Здравей Гост

Предсказанието чрез различните техники

• 142 Отговора
  • 19289 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Предсказанието чрез различните техники
« Отговор #100 -: Септември 08, 2012, 08:34:07 pm »
Понякога като ги надробиш, накрая няма събитийност. :)

Затова се засича и с други техники, иначе ако се използва самостоятелно, ефектът не винаги е гарантиран.

А как стои въпроса с Чара Даша? :rolleyes:
Той работи много с нея...Аз съм изумена от тази даша..
В нашата програма я има.
Имам много книги от него...За да не ми се сърди ще го питам и бих могла да кача част от тях...,когато стигна в града, че тук в едно село...ми е трудно дори публикуването... ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #101 -: Септември 08, 2012, 08:37:55 pm »
Аз работя с други, с Чара не съм пробвала и не й знам резултатността.

Има безброй даши, но е трудно да се каже кои от тях са най-ефективни - просто трябва да се изследват, при това в повече карти.

Някои наред с Вимшотари препоръчват и Ащотари - нея съм я пробвала, не видях резултат.

Освен това в програмата има три разновидности на Чара даша - коя от тях имаш предвид?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #102 -: Септември 08, 2012, 08:42:17 pm »
Аз работя с други, с Чара не съм пробвала и не й знам резултатността.

Има безброй даши, но е трудно да се каже кои от тях са най-ефективни - просто трябва да се изследват, при това в повече карти.

Някои наред с Вимшотари препоръчват и Ащотари - нея съм я пробвала, не видях резултат.

Освен това в програмата има три разновидности на Чара даша - коя от тях имаш предвид?

K.N.Rao
Rasi dasas в програмата...
Влизам в период Риби- 5-ти дом от 06.12.2012-та...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Септември 08, 2012, 08:47:52 pm »
Тия периоди съм си гледала, Нараяна даша работи на същия принцип. Не всички се засичат с реално случили се събития.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #104 -: Септември 08, 2012, 08:52:47 pm »
мен пък ме мъчи тази събитийност от 7 юли 1996 на Марая.
тр Плутон към Асц - да. тр Нептун е в МП Сл/Сат -да. Обаче пак не ми е достатъчно.
Марая, има опозиция пр Меркурий/ нат Юпитер. Възможно ли е Мерк да е У7?  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Септември 08, 2012, 08:55:07 pm »
Марая, има опозиция пр Меркурий/ нат Юпитер. Възможно ли е Мерк да е У7?  :unsure:

Или пък да работи като съуправител на дома, макар че някои колеги са категорични, че за планета-господар се взема тази, която управлява знака на куспидата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #106 -: Септември 08, 2012, 08:59:26 pm »
Уф, кажи какво друго има проявление по това събитие. Това е сериозно събитие, трябва да е подобаващо отразено в картата.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Септември 08, 2012, 09:06:44 pm »
мен пък ме мъчи тази събитийност от 7 юли 1996 на Марая.
тр Плутон към Асц - да. тр Нептун е в МП Сл/Сат -да. Обаче пак не ми е достатъчно.

Съуправител...е Мерка. :( Луда ме прави... ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #108 -: Септември 08, 2012, 09:08:42 pm »
виждам, че е интерсептиран знака, но ... пък Дсц-та е в крайни градуси...Ако е Венера У7 - как се проявява в случая??

*

Grace

• 2257
« Отговор #109 -: Септември 08, 2012, 09:28:55 pm »
Марая, колкото повече мисля, толкова по-очеизвадно става - Асц - Стрелец, У1-Юпитер, У7 - Меркурий. Опозицията на двете и съвпада на тр Плутон / точен вече / с Асц. - по време на събитието. Пасва и на проявите на Мерк и Юпитер по съдебните въпроси. Ти ще кажеш мъжете Близнаци имат ли място в твоя живот и как?  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Септември 08, 2012, 09:52:12 pm »
Марая, колкото повече мисля, толкова по-очеизвадно става - Асц - Стрелец, У1-Юпитер, У7 - Меркурий. Опозицията на двете и съвпада на тр Плутон / точен вече / с Асц. - по време на събитието. Пасва и на проявите на Мерк и Юпитер по съдебните въпроси. Ти ще кажеш мъжете Близнаци имат ли място в твоя живот и как? ;)

;D Да... ;D и ти дадох дата....09.12.2010...

И подсказка...
Виж аспекти м/у упр. на 5-ти Марс... ;) ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #111 -: Септември 08, 2012, 10:41:42 pm »
ха, страхотна дата :

дир Слънце съвпад Венера
дир Юпитер тригон Слънце
дир Венера съвпад ИЦ и тригон прогр Дсц
дир Луна съвпад Юпитер и тригон МП СЛ/ЛУНА

да не си се омъжила  :P при всички случаи - любов, връзка и то каква ...  ;D + страстна любовна кореспонденция !
само активността по 2-и дом ако може да ми обясниш ... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Септември 08, 2012, 10:53:44 pm »
ха, страхотна дата :

дир Слънце съвпад Венера
дир Юпитер тригон Слънце
дир Венера съвпад ИЦ и тригон прогр Дсц
дир Луна съвпад Юпитер и тригон МП СЛ/ЛУНА

да не си се омъжила  :P при всички случаи - любов, връзка и то каква ... 
;D

:72: Кажи каква...и ще ти кажа... :P :wub:

ЕЙ...,МНОГО ВИ СЕ РАДВАМ!  :wub:

СТРАХОТНИ СТЕ! ДУМИ НЯМАМ...А НА ОНЕЗИ, КОИТО ВЪРВЯТ ПО ТОЗИ ПЪТ....ПОЖЕЛАВАМ САМО ЕДНО - ВАШАТА ЛЮБОВ КЪМ АСТРОЛОГИЯТА И СЪРЦАТА...,КОИТО ТУПТЯТ! :wub: :'(

РАЗВЪЛНУВАХТЕ МЕ!

БЛАГО-ДАРЯ ВИ! За тази конструктивна и практична тема...НЕКА Я ЗАПАЗИМ...! :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #113 -: Септември 09, 2012, 07:20:14 am »
Цитат
да не си се омъжила   при всички случаи - любов, връзка и то каква ...   + страстна любовна кореспонденция !
само активността по 2-и дом ако може да ми обясниш ...

вече стана ясно  :blink: очевидно Близнаци  :blink: и мнооого Любов ..
останалото от теб  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Септември 09, 2012, 07:46:53 am »
Цитат
да не си се омъжила   при всички случаи - любов, връзка и то каква ...   + страстна любовна кореспонденция !
само активността по 2-и дом ако може да ми обясниш ...

вече стана ясно  :blink: очевидно Близнаци  :blink: и мнооого Любов ..
останалото от теб  :P

Силна година-финансово... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Септември 09, 2012, 11:52:10 am »
Лили,

Когато имаме Махадаша Раху и Антардаша Кету , можем ли да кажем, че това е време на материални придобивки в моя случай...поради факта , че възлите са силно поставени в Раши?
И прочетох , че Накшатрата управител на Махадаша Раху е  Шатабхиша...,въпроса ми е , тя какво значение има през периода...Когато Луната преминава през нея има ли по-силно влияние? :rolleyes: :-[

П.П.Имаш ли някакви наблюдения в/у Молла даша? :-\
« Последна редакция: Септември 09, 2012, 12:06:01 pm от Марая »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #116 -: Септември 09, 2012, 12:36:54 pm »
Лили,

Когато имаме Махадаша Раху и Антардаша Кету , можем ли да кажем, че това е време на материални придобивки в моя случай...поради факта , че възлите са силно поставени в Раши?

П.П.Имаш ли някакви наблюдения в/у Молла даша? :-\

По-скоро духовни ще са придобивките, бих казала.
Периода Раху/Кету го свързам с неочаквани обрати, но не задължително със знак "-". Тук наистина е възможно да отидеш на жп гара и да ти се паркира самолет, както се изрази "море" в една друга тема. Или да си поръчаш лимузина, а да ти докарат тротонетка. И в това е заложен някакъв смисъл, планетните периоди не вървят хаотично и случайно, в тяхната последователност има ред. :)

А имайки предвид как са поставени възлите в раши и навамша, периодът е белязан с духовни търсения, които на материално ниво могат да бъдет изразени в необходимостта да се постигне равновесна точка във взаимодействието с обкръжаващата среда. Кету е с марсова природа, при теб е разположен в марсов знак (по сидерал) и в съвпад със Слънцето и Меркурий, така че тук наистина има тенденция към несъгласие и водене на спорове. Мисля, че след излизане от АД на Кету трябва да се решат важни въпроси, засягащи имуществения статус. Периодът наскоро е започнал, но няма да е много продължителен, ще трае само година.

Мула даша е това, което някога си надробил, и показва кога моментът е узрял за консумиране на плодовете от минали действия и постъпки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #117 -: Септември 09, 2012, 01:38:08 pm »
Ето 2 карти и от мен:натал и прогресии+транзити.Транзитите са към датата на Слънчевото затъмнение на 14.11 Та,ще има ли събития?  :-[

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #118 -: Септември 09, 2012, 01:40:04 pm »
Четох, че Мула даша трябва да се тълкува, гледайки Д-60, като може да използваме знака на Луната за АСЦ. При мен е показателна - Венера в Д-60 ми е много зле поставена и в нейния период ( според Мула даша ) загубих и двамата си родители. В Раши, Венера е в 3-ти дом ( свързва се и със смъртта на родителите ) и управлява 4-ти ( майката ) и 9-ти ( бащата ).
Меркурий е силно поставен в Д-60 и  неговият период беше изключително благоприятен. В Раши управлява 5-ти и 8-ми дом - раждане на дете и получаване на наследство.  Меркурий е в 3-ти дом и аспектира 9-ти - имаше дела за имота ( с роднина по 3-ти дом ), но нещата приключиха добре.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
« Отговор #119 -: Септември 09, 2012, 02:01:13 pm »
Д-60 изисква изключително точна ректификация, там и секундите имат значение. Малцина са астролозите, които са в състояние да направят такава.

Мула даша може да се разгледа в раши и навамша - двете карти показват къде ще се материализира минала карма, когато моментът е узрял. Д60 работи в духовен план, не толкова в материален.

За имотни дела и придобивки се гледа Д4, няма нужда да ги търсим в духовния свят.  :blink:

Интересното е, че започнах да изучавам Джйотиш в момента, в който преминах в МД на Юпитер по Мула даша. Преди това проявявах интерес, но не успявах да "смеля" материята, нямах нужната за това настройка на ума.

От 2003 до 2008 бях в МД на Марс и тогава изживявах много интензивна интимна връзка. Към края на марсовата даша започнах постепенно да губя интерес и в началото на юпитеровата връзката приключи. В моята карта Марс и Юпитер са сигнификатори на партньора. В Д9 Марс има отношение към 7 дом, а Юпитер е в съвпад с Меркурий в 10ти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.