Здравей Гост

СМЯНА НА РАБОТА

• 37 Отговора
  • 6860 Прегледи
*

toroni

• **
  • 561
Re: СМЯНА НА РАБОТА
« Отговор #20 -: Ноември 26, 2012, 04:25:33 pm »
Мисля, че в дъното на нещата се корени личностен конфликт от негова страна. В началото, когато заработихме заедно , няколко пъти ме канеше да излизаме на обяд, а аз все му отказвах.Също и в общи разговори съм подхвърляла, че тъй-като съм омъжена, няма как принципно никой мъж да го огрее.....
А това , мили съфорумки ,( както знаете приказката за мечката и лошата дума  ) се помни дълго от един мъж и , ако е отмъстителен, както е в моя случай.става много неприятно  :o
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Ноември 26, 2012, 04:31:07 pm »
Ти като си омъжена, не обядваш ли :)
Сори, ти си знаеш

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Ноември 26, 2012, 04:39:25 pm »
Понякога колега може да те покани на обяд не за да флиртува с теб, а по други съображения, особено ако си по-висшестояща, имаш определени позиции или има интерес да скъси дистанцията.

Може и такива да са му били мотивите, особено като гледам везнишката му Луна между Плутон и Уран. Тоя е доста прагматичен Близнак, не го подценявай. ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #23 -: Ноември 26, 2012, 05:41:09 pm »
Ти като си омъжена, не обядваш ли :)
Сори, ти си знаеш

Абе за обядване - обядвам,ама с когото аз преценя ;D

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #24 -: Ноември 26, 2012, 05:45:30 pm »
Понякога колега може да те покани на обяд не за да флиртува с теб, а по други съображения, особено ако си по-висшестояща, имаш определени позиции или има интерес да скъси дистанцията.

Може и такива да са му били мотивите, особено като гледам везнишката му Луна между Плутон и Уран. Тоя е доста прагматичен Близнак, не го подценявай. ;)

Поканите за обяд дойдоха малко по-късно - първо имаше въпроси за сем положение, комплименти...опипване на почвата.Знам, че не трябва да го подценявам,но и нямам навика да се усмихвам насила на хора, които някак още от начало не са ми приятни.  Какво ще кажеш за съвпада на Марс и СЛВ с моето МЦ?  ;)
p.S Не съм сигурна за Луната - нямам точен час на раждане .

« Отговор #25 -: Декември 27, 2013, 05:42:47 pm »
Аз отново се терзая от този ГЛОБАЛЕН за мен въпрос...Какво се гледа за индикации за смяна на работа?У10 и У6 -аспект м/у тях или аспекти с др.планети?Транзити,дирекции-какво да гледам?Моля за помощ-как се процедира?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Декември 27, 2013, 05:47:55 pm »
Какво се гледа за индикации за смяна на работа?

Само транзити няма да са достатъчни, освен ако не ти е присъщо често да си сменяш работата.
Наред с транзитите на бавните планети се гледат и дирекции - дир. МС в аспект с планета, дир. планета в аспект към нат. МС, понякога дирекциите на и към АС/ДС също дават професионални промени.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #27 -: Декември 27, 2013, 06:03:24 pm »
Солара за настоящата година -основно обръщам внимание на планети в 6 и 10 дом, къде е сол. МС и сол.АСЦ, а също и нат. АСЦ И МС кои соларни домове съдържат..
Честно казано, преди да намеря настоящата постоянна работа съм връщала назад в годините соларите и индикациите за сътресенията които преживях и преместванията са си очевидни..
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #28 -: Декември 27, 2013, 07:44:32 pm »
Мн.благодаря момичета...в Солара за 2014г има индикации...но исках да разбера и за др.важни неща,които се гледат...Дано си намеря нещо по-добро :blink:

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #29 -: Декември 30, 2013, 03:58:51 pm »
Здравейте,
През м. Юли т.г. получих солидно повишение, което за съжаление не се оказа това, което очаквах. Новата длъжност не ми се понрави, независимо от финансовия "ъпгрейд".Човек , когато не се чувства на мястото си парите излизат от значение. Мисля да се върна на старата си работа, но не съм сигурна дали ще постъпя правилно. Моля да ми кажете дали виждате нещо  специфично в картата ми с прогресии  и дирекции към днешна дата.
Благодаря :blink:

