Здравей Гост

Пълнолуние 27 януари Лъв

• 17 Отговора
  • 2775 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Пълнолуние 27 януари Лъв
« -: Януари 20, 2013, 10:18:20 am »
Пълнолунието е на 27 януари на 7.25гр в лъв.
Почти ще съвпадне със стационарната фаза на юпитер/28 януари/.

При мен пълнолунието ще е в съвпад с АС,опозиция сверен възел,тригон нептун У9ти.

При вас? :blink:

*

blud

• *
  • 406
Re: Пълнолуние 27 януари Лъв
« Отговор #1 -: Януари 20, 2013, 10:52:27 am »
При  мен също е на Асц, съвпад с натална  натална луна във водолей.Започнала съм диета :blink: дано е успешна
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2 -: Януари 20, 2013, 12:44:48 pm »
12дом,квадратури към Луна и Плутон,тригон сев.възел и куинконс Нептун. :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #3 -: Януари 21, 2013, 01:32:47 pm »
При мен е точно на МЦ откъм 10 дом, разходящ квадрат с натална Луна на К7 в Овен. На К9 откъм 9 дом ми е и соларния МЦ, ще квадратира прогр. Слънце и ще е в тригон с дирекционния ми АЦ.
Този път, дал Бог аспекти. Само че не са ми толкова активни лунарите при мен  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #4 -: Януари 21, 2013, 02:00:13 pm »
Някой досега ако е имал засегнат Хирон от Пълнолуние, да каже какво да очаквам.  ;D Слънце на К6, Луна на К12, с точни аспекти към Хирон (7*06' в близнаци) в 10 дом. Транзитен Юпитер е върху Хирон. Другия най-близък аспект ще е тр. Луна куинконс нат. Юпитер в 5ти. Юпитер У4, интерсептиран стрелец.

« Отговор #5 -: Януари 21, 2013, 08:25:06 pm »
при мен е в 11 дом в каре У2 Венера

при синът ми-  Пълнолунието  съвпад с нат.Марс в 6дом , У2,и ще отключи два транзита
тр.Юпитер У10 секстил У2 Марс,
тр.Уран  в 1 тригон Марс, Уран по натал е на МС Стрелец ,взаимна рецепция с Юпитер Водолей
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #6 -: Януари 23, 2013, 06:21:10 am »
И при мен се заформят интересни конфигурации.Тр.Юпитер в голям тригон с нат.Луна У1 и нат.Плутон У5.Пълнолунието е по оста 1/7 в опозиция на нат.Луна,тр.Уран и той в схемата,секстил към нея.И марсов възврат по време на пълнолуние.Със сигурност емоции няма да ми липсват,но дано поне да са приятни  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #7 -: Януари 26, 2013, 04:38:29 pm »
Какво може да донесе пълнолунието при хора със слънце в лъв?

« Отговор #8 -: Януари 26, 2013, 04:55:37 pm »
Струва ми се, че Слънцето му е доста далеч от градуса на пълнолунието, за да бъде задействано от него. Иначе Меркурият му е по-близо до този градус, но пак ми изглежда далеч (не виждам градуси в картата му от форума). Може би новолунието след две седмици ще попадне в по-близък аспект (опозиция) със Слънцето му?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #9 -: Януари 26, 2013, 05:34:50 pm »
Струва ми се, че Слънцето му е доста далеч от градуса на пълнолунието, за да бъде задействано от него. Иначе Меркурият му е по-близо до този градус, но пак ми изглежда далеч (не виждам градуси в картата му от форума). Може би новолунието след две седмици ще попадне в по-близък аспект (опозиция) със Слънцето му?
Мерси Мирабела :blink:
Ти пък ми четеш мислите :-[
Аз мислех,че като цяло трябва да влияе по някакъв начин.За лъвовете.

« Отговор #10 -: Януари 26, 2013, 05:40:57 pm »
Може и да си права, Милки. Нямам богат опит с новолуния и пълнолуния. В редките случаи, когато съм засякла тяхното влияние, са били в почти точен съвпад с планета и е имало подкрепящ транзит към същата планета или по темата на събитието.

« Отговор #11 -: Януари 27, 2013, 07:47:08 am »
12дом,квадратури към Луна и Плутон,тригон сев.възел и куинконс Нептун. :-\

При мен започна с телефонни позвънявания от "скрит номер",като господинът не се държеше много добре-само глупости говореше. :angry:

*

Asol

• 4140
« Отговор #12 -: Януари 27, 2013, 09:43:07 am »
Имат ефект в повечето случаи когато са в орбис до 1 градус и когато има защо и то не винаги, даже да действат в една и съща насока с други фактори. Повечето пълнолуния и новолуния, че и слз си минават транзит. Понякога просто задават някакъв общ фон и не са предпоставка за конкретно събитие.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #13 -: Януари 29, 2013, 07:15:54 am »
Може ли някой да ми каже в 9-10ч днес Луната на какъв градус е? При мен се разминава нещо в настройките с 3-4 градуса, а днес ще кръводарявам. Програмата ми дава 0гр Дева, но пък в Лъв не се дава кръв и искам да съм сигурна.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #14 -: Януари 29, 2013, 09:11:50 am »
Може ли някой да ми каже в 9-10ч днес Луната на какъв градус е? При мен се разминава нещо в настройките с 3-4 градуса, а днес ще кръводарявам. Програмата ми дава 0гр Дева, но пък в Лъв не се дава кръв и искам да съм сигурна.
Yaya, сутринта в 7:30h погледнах, беше 3 градуса и нещо в Дева. За 9-10h ще е 4.22. :) Успех, дано не ти казвам късно.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #15 -: Януари 29, 2013, 10:28:28 am »
Много благодаря!  :88: всичко е наред

А Шопенхауер

*

ini

• **
  • 597
« Отговор #16 -: Януари 29, 2013, 10:30:09 am »
Много благодаря!  :88: всичко е наред
За нищо! :) Аз никога не съм давала кръв. Имам ниско кръвно и съм леко анемична, може би не е удачно. :)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #17 -: Януари 29, 2013, 10:58:46 am »
то и на мен не взеха, заради съдови проблеми.

А Шопенхауер