Здравей Гост

Взаимна рецепция - Сатурн/Уран

• 1 Отговора
  • 916 Прегледи
Взаимна рецепция - Сатурн/Уран
« -: Септември 12, 2012, 01:23:16 pm »
Хора, моля за малко помощ  :-\ .. В картата ми има две рецепции, от които ме интересува рецепцията на Уран и Сатурн. Сатурн е управител на Слънцето и се намира в 7 дом. Уран е Управител на ДЦ и е в 6 дом съвпад със Слънцето. От тук би трябвало (от това, което знам) рецепцията да се приеме като съвпад на двете планети (в натала правят аспект почти 30 гр.) и ме интересува следното: до сега не съм имал нито една сериозна връзка.. и това нещо ме измъчва, защото съм на 19 години, а нямам опит който да мога да ползвам за в бъдеще.. И се питам, не би ли трябвало до сега да съм имал доста повече връзки, случайни (Уран) или кармични (Сатурн) ?? Понякога си мисля, че 7-мия ми дом е прокълнат... Получава се следното: дори да имам желание за връзка, отсрещната страна е приятелски настроена (Водолей на ДЦ) .. и така нищо не се случва.. моля някой по-запознат с енергиите на рецепциите да ми обясни как да използвам двете енергии в тази посока.. Някъде четох, че този тип рецепция (У6 и У7) показва, че ще срещна партньор в работата си (6д) или ще имам обща работа с партньора си (7д) .. но докато стане това сигурно ще стана на 50... :(((((( Прогр. слънце се придвижва в 7 дом, а Мерк. е в съвпад с ДЦ.. и? нищо ново под слънцето.. доста самотно, а?  :-\ Дано транзита на Венера през АЦ поне да донесе нещо...  :( Качвам си картата..
:)

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Взаимна рецепция - Сатурн/Уран
« Отговор #1 -: Септември 12, 2012, 08:11:53 pm »
Спокойно ти си само на 19! Сериозните хора, особено мъжете с цели и амбиции, като ги гледам поне до 23-24 нямат сериозни връзки, защото учат и работят, а една връзка отнема време и енергия (съдя по колегите инж, арх, и доста финансисти приятели имам).

Сатурн в 7 дом ще даде сериозен партньор, възможно е и много по-възрастна от теб или ти да бъдеш на стабилна възраст (след Сатурново завръщане), когато се срещнете.

Прав си, че е възможно да срещнеш партньора си на работното си място/връзка 6-7 дом/, но не е задължително. В мъжки натал се гледа Венера като индикатор на брачен партньор и естествено Луната, но Луната е малко по специфична. Венера ти е в 8 дом, екзалтираща, но е в опозиция с Луна, мисля, че когато заживееш сам без родителите си тази опозиция Луна-Венера няма да се усеща толкова и е по-възможно да срещнеш някой. Венера екзалте дава много добра среда,и ще ти изпраща и свестни приятелки (особено при Сатурн в 7 дом ще е стабилна, сериозна връзка). 

И от женска гледна точка - една жена харесали те, грам няма да я интересува какъв опит имаш, ако усети, че ще има бъдеще с теб. Дори считам, че този Сатурн доста разочарования и посредственост ще ти спести.  ;)
When One Door Closes Another Door Opens