Здравей Гост

Как да спечеля мъж везни?

• 31 Отговора
  • 6772 Прегледи
Re: Как да спечеля мъж везни?
« Отговор #20 -: Ноември 27, 2012, 10:55:52 pm »
Ами като цяло нямаме кой знае какви отношения близки, знаем се от много време, но напоследък започнах да излизам с него насам натам и той се оказа палав, налита веднага, което не съм сигурна дали е лошо или хубаво, защото може да значи, че има някакви симпатии, а от друг страна може просто да си е бройкаджия :)
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак

Може моята болка да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причината за нечия болка!!!

« Отговор #21 -: Ноември 28, 2012, 01:42:31 pm »
Eто малко помощ от нета ;)

ЗАБРАНИ:
Не нарушавайте чувството му за хармония.Не се дръжте вулгарно и предизвикателно.Не го наставлявайте и не се опитвайте да му се наложите по един или друг начин.Не приемайте покана на приятеля му за уикенда.Не разпространявайте клюки за вашата връзка и не споменавайте пред приятелката си,че изобщо не го бива в леглото.Даже и така да е.Не се записвайте на бейзбол.Не правете мускули по фитнес-залите.Не го третирайте като губещ и не му отнемайте напълно свободата.Не му правете сцени на ревност на обществени места.Не разхвърляйте жилището му и не се карайте постоянно с майка му!Не се месете в професионалната му дейност,защото е на мнение,че там той е най-добър!

ПРЕПОРЪКИ:
Обличайте се изискано и носете дрехи в пастелни цветове.Както и меки пухкави материи.Почитател е на кротката женственост,бъдете нежна и мила с него.Също лъчезарна и любвеобвилна.Канете го да идва с вас,независимо къде отивате.Заедно с това продължете да флиртувате ,дори и след като сте се опознали добре.Правете му изненади-еротично бельо или нова прическа.Той обича промените и пътешествията. Нежността е ключът към сърцето му!!!

НЕГОВАТА СЛАБОСТ:
Държащ на приятния характер и изискания стил,неговата слабост са жените с хармонична фигура и оригинално мислене!Но си пада и по спортен тип момичета с разрошена гъста коса и неизменна усмивка!

« Отговор #22 -: Ноември 28, 2012, 03:52:47 pm »
И аз не мисля, че везните са страхливи.... за колебливи може би до известна степен.
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак

Може моята болка да бъде причината за нечий смях, но не искам никога моят смях да бъде причината за нечия болка!!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #23 -: Ноември 28, 2012, 04:30:24 pm »
Направо ме разсмяхте  ;D ;D ;D ;D ;D
Все едно не сме в сайт за астрология .....
Какво значи мъж Везни ????
Всичките му планети ли са във Везни или какво,
Нали знаете, че само едно Слънце във Везни лично на мен не ми говори кой знае какво .

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #24 -: Ноември 28, 2012, 04:41:53 pm »
Ами ето и другите планети... само асцедента не мога да ви кажа, защото не знам часа на раждане.
Луна - стрелец
Меркурий - дева
Венера - скорпион
Марс - везни
Не мога да ви дам повече информация май то аз и много не разбирам начинаеща съм все още :)
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #25 -: Ноември 28, 2012, 04:43:32 pm »

Можем да поиграем на лексикон, защо пък не?  :P :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Ноември 28, 2012, 04:46:50 pm »

Можем да поиграем на лексикон, защо пък не?  :P :72:

:tongue2:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #27 -: Ноември 28, 2012, 04:56:31 pm »
Хаха ще знам благодаря :)
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак

« Отговор #28 -: Ноември 28, 2012, 09:30:17 pm »
Ами ето и другите планети... само асцедента не мога да ви кажа, защото не знам часа на раждане.
Луна - стрелец
Меркурий - дева
Венера - скорпион
Марс - везни
Не мога да ви дам повече информация май то аз и много не разбирам начинаеща съм все още :)

Така си и помислих, като написа, че бил палавник. ;D

« Отговор #29 -: Ноември 28, 2012, 09:47:51 pm »
Надявам се да е палавник в рамките на нормалното  ;D защото като чета за тази луна в стрелец май ще излезе по-голям мръсник отколкото си мислех!  ;D
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #30 -: Ноември 28, 2012, 09:50:38 pm »
За Луна в Стрелец от личен опит не бих споделила, че излиза извън рамките на нормалното, но първо нека уточним какво е "нормално"  ;D.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #31 -: Ноември 28, 2012, 09:51:51 pm »
Хаха имам предвид, че май се занимава с доста момиченца, не е от кротките! Но знам ли може да се бъркам...
Слънце - Лъв
Луна - Риби
Асцедент - Везни
Меркурий - Рак
Венера - Рак