Здравей Гост

Обърканост..

• 7 Отговора
  • 3608 Прегледи
Обърканост..
« -: Декември 27, 2012, 09:34:21 pm »
Здравейте! :) Ако едно момче си има приятелка, но в същото време се интересува от друго момиче на което казва, че я обича, че иска да се виждат, звъни й и си говорят с часове и т.п.. Какво според вас би трябвало да направи това момиче..? Какво да мисли..? Как да постъпи..?  :unsure: Тя знае, че е в много кофти ситуация  :'( , все пак момчето си има "ПРИЯТЕЛКА", но тя се влюбва в него с всеки изминал ден.. Тъкмо се отдалечава от него след извесно време той пак намира начин да контактува с нея и пак успява да обърка мислите на момичето..   :(
Ще се радваме да чуем и Вашите мнения по въпроса. Благодарим Ви, предварително! :)

*

Uran

• 6041
Re: Обърканост..
« Отговор #1 -: Декември 27, 2012, 10:46:38 pm »
 Да си поговори откровено с момчето и по никакъв начин да не се прави на "честна" и да информира приятелката му- не е нейна работа. Вероятно и той самият е объркан, а не непременно полигамен. :blink:

« Отговор #2 -: Декември 28, 2012, 12:58:13 pm »
На думи всеки може да обича. Да му дадем шанс да го покаже и на дела. Но ако продължава да иска да свири на две китари, бих го пратила на майната му (с извинение за израза).

« Отговор #3 -: Януари 01, 2013, 10:02:00 am »
Аз бих му казала директно, че за мен би било непочтено да флиртувам с обвързан мъж и бих се отеглила. В никакъв случай обаче не му казвай какво да прави. Ако държи на теб, ще скъса с приятелката си и ще дойде да ти каже. Ако не го направи, значи няма сериозни чувства, така му е удобно и т. н. Да се обвързваш с такъв човек,който не ти е показал достатъчно уважение е вредно и обидно за теб. Би трябвало да се обичаш повече. Ако се съгласиш на трохи, така ще си останеш- с тях.

« Отговор #4 -: Януари 21, 2013, 10:50:51 am »
Нищо объркано не виждам аз в ситуацията !
Всичко за астрологията и зодиите

« Отговор #5 -: Февруари 14, 2013, 10:42:00 pm »
Човек трябва да действа според своите разбирания и да преоткрие себе си в такива ситуации. В сферата на любовта не могат да се дават универсални съвети. Аз лично не държа на моногамията, но силно бих се замислила за истинността на чувствата специално на момчето в този любовен триъгълник. Според мен той е увлечен и харесва(не обича) и двете момичета, но ако която и да е било от тях търси нещо повече от това, няма да го намери. Подобни връзки са заигравки и приятно общуване, но нека да не ги бъркаме с истинската любов - тогава нямаше да присъства никакво колебание на момчето в избора на някое от двете момичета.

« Отговор #6 -: Март 15, 2013, 12:22:27 pm »
Момче,момичета...намирисва ми на яка хормонална тийн оргия :)

Мацко, на вашата възраст всичко е позволено. Ти вече си влюбена в това момче. Ако го питаш него, според мен и той не знае какво иска,какво мисли и какво прави и защо ти казва,че те обича. Тоест, отговор на въпроса ти няма :)

« Последна редакция: Март 21, 2013, 10:38:32 pm от Oceanborn »

*

Нова

• 3491
« Отговор #7 -: Март 15, 2013, 12:44:16 pm »

Момче,момичета...намирисва ми на яка хормонална тийн оргия :)

Мацко, на вашата възраст всичко е позволено. Ти вече си влюбена в това момче. Ако го питаш него, според мен и той не знае какво искам,какво мисли и какво прави и защо ти казва,че те обича. Тоест, отговор на въпроса ти няма :)
:clap:

Считам, че темата се изчерпи.