Здравей Гост

Медицинска астрология

• 126 Отговора
  • 21275 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Медицинска астрология
« Отговор #60 -: Ноември 04, 2012, 08:06:58 am »
Без изписан пробиотик, но аз я предупредих
Ама да не съм лекар, че да слуша мен :)
Лекарят й казал-много е добър-никакви проблеми няма да имате
Сега като е с алергия вече спря да пие каквото и да е - освен антиалергично л-во
« Последна редакция: Ноември 04, 2012, 08:32:30 am от Papy »

« Отговор #61 -: Ноември 04, 2012, 08:26:24 am »
в доброто старо време антибиотика задължително с кисело мляко/ест.пробиотик/ когато киселото мляко беши истинско
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #62 -: Ноември 04, 2012, 08:33:31 am »
Без изписан пробиотик, но аз я предупредих
Ама да не съм лекар, че да слуша мен :)
Лекарят й казал-много е добър-никакви проблеми няма да имате
Сега като е с алергия вече спря да пие каквото й да е - освен антиалергично л-во
Papy, ще се радвам да съм от полза, като кажа, че аз си реших проблема с една ужасна алергия, която ме нападна ненадейно и от никъде с хомеопатия. Тъпчех се с хапчета и в момента, в който ги спирах и веднага ставаше алергична реакция (копривна треска). Не ядях, не ходих на плаж, изкараха ме алергична от домашен прах, яйца и фъстъци. Пълни глупости!!!!! Казах си, че няма да живея с хапчета. Отидох при хомеопат, изписа ми едно единствено хапченце. Взех го същата вечер и от тогава, да чукна на дърво, не съм имала никакви проблеми. Хомеопатията много добре повлиява на алергии. Така стана и при мен. Дано да се оправи.  :blink:

« Отговор #63 -: Ноември 04, 2012, 12:44:43 pm »
Papy, дали това предретроградно положение на Меркурий не е изиграло роля за предписването на не точните медикаменти :-\ ?
Псст... обаче в картата на жената е ретро :rolleyes:

Доста подвеждащи диагнози се поставят и грешни медикаменти се предписват в такъв период по лични наблюдения...

« Отговор #64 -: Ноември 04, 2012, 12:49:55 pm »
Възможно, нали е в квадратура с Нептун, както Лили отбеляза в друга тема.

« Отговор #65 -: Ноември 05, 2012, 12:53:33 pm »
моля за помощ, става дума за планова операция на варикозна вена
гледах луната да не във водолей /упр. вени/ да не в скорпи и да няма квадрати, да не 3 дни преди,по и след новолуние,пълнолуние,макар,че било добре новолунието за операция на разширени вени, да няма ретро марс и меркурий

сега си играх и стигнах до следните дати

за м.януари - 9, 15, 16, 23, 30,  като най добри са - 9, 16, 23

за  м. февруари- 6,12, 15, 20, 22, като най-добри - 12, 15, 20,22

става дума за синът ми и утре ще ходи на преглед при съдов хирург, двама преди него са категорично за операция 

*

Papy

• 4343
« Отговор #66 -: Ноември 05, 2012, 01:46:17 pm »
И още-аспекти от транзитния уран и към наталния, аспекти към у8, ако има планети вътре-също. Аспекти към планети в 11-ти
При операции с пълна упойка-и нептун и слънце-особено в мъжка карта
Искаш ли да сложиш карта с транзити към най-подходящата според теб дата?
Сигурна ли си, че не може без операция?

*

Papy

• 4343
« Отговор #67 -: Ноември 05, 2012, 02:28:23 pm »
Да благодаря на момичетата, които се включиха по моята карта-ще сложа нова с транзитите към 3 ноември, когато получи алергията-тука вече нептун със сигурност

*

Papy

• 4343
« Отговор #68 -: Ноември 05, 2012, 03:49:15 pm »
Ам-нептун-горе писах-реакция на антибиотик-червени сърбящи петна по дланите

*

Papy

• 4343
« Отговор #69 -: Ноември 05, 2012, 05:20:02 pm »
ето я транзитната карта към деня - алергия

направо и таблица с аспекти- да не се мъчите

аз набързо виждам стария квадрат нептун/слънце и тр уран/уран
« Последна редакция: Ноември 05, 2012, 06:49:54 pm от Papy »

