Венера/UL).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Септември 08, 2012, 03:49:57 pm »

Нов брак?  :-[ Мисля, че може да има облекчение по отговорностите свързани със 7ми дом и/или лекота в отношенията, без да им липсва сериозност.

:57: Иван Станчев /мир на праха му/ казваше за мен " Българската Лиз Тейлър/...
Като нищо би могло да се случи..,но няма ли някой преживял това? :rolleyes: :-\- като аспект....?
Дано Лили се включи по индийските даши-маши... ;DМного са показателни....

Аспекта е догодина.... :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Септември 08, 2012, 03:57:29 pm »
Вуте е в края на същата година. ;D Като го срещнах на път. Дойде да ме вземе един чужденец и Вуте беше в колата.

Така и предположих, макар че много се изкушавах да го туря в антардаша на Венера, която идва малко по-късно - от края на 1999 до 2001.

Но си помислих, че може да си се запознала с него сравнително скоро след смъртта на съпруга.
В основната ти карта (Раши) Венера/У7 е обградена от Марс и Сатурн - Марс е в 12 дом от нея, а Сатурн е във втори. Венера попада в Арудха лагна, но също така и в един знак с UL, отговаряща за брачните партьнори.

Тоест по Марс първо ти се отнема съпруг (12 дом от Венера/UL), а по Сатурн ти се дава нов съпруг (2 дом от Венера/UL).

Дааа...
06.12.2001г е сключен гражданския брак.... :P

*

Grace

• 2257
« Отговор #57 -: Септември 08, 2012, 03:58:29 pm »
Марая, много интересно е декември 2000г. Много акцентирани са темите по 2/8 дом, а и  9-и. Съвпада тр Плутон/натално Слънце е бил активен за цялата соларна 2000-2001 г. Има някаква промяна, голяма и безвъзвратна. Този път, надявам се, положителна. Семейните въпроси и дела също са били активни през годината.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #58 -: Септември 08, 2012, 04:00:07 pm »
Марайче, с Вуте кога прекъсвате отношения, кога се изнася окончателно от дома?

По даши се дава към края на 2009 - началото на 2010, когато сменяш антардаша - от Сатурн в Меркурий. И някак по ми се връзва естественият завършек да е дошъл към края на сатурновия период, дори ако в рамките на следващите няколко месеца или година е правил опити да поднови отношенията. Дори ако отношенията са продължили в рамките на антардаша на Меркурий (2010), те би трябвало да останат по-скоро формални.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #59 -: Септември 08, 2012, 04:00:30 pm »

Дааа...
06.12.2001г е сключен гражданския брак.... :P

за коя дата говорим ?! 2000 или 2001 ??