Здравей Гост

Слънце и Венера в 12ти дом

• 1 Отговора
  • 932 Прегледи
Слънце и Венера в 12ти дом
« -: Януари 14, 2013, 06:40:56 am »
Добро утро,
От доста време се ровя по темата, но не откривам много адекватна информация по темата.
Щом напишеш Венера в 12ти дом, излиза само тайна любов, връзка с вече обвързани хора и все неща в тази посока.
Ще се радвам да споделите мнение и по още един въпрос, свързан с квадратурата на Венера с Плутон в наталната карта.
Аз винаги се влюбвам и влизам във връзка с възможно най-непдоходящите хора, които меко казано ми разбиват сърцето. От това, което съм чела този аспект е наистина кошмарен. "Първата доста тягостна черта на Венера/Плутон е подчертаният й драматизъм. Тя има нужда от екшън и драма – и то драма не в театралния “лъвски” смисъл на думата, а по-скоро в “карменовския” такъв. Трябва да има страсти, напрежение, болка – иначе Венера изобщо не го брои за любов. Драмата може да има разнообразни прояви: от тежко, напрегнато мълчание, пронизващи погледи и нажежен въздух – до бурни скандали, децибели, сълзи, тръшнати врати, гонене по стълбите и прочие “латино” изцепки.:) Финалът на всяка драма задължително трябва да е удавен в сълзи, алкохол и/или секс – според ситуацията."
Очаквам с нетърпение коментарите ви.

Re: Слънце и Венера в 12ти дом
« Отговор #1 -: Януари 14, 2013, 09:49:32 am »
Криси, тук има една интересна статия, извинявам се, ако вече си я чела: http://www.astroto.com/sarticle.php?id=17
Бих искала да ти отговоря, но познанията ми не са толкова големи. Въпросът, на  който би трябвало да търсиш отговор, е "Как се преработва квадрат Венера - Плутон?".