Здравей Гост

Пълнолуние 29 октомври - телец

• 24 Отговора
  • 4762 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Пълнолуние 29 октомври - телец
« -: Октомври 17, 2012, 06:21:24 am »
Пълнолунието е на 7гр 18 сек в телец.

При мен има застъпване на осите.
Попада в 10ти дом. В съвпад с разходящото вече прогресивно пълнолуние.
Всъщност пълнолунието на 29ти ,е в съвпад с прогресивното ми слънце в 10 дом.
Иначе най-точните аспекти са сходящ съвпад с нат венера/6гр/ и тригон с юпитер от 6ти дом/1гр/.

Същия ден тр венера съвпад с нат плутон,а фортуната е в съвпад със северния ми възел.

Ето карта:

*

Vanila

• *
  • 385
Re: Пълнолуние 29 октомври - телец
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2012, 07:16:21 am »
От доста време го гледам това пълнолуние...

Също имам застъпване на оста Асцендент-Десцендент /Скорпион - Телец/.

За партньора ми - той е Скорпион и е роден точно на 29 Октомври - т.е. пълнолунието е в съвпад с наталното Слънце и Солара за следващата година.

* малко извън темата  :mellow: - от както Сатурн влезе в Скорпион - ми, те много дисциплинирани станаха скорпионите; направо някакво преобразяване става - с всичките ми познати скорпиони... Чудя се като направи Сатурн съвпад и със Слънцата им какво ще се случва...

« Последна редакция: Октомври 19, 2012, 06:57:39 am от Vanila »
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

« Отговор #2 -: Октомври 17, 2012, 07:42:50 am »
По остта 3-9домове,опозиция Луна-У12,опозиция Плутон-У4,тригон Нептун-У8.Надявам се да приключат конфликтите,които в момента се вихрят наоколо. :33: :33:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2012, 07:49:42 am »
Аз имах предвид ,че осите на пълнолунието съвпадат с наталните ми :blink:
Т.е. АС лъв- ДС водолей МС овен и ИС везни ...

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2012, 08:37:36 am »
Върху наталното ми Слънце е Слънцето, естествено и Сатурн там. Ще стане интересно.  ;D Слънце в 9ти, Луна в 3ти. Обкръжението ще започне да рита срещу плановете ми, не че някой се интересува, но да си кажат хората.  :mellow: Очаквам нови попълзновения от бабата на детето. Пълнолунна Луна секстил нат Марс, квадрат нат Сатурн. Пълнолунното Слънце естествено е с аспектите на наталното - квадрат към Сатурн (в 7), тригон на Марс (в 6), съвпад с Уран. Има дирекции, които вероятно ще отключи - на Сатурн и Марс. Със Сатурн върху наталните Уран и Слънце, очаквам нещата да се задвижат в желаната от мен посока по 9ти дом с тр Марс тригон Юпитер и тр Юпитер тригон Меркурий.

Тъй като в момента на пълнолунието още ще сме в чужбина, радвам се на хубавите Марсови аспекти и ще карам внимателно по Сатурн.  :blink:
« Последна редакция: Октомври 17, 2012, 09:00:37 am от Ronia »

*

Yaya

• 2265
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2012, 01:16:42 pm »

При мен ще е скука - на цели 6гр ще е от Венерата ми. Дори и лунация, не вярвам да подейства.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2012, 03:27:51 pm »

При мен ще е скука - на цели 6гр ще е от Венерата ми. Дори и лунация, не вярвам да подейства.

Яя и ти ли си с венера на 13 гр телец? :blink:
Ако е така,имаме точен съвпад на венерите ;D Като се видим,може много да се харесаме ;D :o

*

Yaya

• 2265
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2012, 12:36:15 pm »
да беееееееееее, проблемът е да се видим  ;D то ние имахме доста съвпади, ама май вътрешните се разминаваха. Пиши на лични кога си родена, че не ти пазя датите  :P

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #8 -: Октомври 18, 2012, 08:51:37 pm »
11 дом, опозиция с нат. Плутон в 10.Предполагам изостряне на приятелства и отношения с баща ми или прекъсване на такива.

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #9 -: Октомври 23, 2012, 11:17:02 am »
11 дом, опозиция с нат. Плутон в 10.Предполагам изостряне на приятелства и отношения с баща ми или прекъсване на такива.

Тр. Луна ти е в 4-ти дом в тригон с нат. Нептун, У3 и опозиция с нат. Плутон, У11. По-скоро благоприятни комуникации, кратки пътувания, прочистване на редиците от приятели.

При мен в натала попада в 10 дом върху Хирон, в тригон с нат. Юпитер, У5 и секстил с нат. Венера, У11. Забавления с приятели и някакви генерални решения за живота и кариерата.

В прогресият ми е на МЦ в тригон с пр. Марс, У9 и секстил с пр. Слънце, У1. Ще направя едно пътуване в чужбина за себе си, да си осъществя една мечта. Много буквален превод :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #10 -: Октомври 25, 2012, 01:33:42 pm »

Хм, очерта ми се среща с бившия.....  :thinking: Това заради секстила с Меркурий У9 и 11 и куинконса с Юпитер У5 и 3..... Срещаме се заради детето!!!  :33:

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #11 -: Октомври 25, 2012, 04:11:35 pm »

Хм, очерта ми се среща с бившия.....  :thinking: Това заради секстила с Меркурий У9 и 11 и куинконса с Юпитер У5 и 3..... Срещаме се заради детето!!!  :33:
Хм,при теб много рано се прояви. :-\
В кой дом ти се пада пълнолунието?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #12 -: Октомври 25, 2012, 04:21:59 pm »
седми. Между Луна и Венера.

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Октомври 29, 2012, 12:14:56 pm »
Any news?

Как се развива пълнолунието при народонаселението? Аз се разболях, без да ми е намесен 6ти дом.... и 12ти.

А Шопенхауер

« Отговор #14 -: Октомври 29, 2012, 12:28:11 pm »
Мдам, неприятен разговор с приятел на мъжа ми, налага се да започна чистка на хората, или поне да не приемам мнението им навътре.

И днес се родиха две котенца на котката ни, за която се грижи свекър ми :-[

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #15 -: Октомври 29, 2012, 02:02:40 pm »
И при мен пълнолунието е върху натална Венера, задейства се опозицията ми Венера / Сатурн по оста 2 / 8. Има и тригон към Юпитер на К11, дано се прояви в нещо съществено и приятно, че напоследък съм в голям застой.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #16 -: Октомври 29, 2012, 02:03:02 pm »
Any news?

Как се развива пълнолунието при народонаселението? Аз се разболях, без да ми е намесен 6ти дом.... и 12ти.
Неприятно при мен.
Дано да съм се заблудила,не знам.
Станахме сутринта,всичко наред.Детето на детска,аз и мъжа ми на работа.
След 3 часа се обаждат от детската"елате да си го вземете,че не бил добре." Имал температура 37.8 и сополи.
Аз доста се ядосах,защото такова нещо няма.Един път се беше случило пак подобно нещо,отиваме,взимаме го ,а на него му няма нищо.
Обаждам се на директорката,тя настоява да го вземем.
Взимаме го,водим го на лекар.Лекарката казва-нищо му няма на детето.

От обед сме вкъщи,яде си,сега пък спи.

Защо трябва така да ни лъжат :'(

На мен пълнолунието ми е в 10ти,какво общо има с болести това и деца :-\Просто не проумявам.
Иначе е в широк съвпад с венерата У4 и 11ти.
И тригон с юпитер от 6ти.Стрелец интересптиран в 5ти :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Октомври 29, 2012, 02:37:05 pm »
ми как - ето, стоиш си вкъщи/4 и се грижиш за детето/5, а 10 ти е в опозиция на 4ти, по 6ти е и здравето, само дето този тригон бърка пейзажа...., 10 е и 6ти от 5ти дом - здравето на детето....

А Шопенхауер

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #18 -: Октомври 29, 2012, 05:14:08 pm »
ми как - ето, стоиш си вкъщи/4 и се грижиш за детето/5, а 10 ти е в опозиция на 4ти, по 6ти е и здравето, само дето този тригон бърка пейзажа...., 10 е и 6ти от 5ти дом - здравето на детето....
Да, може би,с тази разлика,че това е лъжа.Излъгаха ни от детската.

« Отговор #19 -: Октомври 29, 2012, 11:30:53 pm »
12-ти
квадрат с МЦ
тригон с Уран (в 8д, управител МЦ)
разходящ тригон с Луна (у2/3)
...
бляк. искам всичко да си излея, а не успявам. просто няма на кого. чувствам, че никой не го е грижа. вкарала съм се в настроение яко...
баси лабилното създание дето съм. и съм доникъде в живота. и това ме убива.