Здравей Гост

трайността на договорните отношения според астрологията

• 11 Отговора
  • 2229 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Днес ми хрумна един много интересен казус, относно трайността на договорите според астрологията. Както знаем всяко събитие си има индивидуална карта, а тя подлежи на движение и влияние на транзити и дирекции.
Много ще ми е интересно да споделите мнение и примери по въпроса. Примерно, трудов договор, кога е подписан и кога е прекратен - причини, транзити в картата на договора а не в наталната карта.
Може да разгледаме договори от всякакъв род и така да почерпим опит и да стинем да някакви изводи и заключения.  Аз също ще потърся инфо за реални примери и дати.
Ще ми е много интересно кой какво ще сподели
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
Днес ми хрумна един много интересен казус, относно трайността на договорите според астрологията. Както знаем всяко събитие си има индивидуална карта, а тя подлежи на движение и влияние на транзити и дирекции.
Много ще ми е интересно да споделите мнение и примери по въпроса. Примерно, трудов договор, кога е подписан и кога е прекратен - причини, транзити в картата на договора а не в наталната карта.
Може да разгледаме договори от всякакъв род и така да почерпим опит и да стинем да някакви изводи и заключения.  Аз също ще потърся инфо за реални примери и дати.

При негативни аспекти на Сатурн и на други тежки аспекти към натален Меркурий често се получават неразбории по отношение на договори. Аз познавам човек с квадратура на рожден Сатурн към рожден Меркурий. Той работи само на граждански договори почти през целия си професионален маршрут и няма постоянни трудови договори. И това не го притеснява, защото вероятно си има други доходи (от наем на наследническо жилище). Не живее охолно и не си търси постоянна работа, просто така е свикнал. При него Меркурий управлява и МЦ.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129
Какво мислите за договор, в чиято карта на събитието Уран се намира на К7 ???
Може ли да се нарече траен ? Или за трайност да тръсим аспект на К3 или У3 към Сатурн ????
Или  за Уран на К7 би било по-уместно да се каже, че е договор с променливи условия  ???
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
Може ли да се нарече траен ? Или за трайност да тръсим аспект на К3 или У3 към Сатурн ????
Или  за Уран на К7 би било по-уместно да се каже, че е договор с променливи условия  ???

К7 има отношение към съдружието и партньорството, но е и към договорите.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

elfidka

• 3129

При негативни аспекти на Сатурн и на други тежки аспекти към натален Меркурий често се получават неразбории по отношение на договори. Аз познавам човек с квадратура на рожден Сатурн към рожден Меркурий. Той работи само на граждански договори почти през целия си професионален маршрут и няма постоянни трудови договори. И това не го притеснява, защото вероятно си има други доходи (от наем на наследническо жилище). Не живее охолно и не си търси постоянна работа, просто така е свикнал. При него Меркурий управлява и МЦ.

Да разбирам , че наталната карта е решаваща, но мен ме интересува трайността на един договор по принцип .
Защото той може да се сключи от повече от двама души или от няколко държави. Интересува ме картата на събитието когато става въпро са договор.  К3 ? К9 ? И управителите ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129

К7 има отношение към съдружието и партньорството, но е и към договорите.

А..... мерси много Стела  :blink:
Значи може да се каже че би ставало въпрос за нестандартно партньорство с този Уран там нали ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Papy

• 4343
Според мен трябва да се търсят принципи, подобни на тези при елективните карти, защото си е вид събитие. Тоест 1-во слънце и луна-луната със сходящи хармонични аспекти, хармонични от сатурн към асц, мц, далеч от ъглови домове, според вида на договора-у по темата в харм аспекти към асц/мц, силно поставен, сатурн да не е в ъглови и т.н.

*

elfidka

• 3129
Елфидке, интересна тема си пуснала, може да проверя в трудовата си книжка по печатите датата на подписване на разни договори, но нямат час, за да се построи точна карта на събитието  :blink:

Да, Аркус, точно такива материали ми трябват .
Нека се съберат разни такива и ще ги обсъдим после заедно .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
Според мен трябва да се търсят принципи, подобни на тези при елективните карти, защото си е вид събитие. Тоест 1-во слънце и луна-луната със сходящи хармонични аспекти, хармонични от сатурн към асц, мц, далеч от ъглови домове, според вида на договора-у по темата в харм аспекти към асц/мц, силно поставен, сатурн да не е в ъглови и т.н.

Именно, ама нямам никаква представа и опит в тази насока :)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Стана ми интересно и проверих, понеже помня датите на последните два договора. Не че знам какво точно да гледам, но ми прави впечатление, че при подписването и на двата Слънцето транзитира през 6 дом, тр.Меркурий опонира нат.Юпитер, а тр.Сатурн е ретро в ъглови домове близо до куспида. При настоящия и тр.Юпитер е в опозиция на нат.Меркурий. Първият беше прекратен внезапно, за няма и месец фирмата изпадна в несъстоятелност /за инфо тр.Уран на К6/. За настоящия, ще видим, но като гледам тези съвпадения и факта, че е подписан при ретро Меркурий, дано не се повтори същия сценарий.

*

Uran

• 6041

Единственият ми трудов договор е сключен при съвпад на тр. ретро Уран с нат. Меркурий, който е на 4 градуса от асцендента- в 7 дом. Договорът се "разпадна" по време на февруарските събития от 1997г. Тогава имаше и съвпад на транзитни Юпитер и Уран. Чуждата компания, за която работих си плю на петите.

за дълготрайност и перспективност не трябва ли да се гледа и асп.Сатурн/Юпитер / като мундо У9/ все пак са по двойки осите 3-9, + Сатурн/Меркурий/мундо У3/
+ личните У3 и 9
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...