Здравей Гост

Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г

• 133 Отговора
  • 21714 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« Отговор #20 -: Септември 19, 2012, 09:45:11 pm »
По-скоро бих допуснала, че може да има промени, засягащи близка жена от обкръжението му.
Може и по бащина линия някоя леля или баба...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #21 -: Септември 19, 2012, 09:47:06 pm »
По-скоро бих допуснала, че може да има промени, засягащи близка жена от обкръжението му.
Може и по бащина линия някоя леля или баба...

и аз си го мислех, но за майка ми, защото тя му е като втора майка, много са привързани. При нея е на К4, което пък не ме успокоява.... В цялото семейство имаме засегнат 4 дом, не се шашкам само заради опозицията на Луната ми с Плутон
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #22 -: Септември 19, 2012, 10:02:35 pm »
Твоето е малко по-голямо от моето. И аз така се шашках при първите точни квадрати луна-уран-плутон. Ама като видях, че проявата е болести (не че е готино-побеля ми косата, но се лекуват), и започнах да претръпвам. Не мисли лоши неща, просто не поемай рискове, ако може и на майка си кажи да се пази. Четвърти е и вътрешното аз, писа, че има аспекти и към пети-може пък да забременееш неочаквано?

Така на всички ще ви се сбъдне една промяна по 4-ти :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #23 -: Септември 19, 2012, 10:07:41 pm »
Четвърти е и вътрешното аз, писа, че има аспекти и към пети-може пък да забременееш неочаквано?

имам квадрат с У5 и транзитен У5 в 8, не мисля, че ще е бременност, но мерси   :confuse3:

(да не пропусна, че аз съм с квадрат на нодалната ос.... било тежък период казват, но при предишния квадрат си спомням, че завършвах висше, държавни изпити... и притесненията ми бяха около намиране на работа - СЛВ ми е в 10 все пак. Сега имам сходни проблеми, но детето ми е по-важно)
« Последна редакция: Септември 20, 2012, 08:43:11 am от Yaya »

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #24 -: Септември 19, 2012, 10:21:20 pm »
Четвърти е и вътрешното аз, писа, че има аспекти и към пети-може пък да забременееш неочаквано?

имам квадрат с У5 и транзитен У5 в 8, не мисля, че ще е бременност, но мерси   :confuse3:

А, чакай чакай, не съм съгласна-често осми играе като пич

« Отговор #25 -: Септември 20, 2012, 08:12:01 am »
 И аз да се запиша.
На пръв поглед - затъмнението е в квадрат с Марс, У5, и опозиция с Юпитер - У1. Може би някаква промяна в отношенията ми с децата - възможна е.
Иначе е в тригон с ИС и секстил с МС, ама точни - до 1 градус. Това го намирам за положително.
Самото затъмнение попада в 12 дом - не знам дали изолация или по-скоро неафиширани отношения ще бъдат в основата.  ;)

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #26 -: Септември 20, 2012, 05:12:23 pm »
Не знам защо, но имам усещането, че 14.11. ще е интересен ден и непременно ще се случи нещо... Това затъмнение ми е баш върху Венерата във 2-ри дом, а тя е У9 и У2... А гледам, че в същото време транзитна Венера ще е върху наталната ми Луна. В натала ми двете имат точен полусекстил, това си е пак аспектче, нали? :Р Притеснява ме Марс върху ИЦ... Ще докладвам, ако се случи нещо.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

zora

• *
  • 169
« Отговор #27 -: Септември 20, 2012, 06:12:07 pm »
Затъмнението ми е в съвпад с Нептун -5д.(У9) и транзитен СЛВ и  наистина очаквам конкретни и хубави събития по тези домове , аспектите са супер -тригон към н.Слънце и Венера ,които са в 9 н.д., секстил Луна-3д.(у1), единствения притеснителен за мен аспект е опозиция с Юпитер (у6).Дано се оправдаят очакванията ми.
« Последна редакция: Септември 21, 2012, 06:05:01 am от zora »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #28 -: Септември 20, 2012, 07:34:39 pm »
Това пише, Бернадет Брейди в книгата си "Орелът и чучулигата".Която може би всеки от вас има :blink:

Серия Сарос 15 Северна

В тази серия има нюанс на радост. Когато това семейство засегне картата, това е период на добри навини, водещи след себе си и отговорности и ангажименти, но такива, които носят радост при тяхното изпълнение. Бременост, раждане, родителство са само някои от възможните прояви на това семейство затъмнения.
« Последна редакция: Септември 20, 2012, 07:49:39 pm от Milkyway »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Септември 20, 2012, 07:39:52 pm »
Това пише, Бернадет Брейди в книгата си "Орелът и чучулигата".Която може би всеки от вас има :blink:

Серия Сарос 15 Северна

В тази серия има нюанс на радост. Когато това семейство засегне картата, това е период на добри навини, водещи след себеси и отговорности и ангажименти, но такива, които носят радост при тяхното изпълнение. Бременост, раждане, родителство са само някои от възможните прояви на това семейство затъмнения.

