Здравей Гост

Влизането на Сатурн в Скорпион

• 190 Отговора
  • 46504 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Влизането на Сатурн в Скорпион
« Отговор #100 -: Октомври 29, 2012, 10:56:44 pm »
То най-лесно се взема такова решение като си търсиш работа и те отрежат, но си помисли добра ли си в това, харесва ли ти, и тогава решавай

« Отговор #101 -: Октомври 29, 2012, 11:06:59 pm »
То най-лесно се взема такова решение като си търсиш работа и те отрежат, но си помисли добра ли си в това, харесва ли ти, и тогава решавай

За жалост много си я обичам професията, много си я харесвам, но от април досега видях, че няма желание за развитие на пазара, нито за наемане на специалисти в тази област. Обожавам рекламата, създаването й, налагането на кампании, събитийния мениджмънтм писането на текстове, поддържането на страници, но за тези месеци се убедих, че желание за поддържане на такива специалисти няма.
Много ми е мъчно, пуша 10 цигара от 18 часа насам, но просто не виждам реализация за себе си повече в тази област. Сега трябва да мисля, какво да правя.

« Отговор #102 -: Октомври 29, 2012, 11:22:31 pm »
...просто не виждам реализация за себе си повече в тази област. Сега трябва да мисля, какво да правя.
същото.
//шибаното пълнолуние в 12-ти не ми помага да се чувствам по-добре  :angry:
на Сатурн му предстои квадрат с МЦ-то ми.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #103 -: Октомври 31, 2012, 11:55:54 am »
Аз чакам до месец и нещо тр. Сатурн да направи съвпад с Венерата ми,(в 10ти дом) някой има ли преки наблюдения?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #104 -: Октомври 31, 2012, 12:52:52 pm »
Някои казват, че в такъв момент човек се женил  ;D ти имаш ли преки наблюдения?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Grace

• 2257
« Отговор #105 -: Октомври 31, 2012, 01:15:45 pm »
Аз чакам до месец и нещо тр. Сатурн да направи съвпад с Венерата ми,(в 10ти дом) някой има ли преки наблюдения?

при мен стабилизира връзка и пари; съвпад в 9 дом, добре поставена венера; но не беше изолиран транзит, Юпитер и Плутон също са си казали думата :)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #106 -: Октомври 31, 2012, 02:07:00 pm »

И на мен ми предстои такъв аспект, но в 4 дом.
Ще ми бъде интересно как се е отразил при теб :blink:

« Отговор #107 -: Ноември 01, 2012, 09:51:49 am »
Преди две седмици имах съвпад тр.Сатурн с нат.Венера - действие във 2 дом - отказаха да ми платят извършената услуга/поръчка и по-принуда около 7,10 дена трябваше да си стоя във къщи. Венера е господар на 2 и 9 дом,а Сатурн господар на 4 дом.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #108 -: Ноември 01, 2012, 02:41:13 pm »
При Сатурн в 8ми върху натална Венера се разведох. Естествено, не сам по себе си транзитът.

Дедо ми дари рожден ден, който дълго ще помня. Има ирония, ама и аз не му отстъпвам и кръстосахме мечове на задгранична земя.  ;D Който е със Сатурн върху Слънце в 9ти и смята да пътува - заредете се с чувство за хумор и яко позитивизъм, ще ви трябва.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Ноември 01, 2012, 05:56:47 pm »

при мен стабилизира връзка и пари; съвпад в 9 дом, добре поставена венера; но не беше изолиран транзит, Юпитер и Плутон също са си казали думата :)

Грейс, да те питам за странично мнение, че спрямо себе си никак не съм обективна.

Според теб транз. Сатурн в тригон към Луна в 8 дом и Марс на ИЦ възможно ли е да стабилизира доходите и положението в социума?

Мен и преместване ме чака, но ми се ще да се надявам тригонът да донесе повече възможности за материално стабилизиране... Или според теб тригонът може да действа и в обратната посока - към изсмукване на ресурси?

Питам, защото имам противоречиво мнение за тригоните, понякога действат доста по-подмолно от твърдите аспекти и резултатът не винаги е положителен. Наблюдавала съм го и в доста натални карти - най-често се "злоупотребява" с енергията на някой тригон, а не с набедените за "злотворни" квадрати и опозиции. С особена сила това важи за тригони с Плутон и Нептун, по мои наблюдения върху доста карти.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #110 -: Ноември 01, 2012, 06:59:22 pm »
Лили, присъединявам се към мнението ти за тригоните - те просто указват леко и безпроблемно протичане на събитията. Което не означава, че събитията винаги са с положителен характер. В твоя случай обаче, смятам, че тригона на Сатурн към Луната ще донесе стабилност и равновесие по отношение на емоции, на въпроси, свързани с дома, ако смяташ да правиш ремонт, нещата ще протекат гладко и леко; бих заложила и на материална стабилност или на доходи от/във връзка с недвижима собственост; с една дума, бих го разглеждала в положителен аспект, определено; ако искаш изпрати ми даните си, когато имам карта ми е по-лесно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Ноември 01, 2012, 07:10:18 pm »
Лили, присъединявам се към мнението ти за тригоните - те просто указват леко и безпроблемно протичане на събитията. Което не означава, че събитията винаги са с положителен характер.

Или, както казват, всяко зло за добро - често се случва така да действат тригоните, ако не донесат положителни събития. В моя случай като че ли това е най-валидно към текущия момент.

Що се отнася до доходи от недвижима собственост - няма откъде да дойдат, по-скоро се очертават разходи в тази насока. :))

Благодаря!  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #112 -: Ноември 01, 2012, 08:44:23 pm »
и разходи да са, няма да е от тригона на Сатурн  ;)
Марс на ИЦ показва, че въпросите около дом, жилище, преместване ще те занимават активно за периода. но за разходите ще да има нещо друго.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #113 -: Ноември 04, 2012, 05:54:32 pm »
Някои казват, че в такъв момент човек се женил  ;D ти имаш ли преки наблюдения?
Нещо не се виждам булка скоро време, но знае ли човек. Мисля че би трябвало да стабилизира връзката ако е сериозна или да разклати лодката ако нещата са повърхностни. По-скоро си мисля че ще започна да гледам по реалистично на връзките и може би желание за сериозни/стабилни отношения... предполагам

Парите и аз го виждам да се стабилизират, имам такива очаквания. Но по въпроса с връзките хич не съм сигурна :) Нещата са на кантар за момента, и вероятно този съвпад ще си каже думата, дали ще го бъде или не, поне за тази връзка, която е на дневен ред в момента.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #114 -: Ноември 04, 2012, 10:53:56 pm »
Точно Сатурн се изнесе от кардиналните Везни и аз си помислих, че сатурновата криза е преминала и ще дишам следващите няколко години по-леко...Сатурни премина през DC и се развихриха едни скандали на работа и се оказа, че трябва да съм поемала вина без да съм виновна причерня ми пред очите просто и все повече се замислям в дадената ситуация дали да не сменя работата, нали Сатурн давал проблеми когато нещо в живота не е наред и трябва да се промени ...

Кажете какво мислите вие?

На прощаване с шести дом Сатурн се изяви с пробелми в работата, не ми се мисли като се разхожда из 7-тия ми дом какви поразии може да се случат.

*

Papy

• 4343
« Отговор #115 -: Ноември 04, 2012, 11:04:57 pm »
Роуз, слагала ли си някъде карта?

*

abroad

• 2187
« Отговор #116 -: Ноември 04, 2012, 11:07:44 pm »
много често Сатурн се проявява като резултат на дома едва като го напусне или по-точно - току напуснал го, тоест работата ни по дома, който е транзитирал и съответната му "отплата" става явна в този момент

*

Papy

• 4343
« Отговор #117 -: Ноември 04, 2012, 11:12:13 pm »
...и съответната му "отплата" става явна в този момент

В смисъл, че може да дава и нещо добро? На мен ми напусна наскоро 1-ви и най-после-след години, успях да кача 200 грама

*

abroad

• 2187
« Отговор #118 -: Ноември 04, 2012, 11:18:22 pm »
...и съответната му "отплата" става явна в този момент

В смисъл, че може да дава и нещо добро? На мен ми напусна наскоро 1-ви и най-после-след години, успях да кача 200 грама

може, според "заслугите" и като как си си постелил при прехода през съответния дом и аналогиите му

*

Papy

• 4343
« Отговор #119 -: Ноември 04, 2012, 11:22:06 pm »
Така е на теория
Например при един "доволен" сатурн през 1-ви, какво трябваше да е?