Здравей Гост

Новолуние и пълнолуние в солара

• 69 Отговора
  • 12467 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Новолуние и пълнолуние в солара
« Отговор #40 -: Февруари 11, 2013, 01:52:32 pm »
Но като цяло новолуние, пълнолуние или Слънце :kva: Луна показват критична година за взаимоотношенията...

Същите наблюдения имам и за соларен АС в 7ми натален дом.
Промяната във взаимоотношенията може да бъде и със знак плюс, и със знак минус, в посока към градивна или деструктивна - в зависимост от етапа на развитие на връзката/отношенията.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #41 -: Февруари 11, 2013, 02:27:27 pm »
Още малко инфо ;D

- Според Стивън Аройо, пълнолунието в солара действа по-силно, но споделя, че традиционната астрология поставя по-голям акцент върху затъмненията, отколкото на новолунията и пълнолунията, като ги определя за малефици. Пълнолунието според Аройо активира дома, където попада и където има потенциал за действие, но изисква допълнителни усилия.

- Пълнолунието в солара показва, че предстоят да се направят важни личностни решения. Възможно е или приключване или стабилизиране на връзка, в зависимост от останалите аспекти.

- Пълнолунието в солара е етап на кулминация. В годината ще има доста събития, които ще доведат до промени на емоционално, психично и духовно ниво. Взаимоотношенията ще бъдат много важни. Ще има стремеж към баланс, умереност, динамика и ще бележи значителен период в живота. Фокусът на работа може да се промени, тъй като един избледнява, за да направо път за нов.

*

Papy

• 4343
« Отговор #42 -: Февруари 11, 2013, 02:46:36 pm »
Сега-не ми се карайте много, но моите наблюдения в/у соларни карти, показват само 2 неща, които работят на 80%:
луната и мц

*

Grace

• 2257
« Отговор #43 -: Февруари 11, 2013, 04:35:35 pm »
Сега-не ми се карайте много, но моите наблюдения в/у соларни карти, показват само 2 неща, които работят на 80%:
луната и мц

ще е интересно да дадеш примери :)

по мои наблюдения, това, което работи на 100 % в солара е дома на сол Слънце, стелиум в определен дом, знак и позиция на сол Асц спрямо натален дом и съвпади на соларни и лични планети :) + позицията на Марс - много важна в солара.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Февруари 11, 2013, 04:47:30 pm »
По мои наблюдения знакът и домът, в който попада соларният АС, планети по оста 1/7 дом в солара и домът, попадащ върху наталния АС играят ключова роля в рамките на годината. Разбира се, от значение е позицията на светилата в солара и дали някъде има стелиуми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #45 -: Февруари 11, 2013, 05:10:15 pm »
Искам да ви питам за мнение по следния случай - в следващия солар имам У1 - Венера и У7 - Марс. На сол Дсц имам съвпад Венера, Марс, Слънце / доста точен /. Как мислите, че ще се прояви? :) Стелиума, както и Дсц-та се падат в 8 натален.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Февруари 11, 2013, 06:26:51 pm »
Мисля , че по-сигурен тригер от лунациите не познавам.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Февруари 11, 2013, 06:54:19 pm »
Марая, ще може ли да споделиш и твоя опит с новолунията и пълнолунията в соларите? Помня, че в твоя сайт беше писала, че нищо хубаво не си видяла от новолунния ти солар, но чак толкова лошо ли беше и нямаше ли и периоди на радост и щастие?

*

Grace

• 2257
« Отговор #48 -: Февруари 11, 2013, 10:38:23 pm »
Искам да ви питам за мнение по следния случай - в следващия солар имам У1 - Венера и У7 - Марс. На сол Дсц имам съвпад Венера, Марс, Слънце / доста точен /. Как мислите, че ще се прояви? :) Стелиума, както и Дсц-та се падат в 8 натален.

чакам за мнение от широката аудитория :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #49 -: Февруари 11, 2013, 10:42:23 pm »

чакам за мнение от широката аудитория :)

дай солара :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #50 -: Февруари 11, 2013, 10:56:07 pm »
пробвай на парче :) основното е написано, сол Асц е във Везни във 2 натален.

