Здравей Гост

Домът в натала

• 46 Отговора
  • 6600 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re: Домът в натала
« Отговор #20 -: Октомври 11, 2012, 06:38:17 pm »
Ей сега слагам картата
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #21 -: Октомври 11, 2012, 06:40:18 pm »
Сатурн ми е У 8,жилището,в което съм,е наследствено.
Строежът му започна при съвпад тр.Сатурн нат.Слънце в 9-ти дом,като е активирал тригон с нат. Марс и секстил с нат. Юпитер.
Нанасянето ми стана при ингреса на тр.Сатурн в Овен,в 10 дом.
При тр. Сатурн в 4 беше първият по- мащабен ремонт.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Октомври 11, 2012, 06:43:41 pm »
Сатурн ми е У 8,жилището,в което съм,е наследствено.
Строежът му започна при съвпад тр.Сатурн нат.Слънце в 9-ти дом,като е активирал тригон с нат. Марс и секстил с нат. Юпитер.
Нанасянето ми стана при ингреса на тр.Сатурн в Овен,в 10 дом.
При тр. Сатурн в 4 беше първият по- мащабен ремонт.

Благодаря ти за инфото, а кой ти е У4 ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #23 -: Октомври 11, 2012, 06:49:56 pm »
Меркурий,сега погледнах,че при заживяването ми в новия дом прогресивния е бил в съвпад със Слънцето ми( по това време завърших и висшето),а дирекционния на К9.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Октомври 11, 2012, 06:51:50 pm »
Всъщност, Сатурн ми е У6 и се намира в 10 дом, определено си скъзах г...а от работа за да мога да си го позволя .....
Сега май трябва да чакам аспект на Сатурн с У4 ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Grace

• 2257
« Отговор #25 -: Октомври 11, 2012, 06:57:52 pm »
предстои ти каре на Нептун към наталния, който е в 4-и. строежа има ли нещо общо с партнъорство, да не възникнат спорни въпроси, неясноти, забавяния?

« Отговор #26 -: Октомври 11, 2012, 06:59:38 pm »
Елфи,
Сатурн е по градежите,виж го как стой спрямо 4 дом,планети том ,У4- по прогностика, какви асп.сключва,
както и към Луна като традиционен У4

също при напр.асп тр.юпитер- опозе,каре към плутон и обратното не тегли заем,ипотека

Стреличке, Сатурн когато застане на 20 в Скорпи, ще е на К4 и после прав му път в 4 дом....
Естествено, проявите му могат да бздат и от друго естество ама ънам ли  ???
Луната в натала е на 26 в Близнаци, А нат. Сатурн е на 20 в Близнаци, дали пък, аспект на тр. сатурн към тяк може да направи нещо ???
Ама е много далече, аз се надявам на по-ранна реализация .....
Предстои каре на тр. Плутон към Мерка...на 13 в Козирог.....
Плутон е У4 а Мерка е У2....
до но за големите покупки ,притежания,харчове по 5 дом е  се гледат Сатурн и Юпитер , а последният скоро ще мине през нат .Сатурн и Луна, хайде честито
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #27 -: Октомври 11, 2012, 06:59:57 pm »
Меркурий,сега погледнах,че при заживяването ми в новия дом прогресивния е бил в съвпад със Слънцето ми( по това време завърших и висшето),а дирекционния на К9.

Мимс, Мерка ли ти е У4 ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #28 -: Октомври 11, 2012, 07:04:45 pm »
предстои ти каре на Нептун към наталния, който е в 4-и. строежа има ли нещо общо с партнъорство, да не възникнат спорни въпроси, неясноти, забавяния?
Да ти кажа честно,  няма нищо свързано с партньорство, парцела е мой и средствата също . Дано да няма забавяне, но то тия работи не стават бързо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #29 -: Октомври 11, 2012, 07:05:24 pm »
Аа, елфидка, има ли любов? :)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Октомври 11, 2012, 07:06:47 pm »
Елфи,
Сатурн е по градежите,виж го как стой спрямо 4 дом,планети том ,У4- по прогностика, какви асп.сключва,
както и към Луна като традиционен У4

също при напр.асп тр.юпитер- опозе,каре към плутон и обратното не тегли заем,ипотека

Стреличке, Сатурн когато застане на 20 в Скорпи, ще е на К4 и после прав му път в 4 дом....
Естествено, проявите му могат да бздат и от друго естество ама ънам ли  ???
Луната в натала е на 26 в Близнаци, А нат. Сатурн е на 20 в Близнаци, дали пък, аспект на тр. сатурн към тяк може да направи нещо ???
Ама е много далече, аз се надявам на по-ранна реализация .....
Предстои каре на тр. Плутон към Мерка...на 13 в Козирог.....
Плутон е У4 а Мерка е У2....
до но за големите покупки ,притежания,харчове по 5 дом е  се гледат Сатурн и Юпитер , а последният скоро ще мине през нат .Сатурн и Луна, хайде честито
За тр. Юпи ли азваш ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Октомври 11, 2012, 07:10:11 pm »

Оф, Любоффф  :57: :57:
С последния ми обожател голям смях падна  ... но си остана така
Любов няма ...  и в склада няма
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #32 -: Октомври 11, 2012, 07:15:02 pm »

Ще има, ще имааа-за строежа после ще гледам, но любов ти предсказвам  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #33 -: Октомври 11, 2012, 07:15:51 pm »
Да ти кажа честно,  няма нищо свързано с партньорство, парцела е мой и средствата също . Дано да няма забавяне, но то тия работи не стават бързо.

Слънчевото затъмнение на 13 ное вероятно ще сложи началото - съвпад ИЦ е. Но Сатурн ще бъде доста време ретро в 3-я ти дом, мунданно ти се пада във 2-и натален, а тр Уран е в 8-и. Може в един момент да ти дойде малко трудно от финансова гледна точка. Прецени си добре силите, защото това може да доведе до забавяне. Юпитер ще помага от 10-и, но след като свърши ретроградието му.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Октомври 11, 2012, 07:19:45 pm »

Ще има, ще имааа-за строежа после ще гледам, но любов ти предсказвам  :blink:
Ей, дай боже  :25:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Divna

• 2478
« Отговор #35 -: Октомври 11, 2012, 08:10:02 pm »
Елфи, с тази хубава Венера внатала ти, има ли нещо, което не си си помечтала/пожелала/ и не се е сбъднало?  :blink:
Според мен желанието за собствен дом, който би ти дал усещането за топлина и уют се е подсилило с влизането на пр. Луна в Стрелец, в 4ти дом.  :blink:
Мисля, че тр. Юпитер, докосвайки със съвпад управителя на 6ти дом Сатурн и оттам съвпад с нат. Луна, строежът на новия ти дом би трябвало да започне. В последствие тр. Сатурн ще докосне ИЦ, което още веднъж говори за поставяне основите на нов дом.  :blink:
По дирекции и прогресии също има показатели за нещо градивно и важно в живота ти. По мое мнение, планетарният период, в който си е много силен.  :blink:
Картата ти е доста динамична през следващите няколко години. Така, че аз мога само да та пожелая Успех, който съм уверена, че ще имаш.  :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Октомври 11, 2012, 08:42:48 pm »
Проверих-при покупката на собственото ни жилище единственият готин аспект-дирекционен сатурн тригон нат луна. Другите са разни нептуни в 4-ти, куинкоси и др подобни
Сатурн ми е у4, но е имало и транзит на плутон - съвпад с луна
Тоест - по-скоро е сработил акцент в/у луна.
При теб дир сатурн ми се струва малко далеч от луната, дали не е добре да изчакаш малко?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #37 -: Октомври 11, 2012, 09:24:05 pm »
Елфи, с тази хубава Венера внатала ти, има ли нещо, което не си си помечтала/пожелала/ и не се е сбъднало?  :blink:
Според мен желанието за собствен дом, който би ти дал усещането за топлина и уют се е подсилило с влизането на пр. Луна в Стрелец, в 4ти дом.  :blink:
Мисля, че тр. Юпитер, докосвайки със съвпад управителя на 6ти дом Сатурн и оттам съвпад с нат. Луна, строежът на новия ти дом би трябвало да започне. В последствие тр. Сатурн ще докосне ИЦ, което още веднъж говори за поставяне основите на нов дом.  :blink:
По дирекции и прогресии също има показатели за нещо градивно и важно в живота ти. По мое мнение, планетарният период, в който си е много силен.  :blink:
Картата ти е доста динамична през следващите няколко години. Така, че аз мога само да та пожелая Успех, който съм уверена, че ще имаш.  :blink:

Ех, Дивна, това с Венерата не е съвсем така ...
Но дай-боже да е дошъл и периода на осъществяването на мечтите най-после...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Октомври 11, 2012, 10:46:49 pm »
Сега проверих и аспекти от тр юпитер/сатурн към у5, който е уран
Нямало е мажорни по това време, но е имало тр юпитер към дир уран
« Последна редакция: Октомври 11, 2012, 10:51:56 pm от Papy »

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #39 -: Октомври 12, 2012, 11:30:26 am »

Мимс, Мерка ли ти е У4 ?
Да.
И ми е натално на К8,та се връзват нещата с наследствата като по учебник.