Здравей Гост

Кой е моя асцедент?Лъв или Рак?

• 3 Отговора
  • 1094 Прегледи
Кой е моя асцедент?Лъв или Рак?
« -: Януари 17, 2013, 10:29:15 pm »
Здравейте!Пробвах да изчисля асцедента си с няколко интернет програми,но различните сайтове дадоха различни резултати.Според едните съм Лъв,а според другите Рак.Та въпроса ми е,ако има някой,който разбира от тези работи да ми каже какъв ми е асцедента.Родена съм в 21:00 на 12.11.98 в София.Мерси предварително   :rolleyes:

ПП:Голяма дилема,голямо нещо ;d

Re: Кой е моя асцедент?Лъв или Рак?
« Отговор #1 -: Януари 17, 2013, 10:40:02 pm »
Здравей so.perfect,
ТвояТ Ас е рак, ако часът на раждане, който си посочила е точен  :blink:

Прикачам твоята натална карта.

« Отговор #2 -: Януари 17, 2013, 10:43:12 pm »
Здравей :)
построих ти карта в австро.ком, излизаш си раче, ако имаш съмнения около часа на раждане, може да провериш в общината, може да прочетеш характеристиките за лъв и рак и да си прецениш кое се отнася за теб в по-голяма степен.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #3 -: Януари 17, 2013, 11:36:02 pm »
Цитат
Здравей so.perfect,
ТвояТ Ас е рак, ако часът на раждане, който си посочила е точен 
Прикачам твоята натална карта.
Цитат
Здравей :)
построих ти карта в австро.ком, излизаш си раче, ако имаш съмнения около часа на раждане, може да провериш в общината, може да прочетеш характеристиките за лъв и рак и да си прецениш кое се отнася за теб в по-голяма степен.
Мерси много за бързия отговор и за отделеното време :blink: