Здравей Гост

Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г

• 133 Отговора
  • 21686 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« Отговор #80 -: Ноември 12, 2012, 11:03:45 pm »
да ти кажа, Романтика, не знаеш откъде ще ти дойде....
Аз толкова се паникьосах от затъмнението, а сега - съм болна и вкъщи - Уран У4 квадрат с У6/7, и транзитира през 6. Трудно говоря, щото само кашлям  ;D
При малкия - на 1гр от Луната в 4 - изпратих го при баба му и сега плаче за мен и му е тъжно.
Дано това да са проявленията....  :-X да не е друго.

нищо чудно да трябва да се разделиш с някакви пари по братски/сестрински или за приятели.... Защо изключваш някой да ти кипне л**та покрай Лунното?  :P
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #81 -: Ноември 13, 2012, 12:06:24 am »
Има ли някаква вероятност затъмнението да започне да се проявява няколко дена преди?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Ноември 13, 2012, 12:18:10 am »
Има ли някаква вероятност затъмнението да започне да се проявява няколко дена преди?

Може да има събитийност и преди, и след затъмнението.
А при две последователни затъмнения може да има събития и между двете, зависи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #83 -: Ноември 13, 2012, 12:22:29 am »
Колко преди е нормално?
Аз вярно, че не им вярвах, ама преди малко ми разказаха странни неща

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Ноември 13, 2012, 12:37:54 am »
Колко преди е нормално?
Аз вярно, че не им вярвах, ама преди малко ми разказаха странни неща

Не мога да ти кажа с точност до градуси, зависи кога се пада някой транзит, който да отключи затъмнението - преди или след.

И аз не им вярвах много, ама сега взеха, че проработиха. Но тоя път двете затъмнения активират последователно две ключови точки в хороскопа ми, просто няма начин да не се случи нищо, сама си бях предсказала и тайминга.

В края на ноември ще има мунданен съвпад Марс/Плутон в опозиция към Луната ми, вероятно тогава ще е най-голямата дандания, сега върви подготовката... Дотогава смятам да действам максимално ефективно, за да си подсигуря по-бързо излизане от ситуацията и по възможност с по-малко щети. Имам около две седмици на разположение, за да направя така, че неприятната изненада да не бъде изцяло за моя сметка.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Ноември 13, 2012, 12:41:34 am »
Не виждам никаква изненада тука :)
И затъмнения, и транзит- и тайминг
Както казват-предупреденият е въоръжен
И още-всяко зло за добро

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Ноември 13, 2012, 12:49:23 am »
Както казват-предупреденият е въоръжен
И още-всяко зло за добро

Който си опича нещата овреме, може да се възползва и от някои предимства на ретроградието. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Ноември 13, 2012, 07:40:44 pm »
Посрещам затъмнението болна, а на дребчо най-нагло му откраднаха играчка. Толкова се сдухах, че нищо не ми се гледа по карти, като ми мине ще пиша за проблемните зони.

*

Papy

• 4343
« Отговор #88 -: Ноември 14, 2012, 09:58:44 am »
Имам спомен, че по някакъв друг повод, ти си предсказа пари, и аз ти потвърдих. Също и някаква жена трябваше да ти гостува, беше свързано нещо с възлите
Ама кой беше поводът, не помня :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Ноември 14, 2012, 10:49:51 am »
Възлите са ми много интересни, но като всяко друго нещо, при някои хора носят големи срещи, при други - малки, при трети-минават почти незабелижимо
Ти имаш ли нещо около възлите или сериозни аспекти към тях?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #90 -: Ноември 14, 2012, 02:31:20 pm »
Момичета, какво ли може да донесе това затъмнение, когато се пада на ЮЛВ в квадрат с нат. Сатурн - в женска карта ?
Дом не знам, защото нямам точен час
  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #91 -: Ноември 14, 2012, 04:46:20 pm »
Слънчево затъмнение в съвпад с ретро Марс в 8-ми дом и опозиция към Слънцето - така избухнах вкъщи, че сама не можах да се позная. Казах доста неща, които съм таяла в себе си и които са ме задушавали. Още се чувствам войствено и ми е нервно  :P Да видим, какви ще са другите проявления на затъмнението  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Mia21

• 2502
« Отговор #92 -: Ноември 14, 2012, 05:23:51 pm »
Слънчево затъмнение в 5-ти дом в опозиция на Венера в 11-ти дом /управляваща 5-ти дом/. Вчера вдигнах страхотен скандал на любимия. Казах му доста неща, които трупах в себе си и с които бях недоволна. От тогава до сега го няма никакъв , изчезна и не се обажда. Не зная след тези думи дали ще бъдем отново заедно.
Освен това продължавам да си търся едни пари, които имам да получавам вече от няколко месеца. Чудя се и там дали някога ще успея да ги накарам да ми ги изплатят. Пиша писма и до тях в несвяст.
Не зная какво да очаквам ако така ми върви и в бъдеще време /предвид продължителността на действието му/ .Сигурно ще изпадна в някакъв тотален психически и емоционален срив, защото в момента се чувствам хипер изнервена, на ръба.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #93 -: Ноември 14, 2012, 06:53:21 pm »
На мен ми е в 5-ти,секстил към Венерката,два дни подред поради опаричване правя едни турове по магазините и се сдобих с много хубави нещица.
Прави ми впечатление,че вчера и днес хлапетата са адски превъзбудени,чак до степен неуправляемост.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #94 -: Ноември 14, 2012, 07:33:21 pm »
За себе си вече започвам да разбирам, че съвпадите и опозициите ми действат и като цяло не ми се отразяват добре. Не зная при вас как е. Моля, да споделите ако имате наблюдения.

PS: Това затъмнение е продължило около 2 минути. Сега съобщиха в новините.

« Отговор #95 -: Ноември 14, 2012, 08:44:18 pm »
Много странно нещо ми се случи по това затъмнение, отидох на втори оглед на едно жилище, баща ми много го хареса и сега реших да действам по закупуването му, странното е, че нито новолунието, нито затъмнението имат касателство с  У 4 дом, единственото, което някак си ми се връзва е, че се случват в 1 дом и да речем покупката на жилище ще се отрази пряко върху мен,  тази насока са ми разсъжденията, но не знам до колко са верни :-\
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #96 -: Ноември 28, 2012, 10:32:21 pm »
Аз съм започнала темата,нека да се изкажа :blink:
Да забравим личното отношение.Пиша само астрологично.

Та при мен засега има доста събития.Нищо във връзка с майка ми,както в началото имах предположения.
СлЗ в 4ти опозиция луна и марс.

Един ден след това,страхотна интрига в работата.Замесени жена,мъж и аз пряк наблюдател.Страхотни нерви и напрежение.
След това няма жертви,настъпи успокоение.

Днес, 14 дни след този случай,друга колежка с която работим,ми вдига страхотен скандал.Злоба,негативизъм,ярост.Изби й цялата злоба към мен,трупана от 1 година насам :-X
Аз вътрешно го усещах това разбира се,усещах,че злобее,но винаги съм спазвала възпитание.

Това са 2 събития.
Ако трябва да търпя още 6 месеца злоба от жени....... :-X ще бъде ужасно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #97 -: Ноември 28, 2012, 10:43:24 pm »
Ако трябва да търпя още 6 месеца злоба от жени....... :-X ще бъде ужасно.

Защо, да не си със срочен договор дотогава? :)) Шегувам се.

Разбирам те, много е неприятно колеги да ти мътят водата в службата, особено когато го отнасяш незаслужено.

В големите ...ъъъ, колективи (щях да кажа змиярници) това е неизбежно, в повечето случаи - много хора, различни характери, разнопосочни интереси...

Колежката пък защо ти е набрала, нали няма какво да делите? :)

Ето нещо забавно, дано те развесели. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Ноември 28, 2012, 10:47:29 pm »
Мерси.
Няма срочен договор,но нали слънчевите траят 6 месеца?

Работим в един екип,в една стая.Тя е черен човек,това излъчва-чернилка.И колкото да й се усмихваш,казваш здравей и си приветлив и т.н....тя не може да избяга от черното.
Трупала е към мен,защото аз излъчвам щастие,усмихната съм ,върви ми в работата....и напредвам.

Днес друга жена ,с която не вършим работа заедно,ми каза,че щом започнат да злобеят,значи завиждат на това което правя.Каза ми,че аз съм напреднала доста,за кратко време.А други стоят години и си седят на същото ниво,като на такива хора изобщо не им обръщат внимание.

Има логика.

*

Papy

• 4343
« Отговор #99 -: Ноември 28, 2012, 10:59:02 pm »
Тюх, тюх-тука само от сой сме се събрали, как пък някой не каза: "много бавно работя, по цял ден цъкам по форумите, колежката ми се натовари и ми вдигна скандал"
Щеше да е бяла врана