« Отговор #70 -: Ноември 05, 2012, 07:40:33 pm »
Сигурна ли си, че не може без операция?
и аз това питам
на близка оправиха вените с инжекции- вкарвали с тънка игла в разширените участъци на вените някакво лекарство, което ги оправило, само на едно място не се беше оправила вената и ходи втори път да я боцнат
за това става въпрос предполагам-Лазерна аблация. Лечение на ХАНК

http://www.plastichna-hirurgia.bg/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8

*

Papy

• 4343
« Отговор #71 -: Ноември 05, 2012, 07:46:18 pm »
упойка + възможните лимфни усложнение- те ми се сториха най-опасни-нептун - и заради алергични възможни

ако в картата прави напрегнати аспекти, да се внимава и с хармоничните на транзитния

« Отговор #72 -: Декември 04, 2012, 08:21:14 pm »
здравейте,
Имам нужда от помощ- друго мнение.Прилагам карта на съпруга ми.Имам чувството ,че отклю4ва някакво психо заболяване.Има предпоставки....... и по карта.Моля, за мнение - дали тези състояния се дължат на опозицията пр.луна с натална или се отклю4ва нещо по- сериозно отколкото временна депресия.
Благодаря.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Декември 04, 2012, 08:50:12 pm »
Квадратът на тр. Сатурн към нат. Луна вече е отминал, с Меркурий също е разходящ.

Да не би да е изживял вътрешно и да се е опитал да потисне някаква депресия, а текущото му състояние да е "ефект на натрупване", т.е. сега да отшумяват последиците? Като че ли и по прогресии не виждам нищо кой знае колко притеснително.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #74 -: Декември 04, 2012, 08:56:32 pm »
Квадратите на сатурн са минали, сега е квадрат уран/венера, възлите са обърнати, преди уран и сатурн, плутон му е квадратирал венерата-трудни 1-2-3 годинки

Като се разкара уран от венерата и обърнатите оси-ще му поолекне

*

Lillie

• 30532
« Отговор #75 -: Декември 04, 2012, 09:05:27 pm »
Да, но Венера не е ментална/интелектуална планета.

Не е изключено обаче напрежението в отношенията с партньора (или ако същият изживява някаква криза) да засегне психоемоционалното му равновесие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #76 -: Декември 04, 2012, 09:12:37 pm »

Не е изключено обаче напрежението в отношенията с партньора (или ако същият изживява някаква криза) да засегне психоемоционалното му равновесие.

Именно
Но и тя е последна в опашката на тежките, може човекът да не издържи накрая, или просто "женската връзка" да не издържи

« Отговор #77 -: Декември 04, 2012, 09:34:41 pm »
Вече незнам какво да мисля- агресия и после чувство за вина,позиция на жертва и желание да "отида в гората".Това е от 3 месеца и аз игтрая ролята на психо.аналитик.Все си мислех,че нещата ще се оправят,но незнам ве4е.Надявам се да е от опозицията на пр.Луна с нат. или от Урана ,който бе все пак У.на асц

« Отговор #78 -: Декември 04, 2012, 09:37:15 pm »
Това,че пр.луна е в 12 - дом в Козириг,не е ли предпоставка за депресии?

« Отговор #79 -: Декември 04, 2012, 10:26:55 pm »
здравейте,
Имам нужда от помощ- друго мнение.Прилагам карта на съпруга ми.Имам чувството ,че отклю4ва някакво психо заболяване.Има предпоставки....... и по карта.Моля, за мнение - дали тези състояния се дължат на опозицията пр.луна с натална или се отклю4ва нещо по- сериозно отколкото временна депресия.
Благодаря.
По карта няма кой знае какви предпоставки за психическо заболяване, Нептун в съвпад с Юпитер дава по-голяма чувствителност в емоционалните и психичните преживявания, въображение в изкуството, склонност към идеализъм, религия, философия, мистични преживявания- при него управляват 2д и са в 10д- възможно е да си изкарва парите в някоя от тези области. При негативен аспект към тях няма връзка с действителността, оттегляне в свой свят и фантазии- в момента тр. Нептун от 1д квадратира този съвпад, пр. Луна се движи в 12д на психиката и уединението. В 12д има Меркурий У8 в опозиция с Луна У6 в 6д- този аспект го прави склонен към нервозност  и емоционална превъзбуда, към фанатично отношение относно хигиена и здравето. тр Сатурн във везни е извършил квадрат с неговата Луна скоро, а после в скорпион е квадратирал Меркурий и аспектът още е действащ. Като преминат тези негативни аспекти и трябва да отшуми неразположението, тр Сатурн вече се е разкрал от 8д
Благодаря ти за коментара - имах нужда да чуя и друга гледна точка :blink: