Здравей Гост

"Децата" Индиго - натални карти

• 53 Отговора
  • 10764 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: "Децата" Индиго - натални карти
« Отговор #40 -: Януари 14, 2013, 10:50:23 am »
Здравейте аз отдавна не съм влизала , но що се отнася по тази тема за индигото , мисля че тук или в друг форум бях качила доста материал по темата.Искам само да кажа ,че факторите далеч не са два три. Освен това индиго не е само наталната карта индиго е  и  доста други неща,отделен е въпроса че с тази тема се спекулира изключително много от знаещи и не до там знаещи по темата.Ако някой има интерес по тази тема нека прегледа, сайта от който сте взели цитата на Цар Кару I ,в него има доста  информация по темата като цяло както и конкретно за наталните карти на децата индиго. :blink: :blink: :blink:
« Последна редакция: Януари 14, 2013, 10:58:39 am от elodiq »

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #41 -: Януари 15, 2013, 07:13:55 am »
Нептуна ми е в първи дом, в секстил с Венера и Плутон. Също квадрати към Меркурий и Слънце

Наскоро гледах опозиция слънце/нептун, че се проявява като един вид приемане на себе си като близко до идеал, да не кажа-абсолютен идеал. И месеци по-късно човек разбира, че не е бил прав и идеален, но тая склонност си остава
Дали и квадратът така се проявява?

Ти за някакъв транзит ли говориш, щом казваш че месеци по-късно човек се осъзнава, не разбирам. Конкретно за квадрата, не мога да кажа че някога въобще съм си мислела подобно нещо. Сигурно имат в предвид че Нептуна в такъв аспект кара човек да няма реална преценка за себе си да е пълен с илюзии, защото идеал няма  :P В моя случай с квадрата, по-скоро си мисля че по друг начин се проявява.

Здравейте аз отдавна не съм влизала , но що се отнася по тази тема за индигото , мисля че тук или в друг форум бях качила доста материал по темата.Искам само да кажа ,че факторите далеч не са два три. Освен това индиго не е само наталната карта индиго е  и  доста други неща,отделен е въпроса че с тази тема се спекулира изключително много от знаещи и не до там знаещи по темата.Ако някой има интерес по тази тема нека прегледа, сайта от който сте взели цитата на Цар Кару I ,в него има доста  информация по темата като цяло както и конкретно за наталните карти на децата индиго. :blink: :blink: :blink:

Четох доста от този форум, определено информация за карти на деца индиго - НЯМА.(иначе тема има) От това, което четох там, смятам че доста от хората в същия форум имат характеристиката на гореспоменатата опозиция  ;D  ;D  ;D Повечето от тях също страдат от липса на внимание, разбиране, имат нужда да се причислят към определена "група" хора, да чувстват че принадлежат към нещо, да бъдат приети. Чудно ми е ако някой психо терапевт или психолог тръгне да ги чете, как ще ги определи и дефинира състоянието им според писанията им..

*

Stella

• 7765
« Отговор #42 -: Февруари 12, 2013, 02:58:27 pm »
"Качествата на децата - индиго всъщност са признаци на неврологични заболявания и трябва да се лекуват, а не да се величаят." -  http://www.edna.bg/za-roditeli/deca/decata-indigo-opasna-zabluda-4629343#.URo7GrW7Ok4.facebook

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #43 -: Февруари 12, 2013, 03:03:47 pm »
"Качествата на децата - индиго всъщност са признаци на неврологични заболявания и трябва да се лекуват, а не да се величаят." -  http://www.edna.bg/za-roditeli/deca/decata-indigo-opasna-zabluda-4629343#.URo7GrW7Ok4.facebook
хаха имах и аз едни такива подозрения,не за всичките естествено. Много агресимни тези деца,бе, скоро се наложи да работя в училище за известно време като педагог. Има някои деца, много умни, но студени, няма грам състрадание и милозливост, същински робот,бррррр. направо като хуманоиди. Пък де да знам, можи а за да съм изостанала. :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Февруари 12, 2013, 04:03:02 pm »
Цитат

Теорията за децата с виолетова аура, която се вижда само от хора с паранормални способности, е измислена от Нанси Тейп и е разпространена по целия свят. Тази съблазнителна идея стана доходоносен бизнес, който дава хляб на екстрасенси, терапевти, "писатели", книгоиздатели, медии.

От същия източник, споменат по-горе.

Цитат

Като например: необичайна свръхчувствителност (трудно им е земното социално общуване); не могат да се концентрират (простите неща, които стават около тях, не са им интересни); често са с лошо настроение и изпадат в депресии (притеснени са от лошите земни порядки); самотни са, трудно контактуват (защото могат да контактуват само с по-висш разум или себеподобни, играят си с ангели, а не с деца); свръхактивни (творят едновременно в няколко области); незаинтересовани (имат много по-важна, вселенска мисия); липса на емоции (постоянно се занимават с отговорни световни проблеми); трудно се обучават (защото знаят повече от другите) и т.н.

;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #45 -: Февруари 12, 2013, 04:23:52 pm »
Ама вий сте като фурнаджийски лопати-до ония ден ги разпознавахте по картата, сега пък-нямало такива феномени
А аурата виждате ли, а?
 ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Февруари 12, 2013, 04:48:32 pm »
На всеки му се ще да бие тъпан, че детето му е с нещо "специално", "надарено от Бога" етц., но такива всъщност са единици. Иначе за всяка майка нейното дете е най-специално, без да е нужно да е с индигова аура и да проявява паранормални способности.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #47 -: Февруари 12, 2013, 09:48:30 pm »
По-скоро ми прилича на аутизъм :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Февруари 12, 2013, 09:58:58 pm »

Според една моя колежка децата аутисти в редица сфери може дори да бъдат гениални, просто нямат потребност от близки връзки и социализация. Затова са подходящи за занимания, изискващи висока степен на концентрация, изолация и извършване на повтарящи се монотонни и еднотипни действия. Не били чак толкова ментално изостанали, така ми обясни. В интерес на истината никога не съм се интересувала по-задълбочено от тази проблематика. Мен повече би ме дразнило едно хиперактивно, кресливо и истерично дете, отколкото някое темерутче.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #49 -: Февруари 12, 2013, 10:05:14 pm »

Според една моя колежка децата аутисти в редица сфери може дори да бъдат гениални, просто нямат потребност от близки връзки и социализация. Затова са подходящи за занимания, изискващи висока степен на концентрация, изолация и извършване на повтарящи се монотонни и еднотипни действия. Не били чак толкова ментално изостанали, така ми обясни. В интерес на истината никога не съм се интересувала по-задълбочено от тази проблематика. Мен повече би ме дразнило едно хиперактивно, кресливо и истерично дете, отколкото някое темерутче.
Ами да,аутизма има различни степени.Затова се казва аутистичен спектър.От много тежки до много леки случаи.
Мълчаливите, с тях изобщо не можеш да имаш контакт,докато хиперактивните са по-социални.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #50 -: Февруари 12, 2013, 10:25:22 pm »
до колко е карта - не знам, но от контактите ми с психолози работещи в сверата на аутизма съм добила представа че и родителите формират "заболявания" в аутистичния спектър - в смисъл липсата или прекаленото присъствие в личното пространство на детето като индивид от най-ранна възраст :)

колкото до "странни" карти - мойто чаве е със Сатър срещу всичко(юпитер,венера,марс,уран,мерк,лилит) по остта 11-5 (везни-овен) и луна хирон нептун в съвпад в риби - за гарнитура АЦ Скорпион  :-[ голяма е нерва
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Февруари 12, 2013, 10:41:16 pm »
Милки, съгласна съм с теб. Под определението за деца индиго се опитват да скрият пораженията върху психиката, които нанасят ТВ и кошмарните детски, както и опасните ваксини, с които тъпчат децата ни.
Според мен такива чудеса като индиго или кристални деца, 6та, 7ма и 15та раса, няма. Всеки, който расте, заобиколен от любов, излъчва любов. Всеки, който е заобиколен от агресия, става зъл.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #52 -: Февруари 12, 2013, 10:47:43 pm »
При някои и чиста проба фантазии и халюцинации се представят за медиумни преживявания и ясновидска дарба. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #53 -: Февруари 13, 2013, 12:34:34 am »
Не търсете повече-всичко е в хипофизата :)