Здравей Гост

смърт в предишен живот

• 5 Отговора
  • 3334 Прегледи
смърт в предишен живот
« -: Ноември 28, 2012, 09:22:03 pm »
Здравейте,

Според вас има ли начини да се провери дали човек в предишния си живот се е самоубил?
(знам, че въпросът може да звучи нелепо)

*

Lillie

• 30532
Re: смърт в предишен живот
« Отговор #1 -: Ноември 28, 2012, 09:36:29 pm »
Регресивна хипноза, стига да намериш наистина добър и кадърен специалист. Но пак не е гаранция, де.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Police_kontrol_F

• 25
  • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
« Отговор #2 -: Декември 14, 2012, 03:51:53 pm »
Може.
A3,вече знам каква съм била в миналият си живот,и знам защо ме е страх толко много от високото.   ;D
3ащото така съм умряла.
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

« Отговор #3 -: Януари 07, 2013, 12:11:39 pm »
Разбира се че може. Само трябва да разбереш какви са ти били трите имена и ЕГН в предишния живот.  :P Шегувам се разбира се.  :blink:

« Отговор #4 -: Януари 26, 2013, 08:02:01 pm »
Можеш да прослушаш безплатно от сайта на Любомир Розенщайн ( Радио Changewire) запис с регресивна хипноза, нарича се Реинкарнация, ако се не лъжа. Има май и диск в продажба. Лично на мене хипнозата ми подейства много мощно . Ясно видях един от предишните си животи и неговия завършек, разбира се.  Доста е страшничко.. Човек  трябва да е куражлия, за да го понесе. Но акоп ти е много нужно да знаеш ...Опитай.
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

Nukta

• 29
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2013, 11:27:12 pm »
На пък май дадоха отгоре информация :mellow:,щот съм гъзарче. Като бях малка сънувах как съм умряла в предишен живот. Обаче не знам каква беше целта, да се справям ли със страха или да не се справям? Да знам от какво да се пазя сега или не?!
Сънят беше:
В няква черна, дълга дреха съм. Нощ е. Вървя към пещера. Там е тъмно и има хиляди свещи и икони. моля се с качулка съм, не знам как изглеждам. Чувам цвърчене и изведнъж ме нападат плъхове и чувствах как ме хапеха. Беше ужасно и умрях от тях.