За статистиката бих искала да отбележа,че още на 21.01.2013 г. (тр.Марс съвпад на МЦ)си се върнах на старата работа,където съм си и досега-доволна и щастлива. А най-същественото в картата ми в този момент е прогресивна промяна на знаците по оста ИЦ/МЦ - точно на 0.01 гр вече в новите знаци.Тоест в 29 градус в старите знаци съм сменила работата и на 0.01 гр. се върнах отново!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #30 -: Декември 30, 2013, 04:15:50 pm »
Здравейте,
През м. Юли т.г. получих солидно повишение, което за съжаление не се оказа това, което очаквах. Новата длъжност не ми се понрави, независимо от финансовия "ъпгрейд".Човек , когато не се чувства на мястото си парите излизат от значение. Мисля да се върна на старата си работа, но не съм сигурна дали ще постъпя правилно. Моля да ми кажете дали виждате нещо  специфично в картата ми с прогресии  и дирекции към днешна дата.

За статистиката бих искала да отбележа,че още на 21.01.2013 г. (тр.Марс съвпад на МЦ)си се върнах на старата работа,където съм си и досега-доволна и щастлива. А най-същественото в картата ми в този момент е прогресивна промяна на знаците по оста ИЦ/МЦ - точно на 0.01 гр вече в новите знаци.Тоест в 29 градус в старите знаци съм сменила работата и на 0.01 гр. се върнах отново!

Ето, по прогресии и хайде кажи астрологията не работи..работи си ...
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #31 -: Декември 30, 2013, 04:24:15 pm »
Здравейте,

Ето, по прогресии и хайде кажи астрологията не работи..работи си ...

Няма две мнения по въпроса :blink:

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #32 -: Януари 12, 2014, 08:54:27 am »
Имам огромното желание да си сменя работата, дори миналата седмица бях на интервю, според вас имам ли шансове това да се случи.Ако някой има желание и му се занимава, ще се радвам да сподели мнението си по въпроса. Предварително благодаря на отзовалите се.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #33 -: Януари 12, 2014, 08:57:15 am »
Само да добавя, че новолунието в Козирог беше точно върху моя  ЮЛВ, в съвпад с прогресивен Марс, У6 и транзитен Плутон.

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #34 -: Януари 12, 2014, 06:49:14 pm »
Здравей Ася, според мен през предстоящата година важна за теб ще е финансовата стабилност и дори да имаш възможност за промяна, ще предпочетеш сигурността. Имаш акцентиран 11-ти дом в солара, възможност да създадеш ново приятелство или среда, дългосрочно.
Не съм професионалист, така че не ме приемай сериозно. 

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #35 -: Януари 13, 2014, 06:52:55 pm »
Здравей, Бела! Много ти благодаря за коментара. Днес ми се обадиха, че съм одобрена на първото интервю, в четвъртък съм на второ интервю с изпълнителните директори, позицията е ръководна. Ще дам обратна връзка какво се случва. В момента на настоящата ми работа ситуацията  е толкова тегава и имам толкова много работа, че дори за същата заплата ще си сменя работата, какво остава за по-висока. Може би си права, че ще предпочета финансовата стабилност. Хубава вечер!

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #36 -: Януари 13, 2014, 08:46:23 pm »
Благодаря ти за обратната връзка и късмет от мен.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #37 -: Януари 17, 2014, 05:07:09 pm »
И второто интервю мина успешно, днес получих обаждане, че съм одобрена и ми направиха предложение, което приех!  Но освен новолунието в съвпад с прогресивен Марс, управител на моя 6-и дом, мисля, че причина за смяна на работата е и слънчевото затъмнение на 3-и ноември върху Слънцето ми, управител на  10-и дом! Опитни астролози са ми споделяли, че понякога проявлените му  е на 90 * от затъмнението, т.е. точно сега! Астрологията е голяма работа!:)