Здравей Гост

Любовен живот според тази карта. Помощ :)))

• 15 Отговора
  • 3154 Прегледи
Любовен живот според тази карта. Помощ :)))
« -: Септември 19, 2012, 11:14:38 am »
Какво можете да кажете за тази натална карта? Любовен живот?

Re: Любовен живот според тази карта. Помощ :)))
« Отговор #1 -: Септември 19, 2012, 11:51:53 am »
Държи на качеството по отношение на връзките и партньорката, но не само на вътрешни добродетели, като улегналост, стабилност, трудолюбие, а предимно на външния вид. Възможно е да е твърде взискателен към евентуалните си партньорки, да ги подбира по спикък с 1000 критерия и накрая, като си мисли, че най-сетне е открил идеалната, при най-малкия кусур да се разочарова и да се отдръпне, изстине. Има нужда да е във връзка, може да е склонен да поддържа връзка, от която вижда, че нищо не излиза, за да не е сам. От негативната страна може да е повечко капризен и да избухва, когато не му се удовлетворяват желанията.
Хем се вкопчва в жената до себе си, хем е възможно и да не й е верен (или тя на него, с Нептун работата може да отиде и в двете посоки).
Имал ли е връзка с по-възрастна жена, продиктувана предимно от възможност за израстване покрай връзката?

« Отговор #2 -: Септември 19, 2012, 12:02:56 pm »
аз мога да пробвам, за спорта, но имай предвид, че (все още) нищо не разбирам от астрология.

Венера е в съвпад със Слънце, Сатурн и Меркурий. Предполагам, че е привлекателен (+секстила с Марс) и по-скоро пасивен на любовния фронт, но красивото му говорене (др. изразително изкуство) си казва думата. В допълнение може да е резервиран/скептичен/дръпнат що се отнася до емоции, чувства и обусловените от тях взаимоотношения. Несигурен е, вероятно му липсва увереност, в евентуална връзка го виждам прилепчив, преди това труден/студен/дистанциран.
От друга страна, Венера е в 7/8-ми дом, така че би следвало да е изначално настроен за връзки - красиви, здрави, дълбоки, отдадени. Квадратът с Нептун допълва приказните му очаквания към потенциалния партньор.
С Марса в Рак аз бих направила първата крачка:Д

//Мирабела е публикувала, но ще си пусна поста, да му се радвам:Д

« Отговор #3 -: Септември 19, 2012, 03:19:09 pm »
ах а нещо за жените в живота му виждате ли ;д

« Отговор #4 -: Септември 19, 2012, 03:35:35 pm »
Иначе той е несигурен , верен но не иска да е верен , една жена дева като него се интересува дали отношенията им биха имали развитие и дали се виждат важните жени в живота му

« Отговор #5 -: Септември 19, 2012, 04:47:16 pm »
Направи им синастрия, за да видиш как се възприемат един друг. Ако Сатурнът му не притиска много девишкото й Слънце, защо не.
"Верен е, но не иска да е верен" ми звучи някак подтискащо и оттам нестабилно. Все едно той си налага модел на поведение, който съответства на общоприетите ценности, но не и на вътрешните му потребности. Сатурн добре е хвалал Слънцето и Венерата му, може би пък ще издържи дълго, но дали достатъчно дълго?

« Отговор #6 -: Септември 19, 2012, 06:05:40 pm »
Благодаря ти, Мирабела! Под 'верен , но не иска да е верен' имах на предвид,че този човек непрекъснато си търси причина да се скара с девойката , която мило и драго дава за него. За съжаление не и знам часът на раждане за синистриална карта , на 11 септември е родена пък тя ;д Та той обича интригите , забърква и нея изпробва я , изкарва я виновна , а тя го обича супер много и е тъжно отстрани. Иначе я цени , цени интелекта и , външната и красота , както и други добродетели, а тя е тотално обсебена от него. Странен е , самоук мъж. Какво друго виждаш на картата ;д Да я зарадвам или натъжа ли...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #7 -: Септември 20, 2012, 02:44:06 am »
Обаче, и той ли е роден на 11 септември? Понеже картата е построена за тази дата.

« Отговор #8 -: Септември 24, 2012, 11:39:40 am »
да...тя искал да разбере дали биха се разбирали в перспектива , дали той би се променил един ден;д мен ме интересуваше какво означават знаците по картата му , какъв човек изглежда и с кои зодиакални знаци най-силни биха били отношенията му...дали се вижда кои са силните жени в живота му

« Отговор #9 -: Октомври 05, 2012, 12:12:44 pm »
Помощ !:(

« Отговор #10 -: Октомври 08, 2012, 08:19:02 pm »
Най-голямата грешка на една жена, когато се забърква с неподходящ мъж, е да си мисли, че той може да се промени. Не, има и по-голяма грешка - да си мисли, че тя може да го промени.

People don't change.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Октомври 08, 2012, 08:57:00 pm »
И аз съм на мнение, че характерът и изначално заложеният темперамент не се променят.
Може да се промени нагласата, донякъде и ценностната система, дай боже и мирогледът (след много упорита работа върху себе си)...

В един или друг момент могат да станат видими определени черти от характера, дори някои наши по-скрити страни.

И ако наяве излезе нещо, за чието съществуване дори не сме подозирали и за което сме си мислели, че не "отива" на човека, какъвто го познаваме, то не означава промяна на характера, а просто реакция в определена ситуация, когато се появи подходящ стимул въпросната страна на личността да стане видима.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #12 -: Октомври 08, 2012, 09:15:48 pm »
Благодаря ти, Мирабела! Под 'верен , но не иска да е верен' имах на предвид,че този човек непрекъснато си търси причина да се скара с девойката , която мило и драго дава за него. За съжаление не и знам часът на раждане за синистриална карта , на 11 септември е родена пък тя ;д Та той обича интригите , забърква и нея изпробва я , изкарва я виновна , а тя го обича супер много и е тъжно отстрани. Иначе я цени , цени интелекта и , външната и красота , както и други добродетели, а тя е тотално обсебена от него. Странен е , самоук мъж. Какво друго виждаш на картата ;д Да я зарадвам или натъжа ли...

доста придирчив и претенциозен ми се струва този мъж. не е ли скучен? ако девойката има достатъчно вода в хороскопа си, може би има по-голям шанс. квадрата Марс/Плутон е твърде сексуален, да се надяваме не агресивен.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 08, 2012, 09:28:57 pm »
И на мен ми се струва доста претенциозен тоя младеж, а бъдещата му половинка ще бъде избрана по преобладаващо прагматични съображения, но пък тежко й и горко й - на толкова много очаквания ще трябва да отговори, дано е някоя по-амбициозна в това отношение. :)) Някоя по-честолюбива Козирожка мисля, че би му паснала добре, но жена с подчертано влияние на Водолей или Лъв според мен трудно би го изтърпяла. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #14 -: Октомври 08, 2012, 09:41:25 pm »
може и някоя Близнаци, Дева, ... при него зависи от цялостната конфигурация. малко е сложен с цялата тази земя в хороскопа.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Октомври 08, 2012, 09:57:58 pm »
Но младежът има и изключително силно поставена Луна - екзалтирала и в долна кулминация, при това доста силно аспектирана. Желаният тип партньорка може да е с подчертани лунни характеристики, но трябва да е и здраво стъпила на земята жена. Независимо от високите критерии за подбор мисля, че връзки в живота му не липсват, никак даже. Претенциите за елитарност нямат нищо общо със сексуалната страна на отношенията.  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.