Здравей Гост

Помощ с разчитане на натална карта

• 27 Отговора
  • 5336 Прегледи
Помощ с разчитане на натална карта
« -: Септември 28, 2012, 10:48:17 am »
Здравейте момичета прилагам наталната карта +солара на моята майка,която страшно много обичам и която от доста време загуби своята усмивка ,винаги е мечтала за стабилен мъж до себе си ,но така и не го намира от доста години насам ,живеем двете на квартира и сама се справя с всичко,но виждам,че вече започва да и тежи..Моля ви да погледнете картата и да ми напишете дали скоро време и се дава мъж и сигурен дом ,неща който са много важни за нея  .. Благодаря ви предварително и от сърце,всяка информация споделена по картата ще бъде полезна ..
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 11:48:37 am от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
Re: Помощ с разчитане на натална карта
« Отговор #1 -: Септември 28, 2012, 11:54:40 am »
Този солар е почти изтекъл и може би ще е по-удачно да разгледаме следващия в съчетание с дирекции и прогресии.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Септември 28, 2012, 12:04:41 pm »
благодаря ти лили прикачвам няколко карти надявам се вече по тях да може да се тълкува (hug)
« Последна редакция: Септември 28, 2012, 12:09:30 pm от qnita91 »
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Септември 28, 2012, 08:40:04 pm »
Моля ви да погледнете картата и да ми напишете дали скоро време и се дава мъж и сигурен дом ,неща който са много важни за нея  ..

С транзитен Сатурн в квадрат към Луна и Венера никак не й е било леко през последните две години, предполагам. Но мисля, че оттук нататък предстоят по-добри времена.  :blink:

Не е изключено в рамките на следващата година да срещне важен за нея човек, вероятността това да се случи е по-голяма във втората половина на годината, дава се възможност за започване на по-сериозна връзка. Казвам го с уговорката, че часът на раждане е точен.

Ако часът е малко по-късен, промяна в партньорския статус може да има през 2014-2015 година, но нов мъж може да влезе в живота й година по-рано.

Съжалявам за лаконичността, на конкретно зададени въпроси отговарям кратко.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Септември 28, 2012, 09:54:52 pm »
благодаря ти много лили отговорът ти страшно много ме зарадва,може да е кратък ,но е точен и ясен което е много по важно .. хиляди благодарности отново..  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Септември 29, 2012, 12:55:20 pm »
А може ли един уточняващ въпрос? (надявам се да не е неудобно)

Майка ти вече има един брак зад гърба си, нали?
Питам, защото има и майки с деца, които не са сключвали официален брак с бащата.

Все пак трябва да сме наясно какво да търсим в нейната карта - възможности за първи брак или за следващ такъв.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Септември 29, 2012, 01:07:59 pm »
не е неудобно лили,мама има един брак зад гърба си, а по нагоре беше споменала за часа на раждане,това е точният час на раждене не е по късен ..искам да те попитам може ли да видиш по картата на мама дали и е се дава дом ,понеже от доста години вече живеем заедно на квартира..благодаря ти много че се включи по темата..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Септември 29, 2012, 01:28:15 pm »
..искам да те попитам може ли да видиш по картата на мама дали и е се дава дом ,понеже от доста години вече живеем заедно на квартира..благодаря ти много че се включи по темата..

В интерес на истината, в картата на майка ти има указания за трудности в тази насока. Не е изключен вариант да не се чувства комфортно и в собствения си дом, това може да важи за по-ранна възраст и да е свързано с родителите - отчуждение/дистанция или усещане за несигурност, липса на стабилна основа/подкрепа (различни са вариантите).

Що се отнася до по-сериозните партньорства, вкл. и брачни, има тенденция някой от партньорите да пътува често, от време на време да отсъства. Или работата му да е свързана по някакъв начин с това. С какво се е занимавал баща ти?

Ако часът на раждане не е по-късен, има вероятност вторият брачен партньор да е по-успешен от първия и евентуално по-имотен, т.е. възможно е при него да иде да живее, да има някакво преместване, може и извън родното населено място или мястото, на което постоянно пребивава.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Септември 29, 2012, 02:00:09 pm »
лили баща ми се занимава с коли от малък ,автомонтьор е..не и било леко на мама нито на младини нито сега,от доста години насам баща ми не фигурира в нашият живот ,за това и се обърнах с молба за помощ от ваша страна с надеждата ,че скоро време нещата при мама ще се наредят и дай боже този път да срещне истински мъж който ще я обича и ще бъде до нея,нещо което тя наистина заслужава

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Септември 29, 2012, 02:05:31 pm »
Предположих, че първият съпруг трябва да е бил с професия, свързана с движение по някакъв начин, в пряк или преносен смисъл.

Дано срещне свестен и стабилен мъж, време й е вече!  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #10 -: Октомври 07, 2012, 10:09:52 am »
лили бих искала да те попитам ,по какво определяме какъв ще бъде първият брачен партньор  :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Октомври 07, 2012, 10:27:47 am »
Сигнификатори на съпруга в женска карта са Слънцето и Марс. Доколкото си спомням, Слънцето се вземаше при дневно раждане, а Марс при нощно. Разглеждаме и 7 дом.

Но на практика тези фактори не дават указания само за съпруга, а и за типа мъже, които привличаме, за по-сериозните ни връзки.

Седми дом в предсказателната астрология се брои за първи брак. Информация за брачния партньор и за брака като цяло има и в индийската Навамша (Д9).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Октомври 07, 2012, 01:35:04 pm »
Благодаря ти много Лили за предоставената информация :)))  :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Октомври 07, 2012, 01:58:57 pm »
Ако имаш предвид майка ти, в нейната карта има силно юпитерово влияние от гледна точка на това кой е сигнификаторът на партньора. И Слънцето, и Марс са в юпитерови знаци, а в 7 дом са разположени Марс, Юпитер и Нептун в Стрелец (в квадрат към Слънцето). Има тенденция да привлича такъв тип партньори - или мъже, които обещават повече, отколкото могат да изпълнят, или мъже с тенденция към непостоянство. Така че нека първо пред себе си изясни своите критерии спрямо търсения мъж. Мисля, че с този съвпад на Венера и Луна в Козирог (в тригон със Сатурн + рецепция Венера/Сатурн) има голяма вероятност да срещне по-стабилен и зрял партньор след навлизане в "средна" възраст, т.е. след 40те. Тогава вече и тя ще е наясно, че не всички прелитащи птички идват да свият гнездо.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #14 -: Октомври 07, 2012, 02:25:33 pm »
Лили много точно описа с какви мъже мама има склонност да се обвързва и баща ми и бившият и приятел си приличаха по това ,че повече говорят от колкото действат,а най-странното е ,че тя го осъзнава,а хубавото е че е сигурна,че това е нещо временно което трябва да изживее преди да срещне истински мъж,в темата карта на първа среща пуснах карта на мама и мъж който се появи неочаквано ,не съм забравила ,че ми спомена ,че най-вероятно ще срещне сериозен човек догодина.Сега като ми обясни по подробно по картата на мама кое дава информация за  брачния партньор ,нещата малко по-малко започват да ми стават по ясни и разбираеми :))))

« Отговор #15 -: Октомври 07, 2012, 02:28:49 pm »
Не пуснах картата в тази тема понеже ти беше така мила с мен и ми отдели толкова много време и ми беше неудобно да те ангажирам повече,искрено съм ти благодарна

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 07, 2012, 02:48:23 pm »
С партньорска/синастрична астрология не се занимавам, но би могла (ако имаш данни) да пуснеш картата на мъжа, с който майка ти наскоро се е срещнала (от съседната тема) - да го видим и него какъв астрологичен тип е.  ;)

Ако разгледаме картата на майка ти гледна точка на индийската астрология, типът партньори, които има тенденция по-често да привлича, е свързан с Меркурий/Раху, т.е. променливи, непостоянни, пребиваващи в движение. Щом майка ти осъзнава, че вече няма нужда от "прелетни птици", в един момент този модел може да спре да работи.

Сегашния мъж в даша на Юпитер/Меркурий го е срещнала - ако часът на раждане е точен, има вероятност да се случи нещо повече от приятни разговори и приятелски срещи. Но не може да се каже със сигурност дали това е "мъжът", преди да сме видяли неговата карта и какъв тайминг е заложен в нея.

Със Сатурн в тригон към нат. Слънце да се надяваме, че може да привлече по-улегнал и стабилен мъж, а с транзитен Нептун в съвпад със Слънце да срещне мъж, за който отдавна копнее - партньор "за душата", а не само човек, който да й е подкрепа в бита и ежедневието.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Октомври 07, 2012, 03:12:28 pm »
нали съм си любопитничка и нетърпелива нямаше как да не проверя картата му ...ето я и нея

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Октомври 07, 2012, 03:15:13 pm »
Не си я прикачила, пробвай пак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Октомври 07, 2012, 03:18:53 pm »
от това което аз видях по картата му и ако правилно съм я интерпретирала е : непостоянен,ревнив,властен,с бохемски начин на живот,обича да контролира семейството си ,но да не забравяме ,че всичко е временно и хората се променят когато им дойде времето и когато срещнат подходящата половинка :)))