Здравей Гост

Марс и Плутон

• 16 Отговора
  • 3142 Прегледи
*

Kali

• **
  • 1411
Марс и Плутон
« -: Март 07, 2006, 07:08:59 pm »

Днес избухнах и се скарах с една колежка. Тя е главната ни счетоводителка. Дойде да ми каже да пестя ел. енергия и да не си включвам печката, докато нейната стая е с 2 непрекъснато работещи отоплителни уреда освен парно. Погледнах си транзита тр. Марс и Плутон тригон, натален Марс също транзитно активиран от Меркурий. Според вас ще има ли развитие конфликта и евентуално в каква посока? Този аспект подходящ ли е подобни отношения и така ли трябваше да реагирам? Не смятам случката за фатална , само се чудя как да разбирам астрологията? :)  
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
Марс и Плутон
« Отговор #1 -: Март 07, 2006, 07:16:33 pm »
Без да намесваме звездите бих казала да си гледа работата твоята колежка  :rolleyes: че тя пък да не е по-специална от другите да стои само тя на топло?!?  :blink: Вариантите са два - или да премълчиш, или да й кажеш истината, тоест да я питаш тя що не пести  ;) и аз тъй бях цял живот - все по първата схема я карах, ама дойде един момент  /на последната ми работа това лято/, в който наистина чашата преля с разни привилегии и специални статути... та поне го казах де, нищо че последствията не бяха от най-приятните  :lol:  :unsure:  :ph34r:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

АН

Марс и Плутон
« Отговор #2 -: Март 07, 2006, 07:44:48 pm »
Ситуацията наистина прилича на Марсова, най-вече за това, че транзитният Марс чрез тригона с наталния Плутон ти е дал сила да реагираш, а друг е въпросът доколко е полезно :D Тригоните са много подвеждащи :D

Но чувството за вина е едно от най-вредните, така че и през ум да не ти минава да съжаляваш, че си реагирала :)

Аз по-скоро свързвам ситуацията с квадратурата на тр.Сатурн към наталното Слънце, което олицетворява шефовете. Квадратурата иска от нас нов подход и вътрешни промени. Търсим верния път, пък бил той и чрез избухване :)  

*

АН

Марс и Плутон
« Отговор #3 -: Март 07, 2006, 07:46:55 pm »
Цитат
Без да намесваме звездите бих казала да си гледа работата твоята колежка  :rolleyes: че тя пък да не е по-специална от другите да стои само тя на топло?!?  :blink: Вариантите са два - или да премълчиш, или да й кажеш истината, тоест да я питаш тя що не пести  ;) и аз тъй бях цял живот - все по първата схема я карах, ама дойде един момент  /на последната ми работа това лято/, в който наистина чашата преля с разни привилегии и специални статути... та поне го казах де, нищо че последствията не бяха от най-приятните  :lol:  :unsure:  :ph34r:
При теб сега Юпитер на асцендента ли е, или гледам друг хороскоп? :)  

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Марс и Плутон
« Отговор #4 -: Март 07, 2006, 09:29:04 pm »
На мен на мен на мен Юпитер ми е почтиии на асцендента.

А тия иконки ги извадих от един сайт в частта му повече емоции  :rolleyes:

А на адашката-бе ти що излагаш така именцето, че аз бих и извила врата и после щях да се преизпълня с чувство за справедливо възмездие.  :P
« Последна редакция: Март 07, 2006, 09:29:40 pm от kaily »

*

Lillie

• 30532
Марс и Плутон
« Отговор #5 -: Март 07, 2006, 09:55:19 pm »
Цитат
При теб сега Юпитер на асцендента ли е, или гледам друг хороскоп? :)
Като казах това за "Истината" сигурно си се сетила за Юпитер  :P  :lol:
Да, уж на 1 градус от Асц би трябвало да е, ама понеже наскоро ми правиха ректификация... и не знам...  :rolleyes:  :huh:

П.С. От това търсене на истини доста пострадах аз на последната си работа, ама там е въпросът, че вече не ми и пука... нито пък вина смятам да изпитвам  ;) И това ако не е победа над себе си!  :D

« Последна редакция: Март 07, 2006, 09:57:24 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Марс и Плутон
« Отговор #6 -: Март 07, 2006, 10:06:20 pm »
Ма аз не рекох да търсиш истина....а да я налагаш.  <_<  :P  B)  

*

Lillie

• 30532
Марс и Плутон
« Отговор #7 -: Март 07, 2006, 10:26:34 pm »
Като тръгнем да я налагаме пък ни налагат нас... не с бой де, ама с много по кофти методи и номерца  :blink: И аз така, повлияна от Асц си, все търсех справедливо възмездие, ама... на принципа на бумеранга да не се върне пък на нас дето сме тръгнали да съдим и да налагаме своята истина?  :unsure:  ;)  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
Марс и Плутон
« Отговор #8 -: Март 07, 2006, 11:12:03 pm »
Кому как положено.  <_<  

