Здравей Гост

СМЯНА НА РАБОТА

• 37 Отговора
  • 6853 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
СМЯНА НА РАБОТА
« -: Ноември 22, 2012, 03:28:10 pm »
Здравейте,
През м. Юли т.г. получих солидно повишение, което за съжаление не се оказа това, което очаквах. Новата длъжност не ми се понрави, независимо от финансовия "ъпгрейд".Човек , когато не се чувства на мястото си парите излизат от значение. Мисля да се върна на старата си работа, но не съм сигурна дали ще постъпя правилно. Моля да ми кажете дали виждате нещо  специфично в картата ми с прогресии  и дирекции към днешна дата.
Благодаря :blink:
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

abroad

• 2187
Re: СМЯНА НА РАБОТА
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2012, 09:04:16 pm »
не изглежда като да е добра идея да отстъпиш назад точно сега :blink:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2012, 09:23:14 pm »
Благодаря abroad. И на мен не ми  се иска да вярвам, че с прогр. Луна на МЦ и транз. Юпитер на Асц ще ми се случи такова нещо, но може и да съм принудена да го направя :unsure:

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Ноември 22, 2012, 10:17:00 pm »
Благодаря abroad. И на мен не ми  се иска да вярвам, че с прогр. Луна на МЦ и транз. Юпитер на Асц ще ми се случи такова нещо, но може и да съм принудена да го направя :unsure:

освен усещането за не на място, какви са другите аргументи "против"?
и какво разбираш под "не на място"?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Ноември 22, 2012, 10:18:54 pm »
Сега погледнах, на 10 юли в Astroseer си писала за внезапното си повишение, тогава изглеждаше много ентусиазирана.

Интересно е да се отбележи, че въпросното повишение се случва броени дни преди Меркурий да се обърне ретроградно, тогава прави секстил с Асц. ти, а транз. Венера минава в съвпад със Сатурн на Асц.
И сега отново, когато Меркурий е в ретроградна фаза, на дневен ред излизат въпроси, свързани с новата ти длъжност.

Според мен в по-изгодна позиция би била, ако изчакаш до края на януари. Но това са цели два месеца, така че сама прецени дали си струва чакането. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #5 -: Ноември 23, 2012, 11:10:57 am »
Проблемите са много във фирмата, но аз просто не се чувствам в "кожата си" , не можах да свикна с новата длъжност, не се чувствам сигурна.........явно не ми изнася да съм началник, а и НАЙ-ВЕЧЕ нямам такива индикации в натала!!!!
Просто прогресиите ми "изтикаха" там на светло, а аз не съм готова за такова нещо :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2012, 12:04:55 pm »
Торони, Ората искат началници да бъдат и с големи заплати, теб не ти изнася.  :P Ми то е така на високите места е най-трудно, макар че изглеждат доста примамливи поне от гледна точка на заплащане. По-лесно е да си служител някакъв сред всички и друг да носи отговорностите или да опира пешкира от колектива. Моя съвет е да си дадеш малко повече време, за да свикнеш с новото работно място и не прибързвай с решение сега.

*

Papy

• 4343
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2012, 12:31:24 pm »
Торони, Ората искат началници да бъдат и с големи заплати, теб не ти изнася.  :P Ми то е така на високите места е най-трудно, макар че изглеждат доста примамливи поне от гледна точка на заплащане. По-лесно е да си служител някакъв сред всички и друг да носи отговорностите или да опира пешкира от колектива. Моя съвет е да си дадеш малко повече време, за да свикнеш с новото работно място и не прибързвай с решение сега.

Подкрепям с две ръце, всяка промяна си иска време за адаптация, най-лесно е да се откажеш, но никога няма да разбереш дали си щяла да успееш

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2012, 12:31:31 pm »
Мили съфорумци,К6 в критичен 29гр.Везни не е за подценяване!Akruks, У10 (Водолей)е с основен управител Уран - Сатурн е съуправител, но разбира се  взима под внимание.Asol   е права , че трябва да се "взема в ръце", но истината е ,че не ми  идва отвътре - У10(Водолей) ми се струва повече, като кариера в държавна организация,а не в частна, където аз съм попаднала. Освен това виж - К6 е с управител Венера в 1 ви дом - за мен е много важно работата да е в приятна среда. :-\

*

Papy

• 4343
« Отговор #9 -: Ноември 23, 2012, 12:57:21 pm »
Освен това виж - К6 е с управител Венера в 1 ви дом - за мен е много важно работата да е в приятна среда. :-\
Много е важно всички да те харесват в работната среда, което няма как да се случи, ако си шеф. Вероятно това те тормози
Уран е и по нестандартните неща, връх на тао-квадрат, диспозитор-венера-да те признаят за човек с уникален подход и да ти пляскат-а сега не си сигурна, че ще пляскат

« Отговор #10 -: Ноември 23, 2012, 05:01:54 pm »
На мен винаги ми се е струвало, че Водолей на МС предпочита сам да си е шеф, т.е. частен бизнес.
Присъединявам се към мнението на колегите, които ти предлагат да изчакаш Юпитер да тръгне в директна посока и да се махне от АС-то ти.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #11 -: Ноември 23, 2012, 11:24:22 pm »
А Везни на МС не е ли нещо подобно?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #12 -: Ноември 24, 2012, 11:41:24 am »
Здравейте,
През м. Юли т.г. получих солидно повишение, което за съжаление не се оказа това, което очаквах. Новата длъжност не ми се понрави, независимо от финансовия "ъпгрейд".Човек , когато не се чувства на мястото си парите излизат от значение. Мисля да се върна на старата си работа, но не съм сигурна дали ще постъпя правилно. Моля да ми кажете дали виждате нещо  специфично в картата ми с прогресии  и дирекции към днешна дата.
Благодаря :blink:
Без прогн. методи-да кажем, че включеният в 6 дом скорпион винаги ще изважда като втори план в колектива и условията дилемата за силата,властта .Той ти квадратира слънцето и венера-у-л на К 6дом. Ще, или би могло да има силови психологически игри, или не/видима съпротива срещу по-властните, началниците, или пък борба на волите. И понеже това е в твоята карта, трансформацията е за теб-да си ръковдеща е добър вариант. Слънцето е у-л на ИЦ в 1 дом, освен добър специалист, то си е доста автономно, и освен това тази тенденция ще се усилва с годините. Плутон си иска трансформация, може и да си я осъществила в голяма степен. А пък у-лят на МЦ уран е включен в милите везни в 5 и може би затова да ти се иска любезно, хармонично и приятелско общуване с колеги и подчинени. Тази позция май дава и съпротиви към това да работиш нещо, което не ти е по сърце, в смисъл на 5 дом.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #13 -: Ноември 24, 2012, 01:17:54 pm »
На мен винаги ми се е струвало, че Водолей на МС предпочита сам да си е шеф, т.е. частен бизнес.

Приятел с Водолей на МС работи в рекламна агенция, дизайнер - печатна и външна реклама.
Има Уран в съвпад с Юпитер в края на 6 дом, близо до ДС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #14 -: Ноември 24, 2012, 05:03:07 pm »
[
[/quote]
Без прогн. методи-да кажем, че включеният в 6 дом скорпион винаги ще изважда като втори план в колектива и условията дилемата за силата,властта .Той ти квадратира слънцето и венера-у-л на К 6дом. Ще, или би могло да има силови психологически игри, или не/видима съпротива срещу по-властните, началниците, или пък борба на волите. И понеже това е в твоята карта, трансформацията е за теб-да си ръковдеща е добър вариант. Слънцето е у-л на ИЦ в 1 дом, освен добър специалист, то си е доста автономно, и освен това тази тенденция ще се усилва с годините. Плутон си иска трансформация, може и да си я осъществила в голяма степен. А пък у-лят на МЦ уран е включен в милите везни в 5 и може би затова да ти се иска любезно, хармонично и приятелско общуване с колеги и подчинени. Тази позция май дава и съпротиви към това да работиш нещо, което не ти е по сърце, в смисъл на 5 дом.
[/quote]

В средата на Януари ми предстои нещо много сериозно - оста ИЦ/МЦ сменя  знаци в  прогр. ми карта.ИЦ се премества във Везни, а МЦ съответно в Овен.Само незнам къде да гледам значението на управителите Венера и Марс - предполагам в прогр. карта,а не в натала.  Няма начин да не се разместят пластовете, независимо дали и какво искам. 
Както казват Liliie и Mirabella, Януари ще  е решаващ. :blink:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #15 -: Ноември 26, 2012, 01:46:45 pm »
Междувременно разбрах, че ми мътят доста здраво водата в работата. Качвам синастрична карта с човека, който ми създава проблеми За съжаление му нямам часа на раждане.Доста е упорит и май няма да се откаже, докато не ме измести  :(

« Отговор #16 -: Ноември 26, 2012, 03:21:58 pm »
Торони, и мен ме мъчи подобен въпрос, смених старата работа с нова, от скоро - 1 месец съм на нова работа...но и аз като теб, не мога да я свикна, въпреки че в случая съм абсолютно автономна - нямам колежки - и съм един вид момиче за всичко. Но не ми допада, не мога да се впиша в пейзажа, самата работа е ОК, но мястото и условията ме дразнят, а и новия шеф също....Та съм си рекла при първа възможност да напусна, но понеже съм на прилична възраст, трудно е да намеря друга работа...но съм на педал....и ща не ща се скатавам.
- За статистиката - имаме почти същата домификация, разликата е 2 години...Плутона и Урана са ми като при теб в 5-ти дом....и в момента тр.Сатурн гази из Скорпион- 6-ти дом, най-гъсто населения дом в натала ми...Разликата е в Слънцата ни - твоето е изгравящо, а моето е залязващо....

« Отговор #17 -: Ноември 26, 2012, 03:31:03 pm »
И ти изглежда сякаш при него всичко върви по мед и масло, докато на теб ти се налага да полагаш усилия, за да заслужиш нещо? Въпросният мъж има голям въздушен трин, образуван от светилата, Марс и Уран, който към момента е активиран от транзитен Юпитер върху негово Слънце. Големите тринове ги описват като късметлийски, но могат и да предразполагат към мързелуване.
Без домофикация не мога да преценя колко е амбициозен. То не че и "със" бих се справила. ;D
Венера и Сатурн в Телец в квадратура с Марс. Това може да е желание за материални придобовки и престиж, да налага влоята си. По ведическата Марс и Раху преминават заедно в сидерален Козирог, т.е. Марс става екзалтиран. Отново зависи в кой дом попада, но в този съвпад виждам амбиция, непримиримост.

Сатурнът ти е върху негово Слънце. Можеш да изглеждаш като шеф в очите му. Обаче не знам доколко толкова много въздух в картата му е склонен да се подчинява на йерархията.
Нямате напрегнати аспекти Марс/Сатурн между картите си, даже напротив. Меркуриите Ви са в знаков секстил. Не ми изглежда да сте в открит конфликт.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #18 -: Ноември 26, 2012, 03:51:36 pm »
И ти изглежда сякаш при него всичко върви по мед и масло, докато на теб ти се налага да полагаш усилия, за да заслужиш нещо? Въпросният мъж има голям въздушен трин, образуван от светилата, Марс и Уран, който към момента е активиран от транзитен Юпитер върху негово Слънце. Големите тринове ги описват като късметлийски, но могат и да предразполагат към мързелуване.
Без домофикация не мога да преценя колко е амбициозен. То не че и "със" бих се справила. ;D
Венера и Сатурн в Телец в квадратура с Марс. Това може да е желание за материални придобовки и престиж, да налага влоята си. По ведическата Марс и Раху преминават заедно в сидерален Козирог, т.е. Марс става екзалтиран. Отново зависи в кой дом попада, но в този съвпад виждам амбиция, непримиримост.

Сатурнът ти е върху негово Слънце. Можеш да изглеждаш като шеф в очите му. Обаче не знам доколко толкова много въздух в картата му е склонен да се подчинява на йерархията.
Нямате напрегнати аспекти Марс/Сатурн между картите си, даже напротив. Меркуриите Ви са в знаков секстил. Не ми изглежда да сте в открит конфликт.

Виж неговия Марс и СЛВ как са кацнали върху МЦ-то ми  :blink:Тревожат ме неговия куп планети в моя 12-ти дом.. 
Аз съм мажоритарен  управител на фирмата, а той е прокурист  , но се е амбицирал да ме отстрани на всяка цена(или за да властва сам или по-вероятно за да си сложи негов човек). Прави си сам срещи и ме е игнорирал изцяло..Аз не съм конфликтна и е много вероятно да се оттегля, когато обстановката стане съвсем нетърпима.

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Ноември 26, 2012, 04:06:22 pm »
При такъв тип синастрии се гледат и аспектите на юпитер приоритетно
Ти не го подкрепяш-твоят юпитер квадрат негова луна, той обаче би могъл-негов юпитер тригон твоя луна, може да има още с юпитер-бързам
Можеш да го накараш да работи в твоя полза, още сте в етап на сработване, потърси път