Хм, интересно, на мен ми се пада в съвпад с АС.
Но засега предстоят само размествания в дома, друго не планирам. И освобождаване от омразни и втръснали ангажименти.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #30 -: Септември 20, 2012, 07:40:48 pm »
Точно на К9 се е метнало затъмнението в точна опозиция на МП Слънце/Луна, но много вода има да изтече дотогава за да го мисля в момента  ;D .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Септември 20, 2012, 07:42:34 pm »
Точно на К9 се е метнало затъмнението в точна опозиция на МП Слънце/Луна

И на теб ли ти е там мидпойнтът?
Моят също се пада в 20 гр. Телец, ще видим какви ще ги къдри.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #32 -: Септември 20, 2012, 07:50:50 pm »
Можете ли да дадете мнение, за слънчевото затъмнение точен съвпад северен възел?
Това е в картата на т.нар ми мъж :-\

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #33 -: Септември 20, 2012, 07:57:30 pm »
Точно на К9 се е метнало затъмнението в точна опозиция на МП Слънце/Луна

И на теб ли ти е там мидпойнтът?
Моят също се пада в 20 гр. Телец, ще видим какви ще ги къдри.  ;D

Точно на 21.52 гр. в Телец - почти абсолютно точна опозиция към затъмнението .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #34 -: Септември 20, 2012, 08:28:54 pm »
Ами на мен ми е върху СЛВто, но някак само по затъмнението не очаквам кой знае какво. Зависи и в кой дом е възелът. Тъй като на мен ми се навързват повече аспекти, определено очаквам един определен мъж да вземе да си раздвижи мозъка. Но е точно толкова реално да се яви и кариерна възможност.

При всички случаи съвпадът с възела би следвало да носи по-сериозни промени. Не ежедневни неща.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #35 -: Септември 20, 2012, 09:19:34 pm »
Ами на мен ми е върху СЛВто, но някак само по затъмнението не очаквам кой знае какво. Зависи и в кой дом е възелът. Тъй като на мен ми се навързват повече аспекти, определено очаквам един определен мъж да вземе да си раздвижи мозъка. Но е точно толкова реално да се яви и кариерна възможност.

При всички случаи съвпадът с възела би следвало да носи по-сериозни промени. Не ежедневни неща.
Благодаря ти :blink:

« Отговор #36 -: Септември 22, 2012, 04:39:19 am »
При мене се пада точно върху вертекс и МП Венера/Плутон в 5 дом,незнам дали ще окаже някакво влияние.Прави квадрат с възлите.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #37 -: Септември 22, 2012, 03:23:11 pm »
Можете ли да дадете мнение, за слънчевото затъмнение точен съвпад северен възел?
Това е в картата на т.нар ми мъж :-\

Как е аспектиран диспозитора на възела? Иначе Рония е права.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #38 -: Ноември 01, 2012, 01:47:20 pm »
Това слънчево затъмнение ще се случи в моя пети дом и ще опозиционира на по-малко от градус Венера, която е в 11-ти.

Венера в натала ми управлява пети и е съуправител на 11-ти. Можете ли да ми кажете какво да очаквам?

В 4дом ще е при мен;опозиция със Слънцето,квадратури с АЦ и ДЦ,куинконси с Марс и Венера.

Мен това слънчево затъмнение малко ме притеснява - в 8-ми дом, съвпад с Марс и опозиция към Слънцето. Добре, че поне има един секстил към Луната, но като цяло нещата не ми изглеждат розови  :-\

В 9 дом и само една точна опозиция с МП Слунце/Луна, което само по себе си може и да не означава нищо . Надявам се че съчетанието със ретро Меркурий няма да донесе много бели .

Местя публикациите от една тема в друга.

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #39 -: Ноември 01, 2012, 02:32:00 pm »
И аз съм притеснена Яя.
И при мен най-точния аспект е опозиция.С луна и марс.
 :-[
Кое да е розовото?Няма...

Но нали серията Сарос пише,че е от добрите.
По-нагоре съм я постнала...