Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24564 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #140 -: Февруари 25, 2013, 04:12:46 pm »
Познавам мъж телец с асдендент лъв - толкова е страхлив, не може да поема отговорности в живота си, мисли само за ядене, пиене, купони и пари, а и има много буйна дълга коса ;D
Имам много близки и роднини с този асцендент.
Забелязала съм, че общото между тези хора е мързелът, горделивостта, любовта към храната и най-вече косата - буйна, гъста, дълга с много грижи за нея. Много обичат да се хвалят, но не обичат да поемат отговорност, ако може някой друг да им движи живота най-добре.

Косата?! :rolleyes:
Да...от гривата...

Интересно..Аз имам много красива гъста, лъскава и здрава коса...Нищо нямам в лъв... :rolleyes:
АСЦ-Скорпион. Венера в Козирог...Сатурн риби. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #141 -: Февруари 25, 2013, 04:21:34 pm »
Почти всичките ми познати лъвове и стрелци и съответните асценденти са с огромни коси, чак благородно им завиждам ;D

Според мен за  косата  трябва да гледаме Сатурн и Венера. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #142 -: Февруари 25, 2013, 04:24:18 pm »
При изгряващите Стрелци, без изключение, съм виждала най-разкошните коси.

Що се отнася до лъвски Асценденти, виждала съм и много проскубани, имам позната със Сатурн в Лъв на Асц. - два косъма на главата, слабоизразени вежди и мигли.

Но коса/зъби/нокти/кожа е наследстено повлиян фактор, има си определени генетични заложби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #143 -: Февруари 25, 2013, 06:27:25 pm »
а часът на раждане сигурен ли е, защото според мен не му подхожда Луна в близнаци- хората с такава Луна са доста обиграни в приказките, по-вероятно е да е с Луна в рак и двата му брака, най-вече втория с три деца говори за вътрешната му нужда от голямо семейство, от домашен уют. Виждате, че не се премести да живее в резиденцията, а предпочете собствения дом.
От първо лице мога ли да направя коментар? Луната ми е на 26 в близнаци...че и в 11, но обичам и много ценя собствения дом и дом.уют...Слънцето в телец...квадрат на три градуса с АСЦ лъв....грам не отговарям на лъвски асц...нито като телосложение....нито като маниер...Понякога нещата не са съвсем буквални...и да добавя- хич не съм мързелива и яденето не ми е приоритет...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #144 -: Февруари 25, 2013, 07:04:22 pm »
с моя девишки Ац не мога да се оплача от липса на грива, сигурно е от Сатурн в дома на Слънчо, а Венерата ми е на трон по знак и дом
Напоследък много бързо ми се омазнява косата, нещото което не ми се беше случвало от пубертета насам  :-\

Причина за омазняване може да бъде и честото измиване, а също престоят в затворено пространство на климатик.
Стресът също е фактор, както и нивото на хормоните.

Моята коса също някога наподобяваше лъвска грива, а сега е като леко облаче или глухарче.  ;D
Наричам го "илюзия за обем" - на пръв поглед изглежда буйна и бухнала, но чак толкова гъста не е, косъмът е тънък.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #145 -: Февруари 25, 2013, 07:13:48 pm »

От първо лице мога ли да направя коментар? Луната ми е на 26 в близнаци...че и в 11, но обичам и много ценя собствения дом и дом.уют...Слънцето в телец...квадрат на три градуса с АСЦ лъв....грам не отговарям на лъвски асц...нито като телосложение....нито като маниер...Понякога нещата не са съвсем буквални...и да добавя- хич не съм мързелива и яденето не ми е приоритет...
това за мързела и яденето защо ми го пишете?
аз само съм изказала мое виждане, не ангажирам никой с мнението си
и доколкото видях в цитиран в тази тема линк от астросеер там сте обсъждали въпросната персона заедно с Марая, която е написала, колко го харесва, а сега му поставя тук колажи, които го осмиват
не толерирам подобно поведение на ветропоказател- днес на едно мнение, утре на друго, като последното не се отнася конкретно за Марая, а по принцип

;D М/у другото..аз много го харесвах...като министър. И той беше единственния министър и Кристалина ,които заслужаваха моето внимание.
Но тук в тази позиция на Президент не ми допада...Просто не стои...като президент...Пък може и аз да имам неправилна преценка...

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #146 -: Февруари 25, 2013, 07:28:16 pm »
...А аз говорех само за себе си...мислех, че е интересно реално как се усещат от някои въпросните знакови позиции...колкото и да е наивно да се правят заключения по такива бегли данни... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Февруари 25, 2013, 07:32:11 pm »
;D М/у другото..аз много го харесвах...като министър. И той беше единственния министър и Кристалина ,които заслужаваха моето внимание.
Но тук в тази позиция на Президент не ми допада...Просто не стои...като президент...Пък може и аз да имам неправилна преценка...
Между другото сега разбирам, че е бил и министър  ;D

а това си писала ти в другия форум:
Септември 03, 2011, 06:43:03 pm »
Аз лично много го харесвам...  , дали защото си прилича с Първанов...или защото е телец...

