Здравей Гост

Асцеденти

• 13 Отговора
  • 2291 Прегледи
*

Police_kontrol_F

• 25
  • На всякъде виждам и вси4ко 4увам
Асцеденти
« -: Декември 15, 2012, 02:24:44 pm »
Кой асцедент сте?
А3 съм   :le: и мисля,че асцедентът ми е много по-силен и доминиращ от самата ми зодия,която е    :ca:
Вие мислите ли,4е асцедентът пове4е влияе от зодията и при ,Вас ли е по-силен асцедентът?
Да имаш,за да нараниш...така да притежаваш.Прощавам ти,че си такъв,преди да стана като като теб....обичаш,за да задържиш..търпиш и продължаваш,не някой друг,себе си оправдаваш,че може би това заслужаваш

*

Nukta

• 29
Re: Асцеденти
« Отговор #1 -: Декември 19, 2012, 02:56:55 pm »
Моят е Козирог. Няма сила на света, която да ме убеди, че съм Везни. Везната я чувствам най-вече в либералното отношение, което си мисля, че имам към света, някак си в желанието ми да пътувам. Защото доколкото знам Слънце в девети дом, е като Стрелец в девети дом.

*

Stella

• 7765
« Отговор #2 -: Декември 19, 2012, 04:18:55 pm »
Естествено, асцендентът е нашата самоличност, лицето, което показваме пред света и начина, по който искаме хората да ни възприемат. това е нашият "АЗ-образ". Слънцето е съзнателното ни Его, но то се чувства от другите. него не го демонстрираме.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #3 -: Декември 19, 2012, 04:26:44 pm »
и аз мисля че асцендента го усещам повече - везна :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Nukta

• 29
« Отговор #4 -: Декември 19, 2012, 04:41:11 pm »
Транзитен Плутон през твоя 12-ти дом, че не знам колко градуса ти е Асцендента, ще трансформира твоето мислене, а после през 1-ви дом и Аз-а ти, тъй че голям залък лапни, голяма дума не казвай! Щом си се родила със Слънце везни, то все ще достигнеш твоето предназначение на земята- хармония, баланс мир и сътрудничество, разположено в 9-ти дом действително дава влечение към пътешествия, чужди култури, философски ум и правене на абстрактни планове за бъдещето.
От твоята уста в божиите уши, къде е този баланс, хармония.... за сега само абстрактните планове са нон стоп и по най-неадекватен начин са абстрактни.

« Отговор #5 -: Декември 20, 2012, 09:50:39 am »
Асцендент Лъв, Слънце във Везни, заедно с Плутон, Марс, Уран, Луна и Меркурий! :blink: Винаги съм се усещала много силно Везни! Лъвът ми повлия сигурно само при избора на съпруг - Слънце в Лъв!  :blink: А това, което наистина ме озадачаваше, като малка / докато не се срещнах с астрологията/, че всички смятаха, че се надувам и имам излишно самочувствие, което никога не е било така - точно обратното - вътрешно нямах никаква увереност в себе си! Но явно хората виждаха Лъвът, особено на физическо ниво - дълга, къдрава, руса коса и походка на танцьорка!  :blink: Та за мен лично - асцендентът ми няма такава тежест в сравнение със Слънцето и всичко друго покрай него, но за хората около мен явно има!

« Отговор #6 -: Декември 30, 2012, 10:06:48 pm »
Овен с Асц Дева , много се смях , когато го разбрах , като знам колко са подредени и стриктни девите, малииииии, тежко му на реда ;)

« Отговор #7 -: Декември 30, 2012, 10:12:08 pm »
Дева асц е мега странно като цяло :) аз съм с такъв и наистина е инт :)

« Отговор #8 -: Декември 30, 2012, 10:17:45 pm »
опитвам се да търся още допирни точки с девата , ама още не съм веща в астрологията  и не намирам,  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Декември 30, 2012, 10:20:26 pm »
Асцендент Лъв, Слънце във Везни, заедно с Плутон, Марс, Уран, Луна и Меркурий! :blink: Винаги съм се усещала много силно Везни! Лъвът ми повлия сигурно само при избора на съпруг - Слънце в Лъв!  :blink: А това, което наистина ме озадачаваше, като малка / докато не се срещнах с астрологията/, че всички смятаха, че се надувам и имам излишно самочувствие, което никога не е било така - точно обратното - вътрешно нямах никаква увереност в себе си! Но явно хората виждаха Лъвът, особено на физическо ниво - дълга, къдрава, руса коса и походка на танцьорка!  :blink: Та за мен лично - асцендентът ми няма такава тежест в сравнение със Слънцето и всичко друго покрай него, но за хората около мен явно има!
И аз имам същите наблюдения.С Ас лъв съм.
Само дето походката ми не е като на танцьорка,а по скоро като на генерал ;D
Гордо изправена глава и гръден кош :P

« Отговор #10 -: Декември 30, 2012, 10:37:30 pm »
А колко съм далече от танците -на светлинни години!

« Отговор #11 -: Декември 30, 2012, 11:20:00 pm »
Близнаци.
стелиумът в Козирог, обаче, си казва думата. хората ме смятат за надменна, студена, етц, все в тая посока.
близнашкото се проявява в бъбривостта, любопитството, настроенията, търсенето на несъществуващото красиво, което ще оправи света и живота (ми), йей:Д имам и младежкото излъчване, да. наблюдавайки други изгряващи близнаци, понякога съжалявам, че ми липсва онази привидна(?) фриволност и неебателност тип: кимам, говори си, не ми пречиш и/ли йей, колко ми е забавно, нищо, че си губя времето с глупости:Д ехх, дам:Д

« Отговор #12 -: Януари 02, 2013, 01:18:09 pm »
Това е единия начин на преобладаване - когато има стелиум на планети в знака на Асц или Слънцето (в този случай е последното). Другото е, ако има доминираща космограма или хороскоп. Тогава може съответно Слънцето или Асц да е доминиращ.

« Отговор #13 -: Януари 05, 2013, 05:49:22 pm »
Девата в мене е от някаква друга порода, някакъв мутант може би или Овенът толкова я е смачкал , че тя не може да се покаже пред света ;)