« Отговор #51 -: Февруари 11, 2013, 11:28:51 pm »

Финал на имотни делби, кредити, вероятно с участието на партньор през втората половина на соларната година...
Сигурно бъркам, Луната е без курс :D

*

Papy

• 4343
« Отговор #52 -: Февруари 11, 2013, 11:57:09 pm »

Добре-дай всичко около соларно мц и връзката му с натала :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #53 -: Февруари 12, 2013, 09:48:00 am »

Финал на имотни делби, кредити, вероятно с участието на партньор през втората половина на соларната година...
Сигурно бъркам, Луната е без курс :D

Слънчице, не, не и не по горния коментар  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #54 -: Февруари 12, 2013, 09:52:28 am »

Добре-дай всичко около соларно мц и връзката му с натала :)

Papy, сол МЦ в Рак в 11 натален.   

*

Papy

• 4343
« Отговор #55 -: Февруари 12, 2013, 09:56:34 am »
Ами може да е много буквално-ти и партньор-събрани на едно място (с обща цел и ценности) :)
Като сложим и тр на сатурн в скорпион-тригон към сол мц-да видим :)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #56 -: Февруари 12, 2013, 10:25:40 am »
Ето едно Новолуние в 12 соларен дом за 2010/2011. Значи месец и нещо преди да влезе в сила солара, 2 пъти влизах в болница, в операционна, да ми правят Конизация (Изрязване на част от шийката на матката). 2 пъти, защото имаше някакво усложнение и 2рия път беше на 1ви ноември, аз съм родена на 6ти и тогава стана извънредно. Доктора ми реши, че влизам в операционна, но аз бях закусвала и знаете, че за упойка не трябва да си ял и решиха да ми вкарат някаква сонда през носа и на тая маса беше голям кошмар, защото не можех да дишам и те ме гледаха как се задушавам и не я махаха и направо щях да припадна от задушаване, докато доктора ми не се ядоса и ме пита дали ще издържа без упойка и аз се съгласих. После започна да ме гори с ток и тогава вече разбрах за каква адска болка става въпрос, но нямаше как. Предпочетох да стискам зъби, отколкото да се задушавам. После сменях квартири, пролетта и лятото боледувах от някаква алергия ( копривна треска), дядо ми почина септември 2011 и започнах да изучавам астрология. После ми откраднаха  златото от едната квартира и пак се преместих след това в друга. Малко преди новия солар 2011,2012 да влезе в сила, разбрах, че родителите ми и най-вече баща ми, имат сериозни финансови проблеми, но това вече може и в следващия солар да е отразено, не съм гледала. Та така. :)

*

Papy

• 4343
« Отговор #57 -: Февруари 12, 2013, 10:39:49 am »
Ужасна година! Дано да си здрава занапред!

Грейс, нали ме пита за пример-ей го:
Сол мц на асц, сол у1 на сол асц, сол у4-нептун транзитен-в квадрат с у1 (сол у10)-може да се каже, че е било животозастрашяващо

В тая връзка къде в сол и нат е луната (у10 соларен)

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #58 -: Февруари 12, 2013, 10:57:47 am »
Ужасна година! Дано да си здрава занапред!

Грейс, нали ме пита за пример-ей го:
Сол мц на асц, сол у1 на сол асц, сол у4-нептун транзитен-в квадрат с у1 (сол у10)-може да се каже, че е било животозастрашяващо

В тая връзка къде в сол и нат е луната (у10 соларен)
Нат. луна в 8ми, интерсептиран рак в 8 соларен дом. Здрава съм сега, но си ходя редовно на гинеколог, така ще е винаги. Само с много практика бих могла, като видя такъв солар, да предположа. Иначе, като започнах да уча астрология и учителката ми като разбра за операцията, искаше да види къде е била луната в деня на операцията и познайте - В РАК! Точно когато не е трябвало, от там и усложненията, с които се сблъсках след това. :)

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #59 -: Февруари 12, 2013, 11:10:31 am »
На мен ми предстои същата операция, в солара имам новолуние в 12-ти соларен, картата е в темата за солари-практикум. Какво съвпадение :-\