Здравей Гост

Наднормено тегло

• 27 Отговора
  • 5225 Прегледи
*

АН

Наднормено тегло
« Отговор #20 -: Март 08, 2006, 04:16:05 pm »
а аз се сещам, че учителката ми по литература беше някак особено и доста пълна :) При това беше една от най-любимите ми учителки.
Доста от учителите ми бяха интересни и любими всъщност :)
А тия дни майка ми разказа, как не съм обичала учителката си от първи до трети клас - сигурно защото ми пишеше 5-ци, пък аз харесвах да получавам 6-ци :D

Девичките, които са ми близки, не бих казала, че са много по здравословния начин на живот :)  - иначе с математиката са добре :)  

*

АН

Наднормено тегло
« Отговор #21 -: Март 08, 2006, 04:17:13 pm »
Цитат
Последната ясновидка, която срещнах беше повече от пухкава  :D  :rolleyes:
За циганките нямам впечатления.
А въпросната ясновидка беше туркиня с БГ-произход.

Ама ако търсим някакъв общ "професионален" белег - какво ще кажете за оперните певици?!  :D  :D
вярно, оперните певици наистина са пълнички и много им отива :D  

*

Gostenka

Наднормено тегло
« Отговор #22 -: Март 10, 2006, 01:46:43 pm »
Цитат
а аз се сещам, че учителката ми по литература беше някак особено и доста пълна :) При това беше една от най-любимите ми учителки.
Доста от учителите ми бяха интересни и любими всъщност :)
А тия дни майка ми разказа, как не съм обичала учителката си от първи до трети клас - сигурно защото ми пишеше 5-ци, пък аз харесвах да получавам 6-ци :D

Девичките, които са ми близки, не бих казала, че са много по здравословния начин на живот :)  - иначе с математиката са добре :)
 :) Ех, защо ли нямам нищо в Дева! :(
Поне да бях наследила нещо Девишко от баща ми. :D  Не, не ме бива в математиката,обаче обичах биологията и не се справях зле и с физика и с химия. А те са някак близки на математиката. Темата за учителите провокира у мен доста спомени- като се замисля, е имало само една учителка, която преди определях за зла, беше по математика. Но най-лошия учител, за които се сещам е един господин по литература. Беше "лош учител", защото беше прекалено добър. Объркано звучи. Като си спомня колко е състрадателен, мога да се обzaлоja , че е Риби :unsure: .Аз съм имала доста учители, защото сменях доста училища, и при този бях ученичка, само 1 срок. Никога не пишеше отсъствия, двойки , или пък 3-ки, или 4-ки. Колебаеше се все между 5 и 6. И за тези, които го обиждаха, и се държаха меко казано отвратително с него. Никoй не слушаше и рядко се застояваше в неговите часове- някак не създаваше респект. В часовете на строгите учителки, всички присъстваха и имаше гробна тишина и концентрация. Но при него не. Нагледах се на ужасно отношение към клетия човечец , веднъж го попитах, защо не уведоми директорката за отношението към него и да се вземат някакви наказателни мерки , а той ми каза, че не иска да навреди на никого. Неможех нищо да направя за него освен ,единствена да му нося написани домашни. Ето как понякога човек си пати като е прекалено добър и разбиращ. Иначе като се замисля, всички учителки по литература са ми били добри,освен с една госпожа си имахме лека дрязга, беше поставила някакво домашно , да напишем есе, аз се сетих едва ли не в последния момент, че имам домашно,за няколко часа написах нещо и го предадох. Следващата седмица връщаше домашните и беше оставила едно настрани. Неразбирах какво става - оказа се моето. Като предаде всички се изправи и дръпна една реч , че от 30 години е учителка, и разбирала, кога някои я лъже , това бях аз и това есе неможело да го напяша аз, това може да го напише само някои литератор( :lol:  :lol:  :lol: ) и на колеги нямала намерение да пише оценки и ми завъртя една хубава двойка. Изгубих ума и дума, влязох в спор , но напразно - не ми повярва, а аз се шокирах наистина защото въобще не мислех, че съм написала нещо специално. От друга страна ми стана хубаво. Въреки, че имах двойка, поне си знаех, че съм си го писала аз. И запазих добри чувства към учителката. Всичките училища и учетили които съм имала ,разбрах ,че всеки учител, както хората е различен и си има свои подход. Но наиситна в по-голямата си част са пълнички и добрички. :)

*

АН

Наднормено тегло
« Отговор #23 -: Март 10, 2006, 06:19:12 pm »
Джени, дар-словото си е дар и трябва да го уважим и да го ползваме :D
И според хороскопа ти е така :)
Търси приложение на дарбите си :)

Пък за Девишкото :D  у теб не се тревожи :)  - то затова разни транзитни планети активират тоя знак и тогава влизаме в досег с енергията и събитията му - ако искаме, биваме бдителни и наблюдателни и го разпознаваме :)  

*

Guest

Наднормено тегло
« Отговор #24 -: Март 11, 2006, 02:49:57 pm »
:rolleyes:
AH, откакто Сатyрн e застанал върху Меркурии, отвсякъде все някои на нещо иска да ме научи и от хората, все за учене слушам :D . Добре, де казвам си, ще уча тогава. Това не ме затруднява принципно. Но незнам какво, и това се мъча да си изясня  :wacko: . Трябва да е нещо, което да ми е толкова интересно и така да обичам , че и да не спя, заета със занимания с него. :wub:  А от моите интереси, от които съм погълната често-често не се изучават в университетите. Но знам, че сърцето ще ме отведе на точното място , в точното време, "когато ученикът е готов" . И приложение на всичко в мен ще намеря :rolleyes: .Ще си намеря мястото :)
 :rolleyes:
AH, преди ти бях споменала, че постоянно, "случайно"  всеки път като погледна часовник е, или 15:15, все часът и минутите са точно. Само искам да кажа,че това продължава и до ден днешен :D . Случва ми се най-малко три пъти на ден. Знам, че е знак, но незнам за какво. Е , времето ще покаже :)

*

АН

Наднормено тегло
« Отговор #25 -: Март 12, 2006, 05:09:51 pm »
Джени, да не сме чак такива максималисти :D
"Апетитът идва с яденето" :D  - почваш нещо да учиш, дори и да си имаш някакви резерви в началото :) Нали поработи малко и видя какво е :D  Пък и после цял живот те чакат работа и отговорности, макар че човек е в реда на нещата и цял живот да учи разни неща :)

Но е чудесна идея да почнеш да учиш :)

Пък и виждаш, че даже астрологически е обосновано :D  

*

Gostenka

Наднормено тегло
« Отговор #26 -: Март 14, 2006, 11:59:02 pm »
Здрасти, AH! :rolleyes:
Да, наистина чудесна идея. :)  И, че е и астрологически обосновано. Дори по-лека, по-лека започвам да организирам доста неща. За да направя тази стъпка, се налага преди това да предприема много промени, та дори и в местоживеенето, но аз обичам да съм в България :) Обаче, докато променя всички тези неща, то той съвпада ще се е разпаднал, което усещам, че ще е още по-добър вариант. И ако все пак не се влюбя в нищо,  ще се ориентирам към журналистиката, за начало,защото съм объркана, а към това поне знам, че изпитвам извесно привличане. Пък после ще видим. Бях си харесала преди идеята , да уча за дерматолог, защото е свързано и с естетиката, но вече не ми е така симпатична тази идея, като проучих някои неща свързани по-дълбоко с тази професия, които не са за мен, а и ще съм ужасно смешна в престилка. :D  :unsure:
\"Пък и после цял живот те чакат работа и отговорности, макар че човек е в реда на нещата и цял живот да учи разни неща  
\" Стрхотно. B)  Дано само живота ми не е ограничен само с работа и отговорности. Всъщност и да е изпълнен предимно с това, лошо няма, ако ги обичам.  :D
А догодина е ред, на АСЦ. и Венера :blink: - дано съвпада му с с тези места, не е така продължителен, както с Меркурии.  

*

Guest

Наднормено тегло
« Отговор #27 -: Март 15, 2006, 03:53:53 pm »
Цитат
http://eva.bg/krasota_i_zdrave/zdrave/e2019.html
 ;) уцели в десятката B)  ;)  ;)

:rolleyes: ако някой сега може да ми каже и кое го посочва в хороскопа :rolleyes: та, какво трябва да се отработва :)