Здравей Гост

"Децата" Индиго - натални карти

• 53 Отговора
  • 10811 Прегледи
*

Freya

• **
  • 1178
"Децата" Индиго - натални карти
« -: Декември 04, 2012, 02:42:45 pm »
Някой има ли познания в тази област и как можем да разпознаем хората с индиго аура по наталната карта?
Може ли някой да постне такива карти и да обобщи какво е общото в натала им?
Една приятелка днес ми пусна мухата, че сме били индиго  ;D
Прочетох, че наталните карти на индиготата били с куповидна форма; и също с МC, Слънце или АЦ в съвпад с центъра на галактиката - 26 градуса в Стрелец. И понеже асцендента ми е там и наталната ми карта е в същата форма, бързам да пусна тая тема  :P  ;D

Индиго ли съм?
А вие индиго ли сте?  ;D

*

Lillie

• 30532
Re: "Децата" Индиго - натални карти
« Отговор #1 -: Декември 04, 2012, 02:55:20 pm »
Според мен е трудно да се определи със сигурност по наталната карта.
Има различни твърдения в тази насока, повечето от които са спекулативни.

Ако някой астролог е събрал база данни с индигота и е успял да изведе някакви закономерности и повтарящи се моменти от техните хоросокопи, евентуално бих приела, че е възможно да се установи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Декември 04, 2012, 03:07:34 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4226.0.html 
Тук сме се опитали да стигнем до някви изводи, но нищо конкретно...Все пак за сверка може да се прочетат...
Замислих се, че всъщност не е в подредбата на планетите, а в енергията на самите планети, вече излъчват на други честоти, а не като от предното хиляддолетие да речем....За това към края на миналото хилядолетие са се появили първите образи на тези индигови или кристални или диамантени деца...Просто се проявяват на много по-високо ниво - друго обяснение нямам...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #3 -: Декември 04, 2012, 05:28:55 pm »
Преди около 2 години влизах често в един форум за децата индиго и там един потребител с ник Цар Кару I каза, че истинските деца индиго са със Слънце, асцендент или MC в точен съвпад с центъра на Галактиката (мисля, че беше 26 градуса Стрелец). Не знам това доколко е вярно, но може би трябва в картите да се търси точно това.
Freya, може пък наистина и ти да си индиго, щом асцендента ти е там (или поне твърде близо до центъра).
Иначе моята аура е с преобладаващо люляково-виолетово, на няколко пъти ми се случи да я видя, но не се мисля за по-специален от другите. Просто индиговите, кристалните и другите надарени деца и хора са със специална мисия тук и това ги отличава от останалите.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4 -: Декември 04, 2012, 05:57:15 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4226.0.html 
Тук сме се опитали да стигнем до някви изводи, но нищо конкретно...Все пак за сверка може да се прочетат...
Замислих се, че всъщност не е в подредбата на планетите, а в енергията на самите планети, вече излъчват на други честоти, а не като от предното хиляддолетие да речем....За това към края на миналото хилядолетие са се появили първите образи на тези индигови или кристални или диамантени деца...Просто се проявяват на много по-високо ниво - друго обяснение нямам...
Нищо интересно не намерих там.
Да, но си мислех все пак, че както всичко, така и за това трябва да има съответствия в натала. Гледах в разни сайтове на англ. че има информация по темата, но не разбрах много.

Преди около 2 години влизах често в един форум за децата индиго и там един потребител с ник Цар Кару I каза, че истинските деца индиго са със Слънце, асцендент или MC в точен съвпад с центъра на Галактиката (мисля, че беше 26 градуса Стрелец). Не знам това доколко е вярно, но може би трябва в картите да се търси точно това.
Freya, може пък наистина и ти да си индиго, щом асцендента ти е там (или поне твърде близо до центъра).
Иначе моята аура е с преобладаващо люляково-виолетово, на няколко пъти ми се случи да я видя, но не се мисля за по-специален от другите. Просто индиговите, кристалните и другите надарени деца и хора са със специална мисия тук и това ги отличава от останалите.

Да, и аз от този форум попаднах на информацията за 26 в Стрелец... но никакъв друг източник на намерих, който да потвърди тезата... търсих и на английски.
Как човек си вижда аурата?!  :blink: малко фантастично ми звучи това с аурите... светещи цветове, сияния, бла бла...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5 -: Декември 04, 2012, 05:58:17 pm »
Аа-веднага ще се сложа при индиговите-за жена луната е по-показателна от слънцето

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Декември 04, 2012, 06:12:17 pm »
Това за центъра на Галактиката звучи интересно, но в колко карти на индигови и кристални деца се потвърждава? Или е поредната сензационна хипотеза на някой астролог? :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #7 -: Декември 04, 2012, 06:54:25 pm »
Ето го и цитата на Цар КИру  ;D  ;D  ;D  от друг форум:

Цитат
Момчета и момичета търсещи себе си специално за вас копвам едно обяснение на това кое в наталната ви карта показва и доказва дали сте индиго-(това е обяснение  за наталната карта-ако допуснем че тя е вид критерий доказващ дали един индивид е или не е индиго,ако толкова приемате  и търсите буквално отговора на въпроса-съм ли аз индиго-от наталната си карта-ето ви пост на човек който е индиго!,и знайте че не наталната карта ви прави едни или други-а вие самите чрез,действия,мисли и дела-бъдете добри и отзивчиви по пъта на себеоткриването си!

цитат на Цар Кару 1-
"Истински Индиго има Центъра на Галактиката в астрологическата си карта на три възможни места - съвпади с Асенданта, или Слънцето, или МС (медиум коели - средата на небето)."