*

ГостKali

Марс и Плутон
« Отговор #9 -: Март 08, 2006, 10:45:39 am »
Не съм изложила името. Представих се блестящо като много добре се аргументирах, но и не останах длъжна. :)
 Хора, интересно ми е имаше ли астрологична причина? :)  

*

lin

• *
  • 96
Марс и Плутон
« Отговор #10 -: Март 09, 2006, 02:55:34 pm »
Цитат
Не съм изложила името. Представих се блестящо като много добре се аргументирах, но и не останах длъжна. :)
 Хора, интересно ми е имаше ли астрологична причина? :)
Kali, понеже си имаме еднакви аспекти с теб в картите...
и понеже и на мен току-що ми се случи подобна ситуация, да изкажа пердположение, че е много вероятно да е от звездите.

Всъщност, ако търсим обяснение чрез тях, почти винаги ще го намерим :D
Особено в ретроспекция не е кой знае колко трудно  ;)

Но щом има проява и при мен и при теб - явно са звездите!
И при мен беше такова едно... проява на авторитарност от страна на колежка, която превишава правата си и опитва да движи процеси, които не са в нейната компетентност.

Е, достойно се представих, въпреки че съм убедена, че тя вече тотално не ме харесва, но както обичам да казвам:
Не държа в работата ми да ме харесват и обичат, но държа работата ми да е добре свършена   :D  :D  :D  

*

АН

Марс и Плутон
« Отговор #11 -: Март 09, 2006, 05:49:16 pm »
Цитат

И при мен беше такова едно... проява на авторитарност от страна на колежка, която превишава правата си и опитва да движи процеси, които не са в нейната компетентност.

И при теб тр.Сатурн поддържа квадратурата с натален Юпитер и като процес е интересно как реагираш :)
И при теб тр.Марс провокира наталния Плутон, т.е. вътрешната ти сила :)

Как се чувстваш след такова раздразнение, но не веднага, а като мине напрежението? :)  

*

ГостKali

Марс и Плутон
« Отговор #12 -: Март 10, 2006, 03:14:35 pm »
Lin, можем да наблюдаваме заедно общите си транзити и да коментираме интересните съвпадения ;)  След време може би и аз ще успея да се ориентирам относно бъдещи събития. А дотогава ще правя страхотни интерпретации на минали транзити. B)  

*

kaily

• 5145
Марс и Плутон
« Отговор #13 -: Март 10, 2006, 08:41:17 pm »
Мдам, и аз днес избухнах.
И направих на пестил видна авторитарна и авторитетна фигура.

Изобщо не съм си гледала транзитите, що да ги гледам, аз съм вечно в транзит.  :P  

*

АН

Марс и Плутон
« Отговор #14 -: Март 12, 2006, 05:13:27 pm »
Цитат
Мдам, и аз днес избухнах.
И направих на пестил видна авторитарна и авторитетна фигура.

Изобщо не съм си гледала транзитите, що да ги гледам, аз съм вечно в транзит.  :P
много е подходяща за Марс и Сатурн /понеже ти управляват хороскопа и Слънцето/ философията, която може да се опише с тия думи :" войната си е война, а обядът - по разписание" :D  

*

lin

• *
  • 96
Марс и Плутон
« Отговор #15 -: Март 13, 2006, 09:33:13 am »
Цитат
И при теб тр.Сатурн поддържа квадратурата с натален Юпитер и като процес е интересно как реагираш :)
И при теб тр.Марс провокира наталния Плутон, т.е. вътрешната ти сила :)

Как се чувстваш след такова раздразнение, но не веднага, а като мине напрежението? :)
Ами чувствам се доста по-добре от преди.
Преди ме мъчеше мисълта, че съм проявила агресивност и може би съм наранила някого.

Сега съм убедена, че така е правилно и си отстоявам позицията.
Може би това е урокът на повторението на подобни транзити.
Да затвърдим, ако нещо е останало ненаучено.  :D  

*

lin

• *
  • 96
Марс и Плутон
« Отговор #16 -: Март 13, 2006, 09:34:39 am »
Цитат
Lin, можем да наблюдаваме заедно общите си транзити и да коментираме интересните съвпадения ;)  След време може би и аз ще успея да се ориентирам относно бъдещи събития. А дотогава ще правя страхотни интерпретации на минали транзити. B)
Ами да - много интересно ще е да се проследяват еднаквите аспекти как действат в що годе огледалните ни карти  :D