Здравей Гост

Медицинска астрология

• 126 Отговора
  • 21213 Прегледи
Re: Медицинска астрология
« Отговор #80 -: Декември 06, 2012, 07:28:26 am »
карето тр.Нептун- натален е период/ емоц.пустиня/ в който проглеждаш за истини,който преди не си виждал, освобождаваш и от илюзии с който си живял до тогава,самозаблудите понякога крепят крехкото ни психо равновесие,но пък постигаш степен на обективност,която не се понася добре от всеки, ако върху тези илюзии си построил въздушни кули -рухването е болезнено и понеже транзита засяга 1-10 и У10/Юпитер/ всичко това е свързано с соц.статус и имидж в обществото,мястов социума и това те кара да се изолираш и преосмислиш нещата,случващото се :mellow:
тр.Сатурн  Скорпи през 9 дом ,който ще активира нат.каре Слънце Водолей/Сатурн Телец ще трансформира необходимите промени чрез криза на  фикс.знаци,който трудно променят това,което е наложително.
« Последна редакция: Декември 06, 2012, 07:33:49 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #81 -: Януари 12, 2013, 07:25:31 pm »
Здравейте,

Моя позната ме помоли да пусна картата на нейна роднина за помощ, тъй като хората са много притеснени.
Каква е причината за неразположението на момичето? Няма ясна диагноза, но не се чувства никак добре. Приета е в болница, ще й правят иглоскопия. Засега съмненията са към белия дроб.

Благодаря!

*

Papy

• 4343
« Отговор #82 -: Януари 12, 2013, 08:03:56 pm »
Много транзити, много нещо
При подобна ситуация и аз бях зле
Ще се оправи според мен, но няма да е бързо и лесно

На пръв поглед би трябвало повече да са засегнати гърло, ларингс, евентуално полови органи
Най-точен аспект-съвпад на юпитер и сатурн в 12-везни
У1,8-квадрат с уран в скорпион

Какви са симптомите?

« Отговор #83 -: Януари 12, 2013, 08:39:46 pm »
Благодаря, Папи!

Пиша това, което ми се пре-предава - има кашлица, отпаднала е, уморена.

Със Слънце, Меркурий и Марс в рак и Луна в 6-ти дом в риби си мисля, че болестта е повече психосоматична, и най-доброто лечение ще е алтернативното :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #84 -: Януари 12, 2013, 08:44:13 pm »
Има показатели да е склонна към депресии, бързо да се предава, близките трябва много да я подкрепят

Според мен никакви алтернативни
Тия в 12-ти нямат ни един подкрепящ, сатурн е много силен, има да се влачи с тая болест
Тр слв тъкмо е минал в/у уран, пр луна в 8-ми и мц в 6-ти хич не е добре

Нат луна в 6-ти риби, ранена от нептун/опозиция марс- да проверят за алергия също

*

Papy

• 4343
« Отговор #85 -: Януари 12, 2013, 09:11:33 pm »
Сега виждам, че пр у1 е в съвпад нат юпитер/сатурн, пр марс е в квадрат към нат плутон и тригон у6, добре че пр луна е в секстил с наталната

*

Papy

• 4343
« Отговор #86 -: Януари 12, 2013, 09:19:44 pm »
Тая лапароскопия само заради едната кашлица не ми се вярва да я правят, дано да попадне на опитни лекари

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #87 -: Януари 15, 2013, 11:19:55 am »
Качвам си картата с транзити и прогресии, предстои ми операция, още не знам съвсем подробностите, уж не е нещо сериозно. Виждате кврадрата на пр. марс с натална луна, притеснява ме че ще го аспектира тази година транзитния юпитер.
Ще съм благодарна за всякакви мнения :-\
« Последна редакция: Април 27, 2013, 11:20:50 am от sladurkata »

« Отговор #88 -: Януари 15, 2013, 11:44:36 am »
Бих ви препоръчал тази статия. В нея има информация за медицинската астрология.
Всичко за астрологията и зодиите

*

Papy

• 4343
« Отговор #89 -: Януари 15, 2013, 11:47:31 am »
Ако може да изчакаш транзита на юпитер през рак - струва ми се по-добре

Според мен имаш заложена в картата операция, малко ме притеснява проблемът да не рецидивира-посъветвай се с повече от един лекар

Като се разбере приблизит време на операцията, сложи карта с текущи транзити

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #90 -: Януари 15, 2013, 02:32:21 pm »
благодаря за отговорите, ще видя какво точно ще ми каже докторът. Сигурно пак ще ви занимавам, благодаря ви, че сте толкова отзивчиви. Не знам дали е добре да го отлагам пък дори и с няколко месеца, щото е от нещата дето с времето стават по-зле :-\

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #91 -: Януари 15, 2013, 02:36:56 pm »
да, то няма да е преди края на януари, а гледам сега, че февруари вече ще се разпадне съвпадът тр. марс - натален марс.

*

Papy

• 4343
« Отговор #92 -: Януари 15, 2013, 03:24:32 pm »
Относно риби и близнаци на к6-мисля, че е просто теоретична постановка
Аз имам риби на к6, нептун в 3-ти, пуша, и съм една от малкото сред близките, която не е карала пневмония
Разбира се-никога не е късно, но до сега е така

*

Papy

• 4343
« Отговор #93 -: Януари 16, 2013, 07:24:08 pm »
при комшията например тр Плутон в 6д беше в квадрат с неговия Марс близнаци в 12д

?

Нещата се променят
Почти не познавам човек да не е карал пневмония, едва ли на всички близнаци и риби играят
А виж как плутон-дето е надличностен и поколенчески уж-убива

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #94 -: Януари 17, 2013, 09:01:43 am »
Пак ще върна към моята карта, Папи, за кой аспект имаш предвид, че е заложена операция?

И мислите ли, че аспектите на тр. юпитер, уран и плутон към наталния плутон могат да допринесат за влошаване на нещата?

*

Papy

• 4343
« Отговор #95 -: Януари 17, 2013, 09:47:19 am »
Само да напомня, че сега се уча и не може да ми се вярва на 100%

Значи осми го свързваме обикн с оперативни намеси, при теб у8 е в квадрат с планетите там. Отделно самият акцент - 2 планети (слънце - много важно за жизнените сили), ме кара да си мисля, че дали по желание или по принуда, операциите са вероятни.

Разбира се планети в осми значи и други неща

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #96 -: Март 13, 2013, 04:23:32 pm »
Лошо ли е ако се прави операция когато тр. луна влиза в 12-ти дом в наталната карта?
Не прави лоши аспекти, на деня следващ операцията прави съвпад с наталния сатурн, и квадрат с тр. сатурн?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #97 -: Март 13, 2013, 04:24:37 pm »
Лошо ли е ако се прави операция когато тр. луна влиза в 12-ти дом в наталната карта?
Не прави лоши аспекти, на деня следващ операцията прави съвпад с наталния сатурн, и квадрат с тр. сатурн?

Споредмен..не е лошо.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #98 -: Март 13, 2013, 05:38:31 pm »
слагам тук една синастрия на натал и транзити за днес/натала е червения кръг/ ,където меркурий е У6... и понеже днес са го гледали на ехограф/мое другарче/ и са видели уплътнение на пикочния мехур и сега ,като видях квадратурата на тр Юпитер към У6 и си мисля  дане би да не е някакво разрастване на някои ракови тъкани...но пък има хубави аспекти от тр Плутон и тр Сатурн/макар и ретро/....или е някое камъче и да се вижда така плътно ...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #99 -: Март 13, 2013, 06:38:09 pm »
че то не се ли гледа знака на Луната в такива случаи, на 12д какво да му е лошо- с Луната там или не ще е в болница, щом предстои операция
не трябва да е скорпион, също да не е в знак, който определя оперираната част- например в телец за сливици, в близнаци ръцете и т.н.

Луната ще е в лъв, което както четох е добре защото е неподвижен знак и не е знак, който управлява органа, който ще се оперира.