Здравей Гост

Дали сгреших с датата за секцио?

• 21 Отговора
  • 3580 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: Дали сгреших с датата за секцио?
« Отговор #20 -: Ноември 15, 2012, 01:16:03 pm »
Вие сериозно ли ,освен ден и час на раждане точен за секциото, може и вместо с бащата да го наречете както желаете да му дадете име Софокъл щото е с ключ 7 примерно....... Това не е робот ,а е дете и наи-добре да се роди естествено...Помислете малко и като чета горните коментари все 1 не говорим за живо същество - Вие сте фабрики (маиките) ,а децата ви (играчки) :angry:
Всеки, дори и непрофесионален астролог би държал съвпада Марс / Плутон далече от АСЦ-та. За майката това може да означава трудно раждане, а за детето - проява на насилие в даден етап от живота му. Не казвам, че във всички случаи се проявява така, но след като има такава вероятност, по-добре да не е в съвпад с АСЦ-та или в 1-ви дом.
По отношение на секциото - понякога е за предпочитане. Аз не послушах лекаря си навремето и държах раждането да е естествено. Резултатът - почти 24 часови мъки и кръвоизливи в очите, които се изчистиха след повече от 40 дни. Можеше да е и по-зле.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Lillie

• 30532
Re: Дали сгреших с датата за секцио?
« Отговор #21 -: Ноември 15, 2012, 01:46:53 pm »
Всеки, дори и непрофесионален астролог би държал съвпада Марс / Плутон далече от АСЦ-та.

Още по-неприятно ще е, ако този съвпад попадне около Десцендента или на Имум Цели.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.