Здравей Гост

"Децата" Индиго - натални карти

• 53 Отговора
  • 10781 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: "Децата" Индиго - натални карти
« Отговор #20 -: Декември 05, 2012, 12:38:24 am »
Ами то е като в криминалетата-най-логичният отговор често е верният :)- не ги вадят, само така си говорят

Аз лично не познавам човек с изявени паранормални способности или ясновидски дарби, затова ми е трудно да кажа по какво бихме могли да ги разпознаем астрологично.

А първото неастрологично, за което се сещам, е че няма да бият тъпан навсякъде за способностите си. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Декември 05, 2012, 12:51:31 am »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Декември 05, 2012, 12:59:28 am »
Я виж, и при нея всички планети от септенера са заключени между възлите, има и Юпитер в съвпад с Кету.

За часа не се знае, но поне датата на раждане би трябвало да е вярна, нали?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #23 -: Декември 05, 2012, 01:03:22 am »
Не намерих твърдение за друга дата
Може би темата трябваше да е озаглавена "деца и баби-индиго" :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Декември 05, 2012, 01:10:48 am »
Може би темата трябваше да е озаглавена "деца и баби-индиго" :)

;D

Ванга беше една от малкото силни ясновидки, индиго не знам дали е била.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #26 -: Декември 05, 2012, 07:22:11 pm »
Това с центърът на Галактиката е такава глупост, че няма на къде повече ;D .
Уж излизало купа на рожденната графика на деца индиго, но и на това не вярвам. Не смятам, че има точна фурмолировка, може би повтарящ се елемент при повечето и толкова.

А аз като имам звездата на Давид в картата си какво трябва да съм ? Индиго, кристално, пембяно дете или по-скоро извънземно ?
Май няма верен отговор. Струва ми се дори, че тази работа е просто измислица на някакви си автори с цел да си продават книгите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Декември 05, 2012, 07:42:04 pm »
Това с центърът на Галактиката е такава глупост, че няма на къде повече ;D .
Уж излизало купа на рожденната графика на деца индиго, но и на това не вярвам. Не смятам, че има точна фурмолировка, може би повтарящ се елемент при повечето и толкова.

Е, нали трябва да си продават книгите и да разпространяват сензационни истории?  ;D
Пък дали и докъде е истина, никой не знае.

С болднатото съм много съгласна.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #28 -: Декември 06, 2012, 07:15:07 am »
кристал при кристал отива,ако един от нас е ,значи всички тук сме- по подобие :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #29 -: Януари 09, 2013, 02:22:43 am »
Като специалисти какво ще кажете за тази карта ,тя е на братовчед ми http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=r0bfileATsf6a-u1356290203&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=9&smon=1&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=50000&add=27&ast=Ketu%2C . Ето и полезна информация за новите поколения и индиго като цяло се отчита и планета Quaoar ,тя идентифицира разбиранията на поколението. Ето и линк  http://astrology.richardbrown.com/NewPlanets/qgen.shtml . Ще съм активен след 10-ти ,защото имам изпит и съм зает :)

« Отговор #30 -: Януари 09, 2013, 09:09:57 am »
Като гледам примерните карти, такав е и на дъщеря ми. Има го и секстила на Луна и Нептун. Не знам по какво се познава дали някой е индиго, за нея мога да кажа само, че е изключително нежна душа и не би наранила никого съзнателно. Понякога ме изумява с това колко добър психолог е.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #31 -: Януари 09, 2013, 10:47:12 pm »
Моето дете е със съвпад на луна и нептун.Много е нежен,чувствителен,все плаче.