"Галактическия Център е това, което означава - черна дупка - Центъра на нашата галактика. Погледнато от земята моят гал. център е 26,17 Стрелец в астро картата ми е в съвпад с Асенданта ми. При синът ми (Слънчевата система вече се е извъртала леко около центъра) е вече 26.46 Стрелец, а в момента е 26.59 Стрелец.
Ако твоето Слънце, Асендант, или МС е в 26 градуса на Стрелец, то със сигурност си индиго."

Разберете една натална карта нищо няма да промени във вас ако вие сами не пожелаете тази промяна,промяна за добро,за съпричастност!Всеки един от нас е важен и уникален по свое му!

Струват ми се измишльотини, защото само този човек го твърди, никой друг. А и тук таме има постнати карти на деца, смятани за индиго и не виждам навсякъде да присъства това.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #8 -: Декември 04, 2012, 07:13:52 pm »
Ето и картите на деца индиго, взети от тук http://www.maryenglish.com/indigo1.htm

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Декември 04, 2012, 07:37:37 pm »
Първото, което ми направи впечатление, е че във всички примери планетите са нагъчкани и заемат само едната полусфира. Има и стелиуми, обградени с по малко планети от двете страни.

Никакви по-специални конфигурации, освен трапеца в предпоследната карта. Тя наистина е по-особена - всички планети са заключени между Лунните възли, а двата възела са в съвпад с малефици (опозиция Марс/Сатурн).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #10 -: Декември 04, 2012, 08:04:20 pm »
Цитат
Първото, което ми направи впечатление, е че във всички примери планетите са нагъчкани и заемат само едната полусфира.

Ето какво твърди астроложката от горния линк по този въпрос:

Цитат
В моята практика съм забелязала, че "Индиго" Децата имат рождени диаграми, които са доста уникални. Всичките им планети са разположени от едната страна на графиката, т.е. шест къщи или по-малко (от общо дванадесет) са заети и шест (или повече) са празни, което означава, че техните енергии са силни в някои области, и не съществуват в други.

Във "форма на Купата", всички планети са концентрирани в едната половина на таблицата. Като отражение на формата на този модел, "Видове на Купата" се казва, да бъдат самостоятелни и изобретателени, но те също са склонни да бъдат "едностранни", така че предизвикателството на живота им е да интегрират празната половина на таблицата.

Другото общо са аспекти на Луна с Нептун и Уран... на това инфо попаднах, четейки из други форуми. В тия карти присъства секстила между Луна и Нептун. И съвпад Нептун Уран...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #11 -: Декември 04, 2012, 08:11:31 pm »
Как човек си вижда аурата?!  :blink: малко фантастично ми звучи това с аурите... светещи цветове, сияния, бла бла...
Ако наистина си индиго, би трябвало да знаеш как. Доколкото съм чувал, индиготата могат да виждам аурите, а понякога имат и други дарби (макар че не е задължително).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Декември 04, 2012, 08:27:52 pm »
Скупчването на всички планети в 3-4 съседни знака предполага "едностранчивост" - енергията е концентрирана в малко сфери, интересите на такива деца могат да бъдат фокусирани само в една-две области, а в останалите да изглеждат "неадекватни" (според общоприетите схващания).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #13 -: Декември 04, 2012, 08:31:06 pm »
Ако наистина си индиго, би трябвало да знаеш как. Доколкото съм чувал, индиготата могат да виждам аурите, а понякога имат и други дарби (макар че не е задължително).

Еми не, аури не виждам, нито духове, нито същества от други измерения и ангели. И не съм се виждала преди да се родя..  ;D
И ако това е да си индиго, значи не съм, това ми звучи като фантастика.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Декември 04, 2012, 08:34:10 pm »
Еми не, аури не виждам, нито духове, нито същества от други измерения и ангели. И не съм се виждала преди да се родя..  ;D

Има хора, които ги виждат и усещат, и са родени доста преди "индиговото" поколение.

Според мен темата за индиготата доста се преекспонира.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #15 -: Декември 04, 2012, 11:37:23 pm »
Според мен има дарби, но според теорията за 26* на стрелец-не :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Декември 05, 2012, 12:20:24 am »
Прави ми впечатление, че в картите им има някаква "еднаквост" - на пръв поглед изглеждат много "семпли", ако изключим някои стелиуми, обградени от планети в съседните знаци. Планетите са нагъчкани в по няколко съседни знака и дома, в повечето карти липсват интересни аспектни конфигурации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #17 -: Декември 05, 2012, 12:22:33 am »
Според мен има дарби, но според теорията за 26* на стрелец-не :)
да, има дарба, аз може да съм качвала картата преди или поне е ставало дума за нея

Не ми е позната
Какви са?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Декември 05, 2012, 12:27:52 am »
Навремето се бях запознала с една рейки специалистка, с уж ясновидски способности (на мен абсолютно нищо не ми позна, наприказва ми някакви глупости). Та, сега не се сещам точно за хороскопа й, но ми остана спомен, че на пръв поглед нямаше нищо специално в тази карта. Чак да се зачуди човек отде ги вадят тия специални дарби. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #19 -: Декември 05, 2012, 12:31:00 am »
Навремето се бях запознала с една рейки специалистка, с уж ясновидски способности (на мен абсолютно нищо не ми позна, наприказва ми някакви глупости). Та, сега не се сещам точно за хороскопа й, но ми остана спомен, че на пръв поглед нямаше нищо специално в тази карта. Чак да се зачуди човек отде ги вадят тия специални дарби. :))

Ами то е като в криминалетата-най-логичният отговор често е верният :)- не ги вадят, само така си говорят