Здравей Гост

моля за анализ относно репродуктивност и зачатие

• 7 Отговора
  • 1233 Прегледи
здравейте момичета,

вече писах и в темата аспекте за бременност и раждане на дете, но тя ми изглежда вече е неактивна.

Моля да ми погледнете наталната карта за индикации за репродуктивност и зачатие. Знам, че луната ми е в близнаци, а близнаци е стерилен знак. Но само по този фактор не може да се прави кардинално заключение, или? Опитваме от почти две години за бебе, но не става. Края на Април имаме час в клиника по стерилитет и все пак много се надяваме до тогава да ни споходи чудото. Ако може и прогноза за тази година да ми направите, ще ви бъда много признателна.

Благодаря ви предварително
 :rolleyes:
Прибавям наталната карта

дата на раждане 6.8.1980 9 и 10 сутринта в гр. Казанлък

Re: моля за анализ относно репродуктивност и зачатие
« Отговор #1 -: Февруари 02, 2013, 09:26:15 am »
тр.Юпитер, в съвпад през Луната е един от факторите,указващ бременост,раждане,тя е в опозе на Нептун У7,8 май няма да стане без чужда помощ,инвитро,от мъжка страна ли е проблема,тр.Юпитер ще направи и тригон към съУ8 Марс
върха на тау карето с Луна и Нептун е У5 Сатурн в Дева,в един знак  с Юпитер,той сега е благоприятно аспектиран от тр.Сатурн в Скорпион/знак на репродукцията/ и тр.Нодална ос,а по натал У1 Меркурий и У5 Сатурн са в секстил и този асп.се активира от тр.сатурн
прогр.луна е минала през слв в лъв в 12,през май ще ингресира в знака на асц. и октомври ще пресече асц.
прогр.меркурий У1 е минал през съвпад с нат.У5 сатурн и му предстой и прогр.съвпад меркурий/сатурн а за успешна бременост се гледа харм.асп между У1/ У5,а съвпада по сила  на действие е на първо място

за инвитрото се гледа  от асп.сатурн/плутон, те сега мунданно са във взаимна рецепция и тр.Плутон е активирал твоя 5 дом,благоприятно за подобна процедура с успешен край и е в тригонален знак  към У5 Сатурн и в сх.тригон към съ У4 Юпитер-поява на бял свят на  нов човек в рода

картата ти е построена с час - 8,10 ,а над нея пишеш 9,10 часа- кой е  верният :rolleyes:
« Последна редакция: Февруари 02, 2013, 09:34:26 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #2 -: Февруари 02, 2013, 10:01:28 am »
сърдечно благодаря за изчерпателните анализи!

@ akruks - знаех си, че има някаква връзка между наталната Луната и Меркурий в рак като диспоситор, но като съм новобранец и не мога да вържа двата края  :-\
Явно трябва да спра да го мисля, но с Меркурий като господар на първи дом хич не е лесно  :blink:

@ strelicka - проблемът е и в двамата. Ние все още не сме изгубили надежда и се надяваме да не се стига до инвитро, но ако се наложи и това ще направим. Само ми се иска, ако действително се стигне дотам, а то ще е през период лято/есен, това да е и подходящ период, а кото изхождам от вашите прогнози, периодът ще е благоприятен :blink:
Дано наистина е така!

Рожденният ми час е 9:10.

*

Papy

• 4343
« Отговор #3 -: Февруари 02, 2013, 10:35:49 am »
Пробвайте по-усилено през май
Ако до май/юни 2014 не сте успели-пробвайте инвитро края на юни, нач на юли 2014

Има предпоставки за по-трудно забременяване, но за час 9:10, луната е в много точен тригон с плутон, така че се надявам-като крайна мярка, инвитрото да сработи

« Отговор #4 -: Февруари 02, 2013, 11:17:36 am »
момичета, благодаря много за отделеното време и внимание. Не се разбира от самосебе си, все пак не се познаваме, а вие сте толкова отзитчиви!

@ papy - ще последвам съвета ти.

« Отговор #5 -: Февруари 02, 2013, 06:18:01 pm »

mari4ka,

за инвитро ,предвид че се гледа асп.сатурн-плутон, гледай да е след ретро периода на сатурн и плутон

сатурн ще е ретро от -18 февруари до 8 юли 2013
а плутон ще е ретро от- -12 април до 20 септември 2013

така,че от 12 април до 8 юли когато и двете планети са ретро не е добър период, а най-добре след 20 септември
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Papy

• 4343
« Отговор #6 -: Февруари 02, 2013, 07:09:24 pm »
Тази статия също може да ти помогне да се ориентираш
http://innerself.com/content/self-help/astrology/parenting-astrology/4460-astrology-and-the-fertility-cycle-2.html

« Отговор #7 -: Февруари 02, 2013, 07:47:23 pm »
ще ти ги имам тези неща в предвид. до процедури едва ли ще се стигне преди юли, така че до тогава ще си опитваме късмета  / проблем в "механиката" няма и надежда все още има.
благодаря за помоща
все още ми е трудно да се ориентирам, но лесно начало няма  ;D

видях, че тук има доста интересни теми, от които мисля да се възползвам :mellow: