Здравей Гост

За марс и венера

• 44 Отговора
  • 5430 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: За марс и венера
« Отговор #40 -: Септември 29, 2012, 10:00:41 pm »
За един извращение, за друг оргазъм.  ;)

По тоя повод навремето попаднах на забавна реплика в един форум и я запомних:

"За някой и секс при запалена нощна лампа може да е извращение"[/[/size]i], т.е. зависи от човека. Всеки носи номер обувки, с който се чувства най-комфортно.

;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #41 -: Септември 29, 2012, 10:02:39 pm »
Романтика, в картата на момичето какви аспекти има м/у марс/уран, марс/нептун?

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Септември 30, 2012, 12:15:43 pm »
Теорията за сатурн-марс/венера не мога да я потвърдя

Преди време бях задълбала в карти на серийни или масови убийци, често психопати. Попаднах на някакво изследване-статистическо-със сигми и всичко, което се полага, в/у карти на убийци, разделени на със и без точен час. Теорията на грийн & саспортас по въпроса е само частично потвърдена

А-намерих го:
http://www.nvwoa.nl/pdfart/ruis/ruisen.pdf

П.п. Може и преди да съм го слагала

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #43 -: Септември 30, 2012, 01:08:08 pm »
Аз имам познат гей със съвпад Слънце / Луна / Меркурий / Плутон във Везни, около АСЦ-та. Явно стелиума в знак на Венера си е казал думата  :rolleyes: Иначе, не мога да си представя женствен мъж със съвпад Слънце / Плутон.
А за транссексуалните, какво мислите - и там ли се появяват подобни аспекти ( на Марс с Нептун и Уран )?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #44 -: Октомври 01, 2012, 12:42:48 pm »
 ;D Много интересна тема за скорпионското ми слънце. Сетих се, че бившия  ми е споделял, че е 'обладавал' мъж. След като дори и мен втрещи го попитах НО ЗАЩО и той ми отговори: "Ами след като си дава гъза, какво да го правя"
Слънце във Водолей секстил с Уран и Луна в Стрелец, квадрат с Марс/Плутон на AS и Сатурн малко след тях
Венера/Юпитер/Нептун в съвпад в Козирог правят секстил с Марс и Плутон в Скорпион :) Не мисля, че е хомо, просто иска всички :))...и все пак един чист хетеро няма да го направи  ;)