Здравей Гост

Сън с мъртвец

• 4 Отговора
  • 3051 Прегледи
*

Police_kontrol_F

• 25
  • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
Сън с мъртвец
« -: Декември 14, 2012, 03:23:22 pm »
3дравейте :)
Първо да се представя,Мина .
Така,да започна с въведението на темата ми.... значи вече 2-3пъти ми се е случвало да сънувам покойният ми батко,т.e.,братовчед,който почина при тежка автомобилна катастрофа,преди бала си 1998г.
Последният път,когато го сънувах ,даже ми говореше.Каза ми следнотo,че  той е жив,''ето ме пред,теб съм ,жив и здрав и първа ,ти научаваш.''
Какво значи това,че той ми се явява на сън,a последният път  даже ми говореше.
Разтълкувайте ми сънят ,моля ви.
За мен е важно.
И от последният път,след като му запалих свещ,спря да ми се явява.
Благодаря предварително..
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

*

Police_kontrol_F

• 25
Re: Сън с мъртвец
« Отговор #1 -: Декември 15, 2012, 10:24:04 am »
Някой ще може ли да ми разтълкува сънят?
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

« Отговор #2 -: Декември 16, 2012, 11:05:13 am »
Мил спомен за любим човек. Ако скоро е ставало въпрос за него, подсъзнателно мислим за него и сънуваме :-)
Всичко за астрологията и зодиите

*

Police_kontrol_F

• 25
« Отговор #3 -: Декември 25, 2012, 07:35:50 am »
Мерси :)

« Отговор #4 -: Юни 01, 2013, 02:51:05 pm »
Просто е станало наистина въпрос за него. Няма нищо притеснително. И на мен ми се случва от време на време.
Магазин Моник , Вашият онлайн магазин