Здравей Гост

Влизането на Сатурн в Скорпион

• 190 Отговора
  • 46561 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re: Влизането на Сатурн в Скорпион
« Отговор #80 -: Октомври 23, 2012, 11:26:10 am »
Още с ингреса на Сатурн в Скорпион се разболях. :(
Някакъв вирус ли беше грип ли...Много зле се чувствах и още се чувствам отпаднала.Погледнах в астро кома, че съм имам аспект от 8 окт до 24 октомври -опозиция на транз. Сатурн към натално Слънце.
През цялото време се чувствам зле и гледам повече да почивам заради бременността.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #81 -: Октомври 23, 2012, 11:40:57 am »
Аз съм с натална опозиция и не съм забелязала да се налагат специфични грижи за здравето ми.... да чукна на дърво  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #82 -: Октомври 23, 2012, 12:52:42 pm »
Аз съм с натална опозиция и не съм забелязала да се налагат специфични грижи за здравето ми.... да чукна на дърво  :blink:
Yaya, аз нямам натална опозиция, но тъкмо се чудех, дали хората с натална опозиция, при такъв транзитен аспект усещат  и понасят по-леко влиянието му?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #83 -: Октомври 23, 2012, 04:16:14 pm »
Лонда, имах предвид натална опозиция на Слънце и Сатурн и споменатите по-горе грижи за здравето. Транзитен аспект при мен означава Сатурнов възврат. Май не ти разбрах въпроса  :-[

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #84 -: Октомври 23, 2012, 07:56:42 pm »
Всеки с натален твърд аспект Сатурн/Слънце има даден по натал инструментариума да се справи с бъдещи подобни аспекти, дори и да не са идентични и в зависимост от възрастта, и умението да борави с енергията на аспекта.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #85 -: Октомври 24, 2012, 12:49:54 am »
Още с ингреса на Сатурн в Скорпион се разболях. :(
Важното е да не се притесняваш, защото това ти носи стрес. Спокойствие - ментално и физическо, несинтетичен витамин Ц и приятни емоции могат да помогнат в тази насока. :blink:

*

Mono

• 13
« Отговор #86 -: Октомври 24, 2012, 05:03:24 am »
Моите Плутон,Марс,Лилит и Прозерпина са в 4ти дом в скорпион.Този транзит на Сатурн някак си ще ми повлияели?
« Последна редакция: Октомври 24, 2012, 05:11:01 am от Mono »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #87 -: Октомври 25, 2012, 06:28:33 am »
Кажете ми,как да разпозная енергията на сатурн в скорпион?
Къде да търся изявата на този знак?
При мен е в 4ти дом.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #88 -: Октомври 25, 2012, 07:43:38 am »
В дома, мила, в дома. Ако Сатурн ти управлява 2/3 дом, гледай транзита му по дом и дома, който управлява по натал. Това, че Сатурн е в Скорпион не е болка, проблемът е, че Скорпион се свързва с началото и края и енергията на Плутон, а Сатурн с метлата, която размахва - може да измете, но може и да замете. Скорпион възражда, а добре овладян Сатурн помага за нови хоризонти.... или за пълен провал, ако не работиш в хармония с дисциплината му.  :kissd:

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #89 -: Октомври 25, 2012, 08:15:25 am »
В дома, мила, в дома. Ако Сатурн ти управлява 2/3 дом, гледай транзита му по дом и дома, който управлява по натал. Това, че Сатурн е в Скорпион не е болка, проблемът е, че Скорпион се свързва с началото и края и енергията на Плутон, а Сатурн с метлата, която размахва - може да измете, но може и да замете. Скорпион възражда, а добре овладян Сатурн помага за нови хоризонти.... или за пълен провал, ако не работиш в хармония с дисциплината му.  :kissd:
Благодаря ти :blink:
На мен сатурн ми управлява 6ти дом,и 7ми и 8ми-като стар управител на водолей :-\
Та, в сферата на ежедневните грижи,работа ,партньори и пари ли да търся събитията?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #90 -: Октомври 25, 2012, 01:22:32 pm »
Не, предимно по дома, в който транзитира и аспектите, които ще направи с лични планети.

А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #91 -: Октомври 27, 2012, 11:38:42 pm »
Momi4eta i mom4eta moga da vi kaja 4e tranzita na Saturn prez Scorpion mi se otrazqva dosta tejko emocionalno pone za sega, tova e natalnata mi karta plus tranzitite. Oktomvri bqha zameseni rabotni otnoshniq , no bez osobeni problemi. Emocionalno sam smazan, minali bolki priemat novi formi , strahove , a be kakvoto i da se setite , ne znam ot koi aspekti idva tazi emocionalna umora predpolagam Severniq Vazel savpad sas Saturn ....

« Отговор #92 -: Октомври 28, 2012, 07:30:00 am »
сатурн издава присъди,плутон ги изпълнява,когато са в съвпад  по прогностика, или взаимна рецепция по знаци както е сега ,нещо ме кара да мисля,че това става по бързото производство без право на обжалване  :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #93 -: Октомври 29, 2012, 08:18:20 am »
При мен съвпада на Сатурн с натален Плутон се изрази на всички нива - имаше грижи по възрастни роднини, а от известно време насам сънувам изключително плутониански сънища - починали близки, гробища, кръв. Снощи сънувах, че съм болна от рак и ми остават няколко месеца живот. Събудих се цялата трепереща и обляна в пот.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #94 -: Октомври 29, 2012, 12:09:46 pm »
УжасТТТТТ :-X Дали не трябва да попромениш нещо в начина на живот? По-здравословно да го караш? То при сънищата и Луната е замесена принципно.

А Шопенхауер

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #95 -: Октомври 29, 2012, 01:52:43 pm »
УжасТТТТТ :-X Дали не трябва да попромениш нещо в начина на живот? По-здравословно да го караш? То при сънищата и Луната е замесена принципно.
Благодаря за насоката! Все се каня да започна да спортувам, да откажа цигарите, ама на - нямам достатъчно силна воля. Иначе нямам транзити или прогресии към Луната за момента, при мен Плутон е управител на 8-ми, та сигурно за това транзита на Сатурн ми повлия така.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Yaya

• 2265
« Отговор #96 -: Октомври 29, 2012, 03:23:32 pm »
При мен съвпада на Сатурн с натален Плутон се изрази на всички нива - имаше грижи по възрастни роднини, а от известно време насам сънувам изключително плутониански сънища - починали близки, гробища, кръв. Снощи сънувах, че съм болна от рак и ми остават няколко месеца живот. Събудих се цялата трепереща и обляна в пот.
кои домове ти управляват Сатурн и Плутон и в кой дом транзитират в момента
при мен съвпада на тр сатурн с нат Плутон се осъществи в 12д, където е Плутон в съвпад с Асц- бях психясала по това време (имаше реални поводи за това, едни наркомани ме обраха и заплашваха ако не оттегля жалбата), но не съм имала кошмарни сънища, сънищата са по Нептун доколкото знам

и аз като теб, само дето отсреща е и Луната  ;D

А Шопенхауер

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #97 -: Октомври 29, 2012, 08:40:52 pm »
Saturn vinagi mi deistva po rano ne znam zashto ... do Shesti dom , mislq 4e ima dosta vreme. moje bi sled edna godina. Ina4e pri tranzita na Saturn v Libra , mi beshe parvata intimna vrazka .... i parvata rqazdqla , pri Saturn v Deva mi beshe premestvaneto v 4ujbina.
« Последна редакция: Октомври 29, 2012, 08:49:12 pm от gogo07 »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #98 -: Октомври 29, 2012, 10:11:10 pm »
кои домове ти управляват Сатурн и Плутон и в кой дом транзитират в момента
при мен съвпада на тр сатурн с нат Плутон се осъществи в 12д, където е Плутон в съвпад с Асц- бях психясала по това време (имаше реални поводи за това, едни наркомани ме обраха и заплашваха ако не оттегля жалбата), но не съм имала кошмарни сънища, сънищата са по Нептун доколкото знам
Съвпада е в края на 7-ми дом, Сатурн е У11, Плутон - У8. Сатурн образува и секстил към натален Нептун, управител на АСЦ.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #99 -: Октомври 29, 2012, 10:49:55 pm »
На мен тр.Сатуртн в 8 дом скоро ще ми направи тригон с нат.Меркурий във 2 дом (в риби), после секстил с нат.Нептун 1 дом, Козирог и ще се качи връз Северен възел, който натално ми е в Скорпион, 10 дом.
За около месец Северния възел ще съвпада с транзитен Сатурн, после към края на месеца няма да има съвпад.
Като цяло хубави неща очаквам, неочаквани, вълнуващи промени.

Вълнуващи промени - май освен настойчивия нов обожател, който усърдно режа, няма.
Но днес взех решение да зарежа професията си - за мен няма реализация в момента, предполагам и в следващите години в това поприще.
Сега трябва да реша, какво искам да правя с живота си, защото с маркетинг очевидно няма да се занимавам. Явно затова не ми се получаваха нещата толкова време.