« Отговор #32 -: Януари 10, 2013, 03:28:09 pm »
Много се надявах и с нетърпение чаках някой да е погледнал картата на братовчед ми ,но уви всеки говори колко е специално неговото дете в което няма нищо лошо,все пак за всеки родител детето му е най-важното и дали е индиго или не то е специално. За жалост човек трябва да напише коментар от сорта на този за да му обърнат внимание  :-\ все пак форумът е създаден за колективна работа и всеобща помощ и информация ,минус -1 точка и в тази насока успех

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #33 -: Януари 10, 2013, 03:57:29 pm »
Аз лично не съм казала ,че моето дете е индиго :blink:Напротив,не е.
Но някой по-горе спомена за аспект между луна и нептун,та реших и аз да отбележа този факт при нас :blink:
Може би този който го е споменал,е било във връзка с това,че  хората индиго имат такъв аспект :-\
Както и да е...аз с моя меркурий в овен,винаги бързо преглеждам нещата,без да се задълбавам и може нещо да не съм допрочела.
Не се сърди,сигурна съм,че някой ще се включи по картата,която си сложила :blink:

« Отговор #34 -: Януари 10, 2013, 04:17:56 pm »
Imagination, аз погледнах картата на братовчед ти, но 2000 година ми се струва малко късно за индиго поколението.
Според определенията за индиго в натални карти, братовчед ти не е такова дете.
Няма конфигурация купа, планетите са разпръснати из домовете. Нито МЦ, нито АЦ, нито Слънцето са в 26-тия градус на Стрелец. Не виждам индикации за индиго дете.

Като гледам примерните карти, такав е и на дъщеря ми. Има го и секстила на Луна и Нептун.

Добър аспект за изкуство ;) .

*

elfidka

• 3129
« Отговор #35 -: Януари 10, 2013, 04:20:15 pm »
Това за центъра на Галактиката звучи интересно, но в колко карти на индигови и кристални деца се потвърждава? Или е поредната сензационна хипотеза на някой астролог? :)

И какво сега на 26 гр. в Стрелец е центъра на галактиката ли ????
Брей.....
И как го изчиалиха ?
Предполагам тогава, че има значение къде в наталната ти карта се намиат тези градуси :)
В моята карта това е К5 ....
Да ви каза честно това с индиговите деца ми се вижда много преекспонирано
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #36 -: Януари 10, 2013, 04:43:25 pm »
Аа-веднага ще се сложа при индиговите-за жена луната е по-показателна от слънцето

Стига де, елфидка, нека се порадвам и аз

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #37 -: Януари 10, 2013, 05:31:42 pm »
Imagination, аз погледнах картата на братовчед ти, но 2000 година ми се струва малко късно за индиго поколението.
Според определенията за индиго в натални карти, братовчед ти не е такова дете.
Няма конфигурация купа, планетите са разпръснати из домовете. Нито МЦ, нито АЦ, нито Слънцето са в 26-тия градус на Стрелец. Не виждам индикации за индиго дете.

Като гледам примерните карти, такав е и на дъщеря ми. Има го и секстила на Луна и Нептун.

Добър аспект за изкуство ;) .

хм.. аз пък имам квадрат(макар и в секстилни знаци), а съм творческа натура :) Ама Нептуна ми е в първи дом, в секстил с Венера и Плутон. Също квадрати към Меркурий и Слънце

*

Papy

• 4343
« Отговор #38 -: Януари 10, 2013, 06:16:41 pm »
Нептуна ми е в първи дом, в секстил с Венера и Плутон. Също квадрати към Меркурий и Слънце

Наскоро гледах опозиция слънце/нептун, че се проявява като един вид приемане на себе си като близко до идеал, да не кажа-абсолютен идеал. И месеци по-късно човек разбира, че не е бил прав и идеален, но тая склонност си остава
Дали и квадратът така се проявява?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #39 -: Януари 10, 2013, 08:59:23 pm »
Ей,момичета и момчета, щом 26гр. стрелец е центъра, моето слънце е точно обратното-26 близнаци. Та се питам то на кое място на галактиката е? :P Сигурно на онова дето се използва в "поздравления", когато си ядосан. С моя другар сме в точна опозиция по слънце-та той си е в центъра, само дето не съм забелязала нищо по-специфично при него. Пък може и да не разбирам от такива вселенски неща.А дали наистина има някакво влияние? :(