Здравей Гост

някой може ли да ми помогне предсказателна астрология-планетите в знаци

• 37 Отговора
  • 5041 Прегледи
Някой може ли да ми даде литература линк къде да чета за предсказателна астрология планети в знаци

*

Papy

• 4343
Ти не си поплюваш-направо на предсказателна скочи :)

Ами аз мога да правя рожден хороскоп!Но предсказателен не мога!

*

Grace

• 2257
Ти не си поплюваш-направо на предсказателна скочи :)

;D

*

Lillie

• 30532
Предсказателната ако беше само по планета в знак, всички щяха да са астролози. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
Това е някакъв фейк акаунт. За 11 мин е насвяткъл няколко теми и е излязъл

*

priya

• **
  • 1263
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

• 2187
Това е някакъв фейк акаунт. За 11 мин е насвяткъл няколко теми и е излязъл

нали понякога се налага сайтът да се индексира

*

Lillie

• 30532
Няколко еднакви теми с едни и същи заглавия и съдържание в поне три астрологични форума, няма да ги изброявам. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Вече никой не използва търсачките по форумите. Да не говорим за Google.

*

Papy

• 4343
Вече никой не използва търсачките по форумите. Да не говорим за Google.

Защо мислиш така за гугъл?

Това беше иронична забележка към авторката на темата. ;D

*

Papy

• 4343
Това беше иронична забележка към авторката на темата. ;D

Простено ми е-болна съм  :blink:

Оу, това не е добре. Бързо оздравяване ти пожелавам, Папи!

*

Papy

• 4343
Оу, това не е добре. Бързо оздравяване ти пожелавам, Папи!

Мерси, мирабелка  :wub:

Супер гнусен вирус-болки в гърлото, хрема, после кашлица, доста познати го карат
Пазете се колкото ви е възможно

*

Stella

• 7765
Някой може ли да ми даде литература линк къде да чета за предсказателна астрология планети в знаци

Не ти е правилен подхода. Не се тълкува планета в знак (знакът играе спомагателни функции и се ползва основно при тълкуването на слънчевите и лунните затъмнения). Пробвай следния подход : "управител на дом 6 (работа, помощници) транзитира през дом 2 (пари, лични ценности) и прави съвпад с натален Меркурий (събитие по втори дом). Меркурий управлява 7-ми дом, следователно можем да очакваме и свързано събитие по отношение на 7-ми дом (партньорството, брака). възможно е и парите да дойдат чрез партньор, което в случая, който визирах е дадено по натал. (управителят на 7-ми във втори ще дава възможност на родения винаги да получава материална подкрепа от партньор). Нищо не може да се случи, ако не е записано предварително в натала. Транзитите само задвижват хороскопа, като правят аспекти с рождените планети. Има йерархия на транзитите - на първо място са тези на бавните планети, защото те се случват по веднъж, най-много два пъти в живота. след това се отчитат транзитите на бързите планети. Много силна прогностична стойност имат слънчевите и лунните затъмнения. Ако се разтърсиш във форума можеш да прочетеш за йерархията на птранзитите и за затъмненията.
« Последна редакция: Декември 19, 2012, 04:31:37 pm от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

abroad

• 2187
и аз съм болна, но индексацията си остава важна, все пак, при това без да издребняваме

*

Papy

• 4343
и аз съм болна, но индексацията си остава важна, все пак, при това без да издребняваме

Човек като е болен, е по-малко толерантен
Освен ако не е супер апатичен

Бързо оздравяване, аброуд