Здравей Гост

Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г

• 133 Отговора
  • 21639 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: Слънчево затъмнение 14 ноември 2012 г
« Отговор #120 -: Декември 03, 2012, 08:49:46 pm »
Знам го, но планета на този градус нямам.  :blink: Макар че, и за соларите се казват подобни неща, аз не съм ги видяла в реалността. Ако планета в солара е в градуса на натални възли, примерно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #121 -: Декември 03, 2012, 09:01:02 pm »
Знам го, но планета на този градус нямам.  :blink: Макар че, и за соларите се казват подобни неща, аз не съм ги видяла в реалността. Ако планета в солара е в градуса на натални възли, примерно.
Хм интересно.
За солара ,който изтича имам соларен меркурий на 3гр,градуса на северния ми възел :blink:
Наистина доста интелектуално интензивна година ми беше.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #122 -: Декември 03, 2012, 10:09:59 pm »
Знаете ли древното астрологично правило, че ако в натала имате планета, чийто градус съвпада с градуса на Слънчевото затъмнение през НОЕМВРИ, то делата и сигнификациите на тази планета ще се проявят до края на годината т.е. тя става фокус на действие ?

Някакви наблюдения вече ?
За пръв път го чувам,но ако забогатея неочаквано ,отвори ми се парашута за екскурзийка или пък някоя друга хубавина по Венера и Юпитер,ще се похваля задължително. ;D

« Отговор #123 -: Декември 04, 2012, 02:32:15 pm »
   Не съм обърнала внимание, но имам на тези градуси Луна - Водолейска 9 дом- значи точен квадрат и на тези градуси имам АСЦ в близнаци /това няма да го отчета/, а затъмнението беше точно на мидпойна на Марс и Венерата ми /ако не се лъжа/ в 6-ти дом....Ще стане ясно. Ако има проявлениея по Луната - ще докладвам.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #124 -: Декември 22, 2012, 08:57:43 am »
Знаете ли древното астрологично правило, че ако в натала имате планета, чийто градус съвпада с градуса на Слънчевото затъмнение през НОЕМВРИ, то делата и сигнификациите на тази планета ще се проявят до края на годината т.е. тя става фокус на действие ?

За пръв път го чувам,но ако забогатея неочаквано ,отвори ми се парашута за екскурзийка или пък някоя друга хубавина по Венера и Юпитер,ще се похваля задължително. ;D
Похвалвам се ;D
И позабогатях от неочаквани места,и ще пътешествам,и любовно ме тресе.
Благодаря на Грейс,че сподели,обичам,когато астрологията доказва,че работи. ;D
За хубавите неща,естествено. :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Декември 22, 2012, 01:51:41 pm »
Цитат
наете ли древното астрологично правило, че ако в натала имате планета, чийто градус съвпада с градуса на Слънчевото затъмнение през НОЕМВРИ, то делата и сигнификациите на тази планета ще се проявят до края на годината т.е. тя става фокус на действие ?

Време е и аз да намажа - имам Венера в 21 гр. 46 мин.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #126 -: Декември 22, 2012, 07:35:28 pm »

Похвалвам се ;D
И позабогатях от неочаквани места,и ще пътешествам,и любовно ме тресе.
Благодаря на Грейс,че сподели,обичам,когато астрологията доказва,че работи. ;D
За хубавите неща,естествено. :P

Така ме радвате, като ми давате обратна връзка за хубави неща.  :blink: А и аз се радвам да се уверя, че астрологичните правила работят.
Хайде, Лили, чакаме новини и от теб. Ако не се лъжа, обаче, твоята Венера беше съвпад с ЮЛВ ? 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #127 -: Декември 22, 2012, 07:53:10 pm »
Хайде, Лили, чакаме новини и от теб. Ако не се лъжа, обаче, твоята Венера беше съвпад с ЮЛВ ?

Е, то до края на годината не остана време, дано проработи догодина, 2012 вече съм я отписала. :))

Да, за съвпад с ЮЛВ се брои (и ретроградна), но не е в един градус с възела, делят ги 3 градуса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #128 -: Декември 23, 2012, 10:10:29 am »
при слънчево затъмнение,особенно като това,когато е пълно слънчево и активира нат.кардинална точка или планета - можеш да се избавиш от някой духовни недостатъци,за който осъзнаваш/признаваш пред себе си,че си виросоносител,е зависи от засегната планета,може да се отнася и за др.по темите й,като упр.на дом:

- гордост
- егоизъм
- егоцентризъм
- себелюбие

при лунното можеш да се разделиш съзнателно и  безвъзвратно с някой вредни битови навици:

- пушене
- пиене
- преяждане
- мързел
- гризане на нокти и т.н
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #129 -: Декември 23, 2012, 10:48:35 am »
При мен съвпада с пр.Слънце. Някой има ли наблюдения върху такъв съвпад? Така и не успях да намеря информация. Не забелязвам някакво събитие до момента, освен че тогава започнаха постите и реших да ги правя, и все повече се замислям дали да не стана пълна вегетарианка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #130 -: Декември 23, 2012, 10:50:54 am »
Вредни лунни навици нямам, а от слънчевите остава да се сбогувам с гордостта  ;D - кой знае, може пък тогава да ми провърви, като си сваля летвата с моралните задръжки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #131 -: Декември 23, 2012, 11:52:51 am »
Тези слънчевите не са ли по-скоро ...качества и предимства в умерени граници?  ;)

Човек без достойнство - ще го уважава ли някой ?
Егоизъм - ако ти не се сещаш на първо място за себе си, а после за другите, друг няма да подходи по този начин със сигурност
Егоцентризъм - ако си скромен, само със скромността ще си останеш
Себелюбие - ако не обичаш себе си, другите ще ти се качат на главата

« Отговор #132 -: Декември 23, 2012, 12:34:54 pm »
Тези слънчевите не са ли по-скоро ...качества и предимства в умерени граници?  ;)

Човек без достойнство - ще го уважава ли някой ?
Егоизъм - ако ти не се сещаш на първо място за себе си, а после за другите, друг няма да подходи по този начин със сигурност
Егоцентризъм - ако си скромен, само със скромността ще си останеш
Себелюбие - ако не обичаш себе си, другите ще ти се качат на главата

и представяш ли си свят от хора с такива достойнства  :mellow: получаваш инфаркт,инсулт и попадаш на лекар с четирите достойства на куп,дали ще постави теб като приоритет ако реши,че е изморен и обича себе си повече от всички останали клетници,блъска те кола-същото
имаш родители дето са те създали по погрешка,от любов към собств.си потребности от секс,  и са те оставили на самоотглеждане и просия, защо да те хранят,емпатията,човечността, съпричасността  им е чужда, не  искам да продължавам щото ще се избият помежду си хората,защитавайки само лични интереси,поставяйки себе си на пиадестал, нарушава се баланса и дуалността

умерени граници за  гордост,егоизъм,егоцентризъм и себелюбие звучи ми като анатема,почти се просълзих, те не искат много ,искат всичко
« Последна редакция: Декември 24, 2012, 10:07:01 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #133 -: Януари 01, 2013, 06:40:17 am »
Здравейте,докато се ровех из форума попаднах на тази тема и ми стана интересно.При мен въпросното затъмнение попада на К2 в натала ми,но откъм 1 дом т.е. реално затъмнението е в 21 гр.58мин., а К2 ми е в 22гр.03 мин.- та ми е чудно - дали ще засегне и първи дом,или само втори.Какво може да означава във 2 дом-може би нови източници на доходи,или разгръщане на някои таланти/при положение че и Сев.възел е във 2 дом/??? :rolleyes: