Здравей Гост

Пълнолуние 30.09.2012год.

• 61 Отговора
  • 9248 Прегледи
*

rossin

• *
  • 232
Re: Пълнолуние 30.09.2012год.
« Отговор #40 -: Септември 30, 2012, 01:37:05 pm »
Виж колко много хора от форума ,с пълнолуние 3-9.
При мене обаче 9-3ти ;D

Това не го схванах. Пълнолунието поставя двете планети една срещу друга, коя според теб е удебелената?  ;D На мен технически ми е в 2/8, но е в широк съвпад с планети на оста 3/9.

Положението на луната предполагам. Нали е пълнолуние.....и Луната отключва събитието.. :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #41 -: Септември 30, 2012, 01:44:57 pm »
Аха... Но без Слънцето няма как да е каквото и да било.  :unsure:

Чудех се в тази тема ли да пусна това или в темата за Марс, който още транзитира 10тия ми дом или в темата за транзити, защото събитието е по Нептун... Плановете ми да се върна да работя на един фестивал догодина по всичко личи, ще се увенчаят с успех. Ако нещо извънредно не се случи, след 11 месеца пак ще съм там.  :blink: Пък ако ще се случват извънредности, да е за по-добро.  :blink:
« Последна редакция: Септември 30, 2012, 02:32:36 pm от Ronia »

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Септември 30, 2012, 06:14:29 pm »
Чудех се в тази тема ли да пусна това или в темата за Марс, който още транзитира 10тия ми дом или в темата за транзити, защото събитието е по Нептун... Плановете ми да се върна да работя на един фестивал догодина по всичко личи, ще се увенчаят с успех. Ако нещо извънредно не се случи, след 11 месеца пак ще съм там.  :blink: Пък ако ще се случват извънредности, да е за по-добро.  :blink:

Значи мечтите се сбъдват и има някакво развитие по нептуновите теми.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Септември 30, 2012, 06:47:03 pm »
При мен пълнолунието не се усети, макар че ми беше точно върху Слънцето.
Както споделих по-рано, всички змии и гущери бяха избълвани при преминаване на Марс през АС, сега се чувствам по-спокойна вече.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #44 -: Септември 30, 2012, 06:59:24 pm »
Значи мечтите се сбъдват и има някакво развитие по нептуновите теми.  :blink:

Аз вярвам в това и са ми се сбъдвали досега. Макар че голямата мечта е всъщност следствие от работата на фестивала, но и тя ще се сбъдне - нещата вече се движат, за което съм благодарна!

П.С. Аз се връщам да работя на фестивала, с предимство съм пред новите желаещи, затова това не беше много под въпрос.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #45 -: Септември 30, 2012, 07:13:05 pm »
Пълнолунието ми се падна в 10 дом и ми се разказва играта от работа. Емоционално също, точно върху наталната ми Луничка е, заедно с Уран и един квадрат от Плутон.
Papy, на мен всичко ми дава някакви събития. Пълнолуния, новолуния, лунари, дори всеки транзит ми се отразява. Ако нещо от картите трябва да се активира, то задължително се активира.

*

Papy

• 4343
« Отговор #46 -: Септември 30, 2012, 07:30:42 pm »
Зара, твоят вариант е по-добрия  :blink:
При мен беше 1/7 и нищо-при това на 4* от асц
Макар че 4 в случая е много

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Септември 30, 2012, 09:33:28 pm »
Виж колко много хора от форума ,с пълнолуние 3-9.
При мене обаче 9-3ти ;D

Това не го схванах. Пълнолунието поставя двете планети една срещу друга, коя според теб е удебелената?  ;D На мен технически ми е в 2/8, но е в широк съвпад с планети на оста 3/9.
Там където е луната,разбира се ;D
Това е домът в който има пълнолуние.
Нали говорим за луна,не за слънце ;)
Значи ти се пада 2-8ми или 8ми-2ри ;) ;D

Току-що ти видях картата,чудя се ти толкова много разбираш от астрология,пък казваш че ти е по 3-9ти. :-\
То си е баш във втори и ти е опозиция на нат плутон в 8ми :mellow:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #48 -: Септември 30, 2012, 09:38:01 pm »
Да, само че без Слънцето няма как да има лунация. Аз не поставям акцент върху едната от двете планети. Приемам ги като везни, двете части на едно цяло.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Септември 30, 2012, 09:38:36 pm »
Но е активен най-вече домът,където е луната.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #50 -: Септември 30, 2012, 09:47:14 pm »
В това не съм убедена. Ако Слънцето аспектира лична планета със съвпад?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #51 -: Септември 30, 2012, 10:03:37 pm »
В това не съм убедена. Ако Слънцето аспектира лична планета със съвпад?
Значи планетата е в опозиция с пълнолунието ;D И тук е ударението.В случая ти имаш,пълнолуние в опозиция плутон,който е господар на 10ти дом.Ще имаш проблеми или събитие с авторитетна фигура:баща , шеф или кариера.
А слънцето просто транзитира :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #52 -: Септември 30, 2012, 10:06:11 pm »
Нито едно от трите не е възможно. Значи не се получава. Но Слънцето съвпада с Плутон и новините за кариера бяха добри, за в бъдеще, сега не е налична такава. Слънцето е натален съуправител на 7ми и нови договорки бяха осъществени.  :blink: От другата страна на везнита обаче е близкото обкръжение, там където е Луната. И реално ситуацията наистина поставя на везни едното и другото и как да се съхрани баланса между двете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #53 -: Септември 30, 2012, 10:13:51 pm »
Аз разбира се желая успех и да се случи това което искаш.
Но ми се струва,че ще се появи проблем :-[

Ако не,заплюй ме ;D

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #54 -: Септември 30, 2012, 11:53:29 pm »
Зара, твоят вариант е по-добрия  :blink:
При мен беше 1/7 и нищо-при това на 4* от асц
Макар че 4 в случая е много

Е, не може да е нищо! Няма ли кулминация на някой от плановете ти, не се ли чувстваш някак си по-добре, не си ли "стъпила на врата" на някой партньор?
Моят вариант е добър по отношение на работата: има работа = има пари :), но очаква затруднения. Като знам какви случай съм наредила тая седмица, изобщо няма да ми е леко. Поне на сериозна финансова инжекция се надявам :)
А ти не се отчайвай, събитията не настъпват винаги на точния момент. При мен са се случвали преди орбиса дори или след него. На синята Луна, събитията започнаха на следващия ден и започнаха да се сбъдват чак на новолуние. Очакванията ми бяха кулминацията да е на пълнолуние, но не стана точно така. Ама това не означава, че няма събития ;)

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Октомври 01, 2012, 12:02:08 am »
Мерси за милите думи :)
Въобще не съм се отчаяла, аз и на нищо не съм се надявала/очаквала
И...по принцип гледам да не стъпвам по вратове :), особено на гаджета

Просто казвам, че не при всеки работят, освен едно главоболие сутринта-нищо друго
И по синята луна и преди това, абе-не дават при всеки

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #56 -: Октомври 01, 2012, 12:53:06 pm »
Милки, пълнолунието беше в широк съвпад с нат Меркурий на К9, това съм написала, съответно аспектира оста. И то си беше така. А за проблемите - бидейки пълнолуние, то донесе резултат от нещо, приключване. За развититето напред ще гледам новолунията и най-вече предстоящото затъмнение, не пълнолунията. От астрология нищо не разбирам, уча се.
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 01:02:05 pm от Ronia »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #57 -: Октомври 01, 2012, 01:24:38 pm »
Ами, не разбираш ;) И още как :blink:
Просто много е важен домът ,в който се случва.В случая при теб във втори.Нещо свързано с пари,имоти,свързано с друг човек.Опозиция,труден аспект.Нещо от което няма да си доволна ,като краен резултат.
И трябва да се гледа по-тясна орбиса.
Това,че меркурий ти е в 3ти например,не значи че пълнолунието ще се отрази върху меркурий.
Трябва в случая да се анализира 2ри дом,защото там попада лунацията.

От друга страна пълнолунието сключва,тригон с нептун в 11ти.Може някой приятел или съвет да ти даде или да ти даде насока ,как да постъпиш.Или буквално някоя риба ;D
Тригон с нат луна и сатурн.Може да постъпиш така,както ти казва интуицията или да се довериш на по-възрастен човек.
Но всичко това ще е свързано с висша авторитетна фигура ,и пари или кариера.Където няма да успееш да се наложиш.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #58 -: Октомври 01, 2012, 02:15:28 pm »
В картата на сина ми, пълнолунието си проработи съвсем буквално. Образува квадрат към Плутон, управител на 12-ти в 1-ви - снощи вдигна температура и цял ден обикаляме по болници  :(
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #59 -: Октомври 01, 2012, 02:56:27 pm »
Ами, не разбираш ;) И още как :blink:
Просто много е важен домът ,в който се случва.В случая при теб във втори.Нещо свързано с пари,имоти,свързано с друг човек.Опозиция,труден аспект.Нещо от което няма да си доволна ,като краен резултат.
И трябва да се гледа по-тясна орбиса.
Това,че меркурий ти е в 3ти например,не значи че пълнолунието ще се отрази върху меркурий.
Трябва в случая да се анализира 2ри дом,защото там попада лунацията.

От друга страна пълнолунието сключва,тригон с нептун в 11ти.Може някой приятел или съвет да ти даде или да ти даде насока ,как да постъпиш.Или буквално някоя риба ;D
Тригон с нат луна и сатурн.Може да постъпиш така,както ти казва интуицията или да се довериш на по-възрастен човек.
Но всичко това ще е свързано с висша авторитетна фигура ,и пари или кариера.Където няма да успееш да се наложиш.

Milkу... То проработи вече, душа! Разбираш ли?  ;D Пълнолуние, не новолуние. Даде резултат по 3/9, с акцент 10ти дом (ПЛутон). Тоест, проработи и аспекта към Плутон и към Меркурий, че и към Нептун. Сега следващото новолуние вече може да докара ново развитие по 3/9. Какви пари, какво налагане.  ;D Свърши работата това, чакам следващата лунация (ама тя пък никаква една).  :P

П.П. За аспекти на светила към натални планети спокойно можеш да ползваш и 10 градуса орбис, макар за мен 8 да е границата.