Здравейте всички.Имам един въпрос към Stella.Понеже разбирам,4е сте навътре в нещата,а аз само чета за астрология и то доста разпиляно/НАЧИНАЕЩ СЪМ/,та не мога да си отговоря - ЗАЛОЖЕН ЛИ Е БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ В НАТАЛА МИ,ЕМИГРАЦИЯ,И ДАЛИ ЩЕ Е УДАЧЕН БРАКА -АКО ИМА ТАКЪВ.
Ако желаете може да погледнете картата ми:Бургас/21.03.1978г./20ч:20мин./.
От това,което виждам аз/моля поправете ме,ако греша/-Господарят на 7 дом -в Овен е Марс,който е в 9 дом,при това в съвпад с МЦ,освен това Марс е незнам как се казва точно-Господар на Слънцето ли?в смисъл,че слънцето в женски хороскоп показва съпруга ,а слънцето ми е в Овен -знака на Марс.Освен това Господарят на 9дом в Близнаци/Меркурий е в 6 дом Овен ,НО е в съвпад с К7/ДЦ/??? :-\ИНТЕРЕСНО!!!Май има такава възможност...Как мислите Вие?
А относно това дали ще е сполучлив бракът се гледат аспектите,които прави Слънцето ли?Много ми е объркано-и МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ-НАСОЧЕТЕ МЕ ВЪВ ВЯРНАТА ПОСОКА.
Някъде бях чела,че 10 дом е също и семейството-не само кариерата!Означава ли това,че СЕМЕЙСТВОТО е моята ЦЕЛ И НАЙ-ВАЖНО НЕЩО -ЗАЛОЖЕНО В ХОРОСКОПА...

/И НА ПРАКТИКА Е ТАКА-В РЕАЛНОСТТА :blink:/
Относно ЕМИГРАЦИЯТА казвате ,че трябва да е замесен господарят на 12дом-при мен Господарят на 12дом във Везни/ е Венера,която се намира в 6 дом,но е в съвпад с господаря на 9дом Меркурий,който е в 6 дом,но в съвпад с ДЦ?/ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ЕМИГРАЦИЯ -ПОРАДИ БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ???Освен това Северен възел ми е в съвпад с К12/ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ДА ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА,но на практика семейството ме е задържало тук-Вероятно ,защото куспидите на К4-попада в Козирог/,а на МЦ- е в Рак-знаци държащи на традицията,дома,семейството.Куспидите оба4е са в критичния 29градус-какво означава това???
Много станаха въпросите май,моля за извинение и за съдействие в същото време.
Благодаря на всеки,който ми помогне.