Здравей Гост

Медицинска астрология

• 126 Отговора
  • 21149 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Медицинска астрология
« Отговор #120 -: Март 25, 2013, 08:46:29 pm »
С хормоните шега не бива

В сила е оня програмистки виц: "щом работи, не го пипай"
« Последна редакция: Март 25, 2013, 08:58:53 pm от Papy »

*

abroad

• 2187
« Отговор #121 -: Март 25, 2013, 08:57:56 pm »
марсин, "почти 43" в днешни дни никак не е пределна възраст за настъпване на менопауза, така че - потърси и друго/и мнение/я, кой каквото и както да ти го разправя :blink:
споменаваш нещо за тр. Нептун през 6ти - в още по-голяма степен важи написаното по-горе

п.п. няма нищо по-вредно от добавките - за каквото и да е

« Отговор #122 -: Март 25, 2013, 09:11:10 pm »
...да,Папи  и тя така  ;D....
...abroad ,резултатът от цитонамазката,поради която аг-то ми реши да правим въпросното абразио, беше /// А/нямам прави чертички тук/ група, като Нептун транзитираше през средата на 6дом , след абразиото и като пих имуностимулатор, цитонамазката се смъкна на //б група/тогава правих и житния режим/ и тогава Нептун беше излязъл от моя 6дом и за това реших,че предната намазка е била грешна поради транзита на този отвратителен Нептун през моя дом на здравето ми ,или ,че тази хубавата е била грешна...но когато взехме сегашната/м февруари/- отново е ///а.....ама и Нептун отново е в края на моя 6дом...да взема да го изчакам да излезе напълно от там ли...ама пък той тъкмо ще излезе и отново ще тръгне ретро  ;) :blink:
и така с моите проблеми и Нептун през моя 6дом...
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Papy

• 4343
« Отговор #123 -: Март 25, 2013, 09:26:44 pm »
Уф - не знам
Трета а от цитонамазка може да е заради инфекция
Да не говорим, че лабораторните изследвания понякога са неточни
Защо амбразио?

Както и да е-не съм лекар

Проверявай двойно-това е твоето тяло, не на лекаря ти-колкото и да му имаш доверие

« Отговор #124 -: Март 25, 2013, 09:36:32 pm »
марсин, "почти 43" в днешни дни никак не е пределна възраст за настъпване на менопауза, така че - потърси и друго/и мнение/я, кой каквото и както да ти го разправя :blink:
споменаваш нещо за тр. Нептун през 6ти - в още по-голяма степен важи написаното по-горе

п.п. няма нищо по-вредно от добавките - за каквото и да е
подкрепям това мнение
при мен започна менопаузата август 2005 и последно имах гости от Червен бряг май 2009, на 45г тогава
и се чувствам великолепно, не съм ходила на лекар от 2006, а моя съученичка пи 10 мес някакви хормоланални хапчета, предписани от АГ-то, които удължиха времето, през което имаше редовен цикъл, но в крайна сметка пак ѝ спря и само дето напълня драстично от тези хапчета
този период при мен съвпадна с уранова и сатурнова опозиция, а Сатурн и Уран при мен са У6, тр Сатурн в 12д ми донесе доста изпит валериан, който вземах да кротне разбунтуваните от тр Уран в 7д хормони

..и при мен е така-в момента изживявам тези аспекти..тр Уран ми е в 8д в момента.. :blink:...а ти как си изживяваш и нагаждаш към този хормонален дисбаланс,Акрукс?/има такова кардиологично лекарство-днес го прочетох :P/...
« Последна редакция: Март 25, 2013, 09:42:32 pm от марсин »

« Отговор #125 -: Март 25, 2013, 09:40:37 pm »
Уф - не знам
Трета а от цитонамазка може да е заради инфекция
Да не говорим, че лабораторните изследвания понякога са неточни
Защо абразио?

Както и да е-не съм лекар

Проверявай двойно-това е твоето тяло, не на лекаря ти-колкото и да му имаш доверие

...ами абразиото изчиства нещо-някакъв полип или нещо такова...и външния израз беше кървене /неменструално/...и сега вече последно ще пия силен имуностимулатор и отново ще направим такава намазка и вече ще взимаме крайно решение за конизация/изрязване на засегнатия участък/ :blink:...климактерични проблеми разни... ;D

« Отговор #126 -: Март 27, 2013, 02:50:14 pm »
..и при мен е така-в момента изживявам тези аспекти..тр Уран ми е в 8д в момента.. :blink:...а ти как си изживяваш и нагаждаш към този хормонален дисбаланс,Акрукс?/има такова кардиологично лекарство-днес го прочетох :P/...
аз урановата опозиция съм преживяла, както писах, но това се случи при тр Уран в 7д, в 8д е съвсем от скоро, а това се отрази на парите на партньора- намалиха му помощите, а той превода за мен и малката този месец :( (тр Уран квадрат с негова Венера у2, у9 и Меркурий у1, У10)
със здравето, слава Богу!, засега съм добре, при теб тр Нептун в 6д във все още действащ квадрат с нат Нептун те натоварва психически, а проблеми със здравето, свързани с пикочо-полова с-ма имаш от опозицията на тр Сатурн(ретро) в скорпион към нат Сатурн У6 в телец. Догодина тр Сатурн У6 предстои да направи опозиция с нат Марс У8 - може да те оперират, нали си писала за някаква конизация. тр Уран вече е подминал точната опозиция с  нат Уран У6 при теб, а до съвпада му с твоите светила има още време, за да се панираш излишно и да приписваш дребни неудачи на мунданната квадратура Уран-Плутон към светилата ти, рано е още при теб, при мен е действащ този квадрат и за твое успокоение ще кажа, че не е фатално.

..ама благодаря,че ме светна за този Сатурн,че е съуправител на моя 6д,заедно с Уран/аз пък само него си спрягах за диспозитор на здравето ми - предклимактерични работи :P/ ...да-опозиции имам в момента и на Сатурните и на Ураните си....благодаря за психоуспокоението,Акрукс  :blink: