Нова, ако използваш сидералната позиция на твоя Венера, трябва да я сравняваш със сидералните позиции на планетита на въпросните мъже, не с тропикалните. Но ако две планети съвпадат по сидерал, ще съвпадат и по тропикал. Нали и за двете карти сидералнитe позиции се получава от тропикалните с изваждане на приблизително 24 градуса за нашата епоха.
Мирабела, слънчево момиче, говориш ми на чужд език.
Аз просто си направих сидерална карта и видях, че сидералната венера по градус съвпада с наталната класическа астрокомска по Плацидус венера на няколко мъже около мен, интимен, шеф, други.. Сид. ми слънце е около натален ас и често имам такива мъже във всякакъв аспект, слънчеви риби мъже има около мен цял аквариум, изобщо не мога да ги изброя и ще ми трябва доста време да запиша имената им на лист хартия, даже май няма да се сетя за всичките. Повечето съвпадат с градуса. Сид. ми марс е около нат. ДС, имала съм драматични любови с мъже с нат. марсове, плутони и луни около този градус... Та така, това имах педвид... Мога да поизуча и луната ))) Но там на първо четен не отбелязах кой знае какво ))))
Иначе за мен тропиците имат съвсем друго измерение )))))) Целувки )))