Септември 03, 2011, 08:45:47 pm »
Мисля , че Луната е в първите градуси на Рак...  Дано получа часа....

:P
И понеже в другия форум си коментирала тогава, дали той е стролога на правителството, то за справка ще каза за мое приятелско семейство- мъжът и жената са телци, в зората на демокрацията на битака в нашия град с един компютър правеха хороскопи за левче, а нямат и грам познание в астрологията до ден днешен- мъжът е мой съученик, компютърен специалист  ;D

Мисля...и ето..,че е дошъл часа...и луната е в Близнак. ;D
Да..аз пак го харесвам..като мъж..,но не и като президент... ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #148 -: Февруари 28, 2013, 10:26:11 am »
Изборите на 12 ти май
Качвам карта, сложила съм час 7 сутринта, нали май в толкова се открива изборния ден, всъщност не знам и има ли такова значение часа.

Редактирах :blink:
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 12:53:34 pm от sladurkata »

*

Марая

• 28287
« Отговор #149 -: Февруари 28, 2013, 12:37:14 pm »
Изборите на 12 ти май
Качвам карта, сложила съм час 7 сутринта, нали май в толкова се открива изборния ден, всъщност не знам и има ли такова значение часа.

6 часа е времето в което отварят избирателните секции.

Необходими са 2 карти с часовете 06 и 20 .

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Февруари 28, 2013, 01:04:09 pm »
Изборите на 12 ти май

Редактирах :blink:

И в двете карти виждаме активност на телец и скорпион по оста АСЦ/ДСЦ. Оста на притежанията е водеща в изборния ден.
Квадратурата м/у Уран и ретроградния Плутон , която е лайт мотив за периода ... има интересни домофикации и в двете карти.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #151 -: Февруари 28, 2013, 01:19:18 pm »
Нали луната е народа, има съвпад с юпитер и в двете карти :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #152 -: Февруари 28, 2013, 02:33:21 pm »
има Слънчево затъмнение на 10 май на 19гр 30' телец
съвпад е с к12 на президента, който има сол асц в 8д до 14 май, рождения му ден

И в/у осите на събитиините карти АСЦ/ДСЦ... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Февруари 28, 2013, 06:23:01 pm »
Съдейки по събитините карти ситуацията в изборния ден ще бъде динамична и доста променлива.
И в двете карти са заложени активност и действие. Марс на АСЦ и Марс на ДСЦ.
Интересен акцент дава Слънчевото затъмнение , което ще бъде регистрирано на 10.05.13г. и е пръстеновидно.
При пръстеновидните  затъмнения е необходимо да се разгледат всички аспекти, съвпад , квадратура, тригони и секстили.
Пръстеновидените затъмнения -  действат както на световните събития така и на всеки човек. :blink:
Иначе казано затъмнението ще активира АСЦ/ДСЦ на ББ. А това означава , че има сериозно онование за притеснение.
Серията е от затъмненията , които освобождават напрежението ...свързва се с уморителна и продължителна ситуация , която изведнъж става ясна. Това  изясняване на проблемите включва чувство на тъга и загуба, и винаги са свързани  с екип или групи.
Има доста за писане и мислене по двете карти...както и по картата на ББ.
Аз лично съм на мнение , че при него тепърва ще има сериозни промени и проблеми...,свързани с астрологичните небесни картини и наталната му карта....

п.п. В изборния ден Луната ще бъде в Близнаци и ще аспектира с квадратура Луната от наталната карта на ББ....
« Последна редакция: Февруари 28, 2013, 06:46:01 pm от Марая »

« Отговор #154 -: Март 01, 2013, 12:16:04 am »
Здравейте-добре,че се сетих да погледна и тук...но едва сега видях,че вече се коментира темата за изборния ден.Вече бях пуснала отделна тема.Ако имате желание може да я обособим,като ОТДЕЛНА за по-нагледно. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #155 -: Март 01, 2013, 12:22:19 am »
Здравейте-добре,че се сетих да погледна и тук...но едва сега видях,че вече се коментира темата за изборния ден.Вече бях пуснала отделна тема.Ако имате желание може да я обособим,като ОТДЕЛНА за по-нагледно. :blink:

Вече го направих. Днес мислех да пусна такава..,но го направих тук....http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,2036.0.html По принцип аз имам по-различно отношение  ;D....и интерес към политическите ситуации. ;D

Темата , като обособена..,ще бъде и по-лесно откриваема... ;D...Така, че преместих поста си там....

*

Марая

• 28287
« Отговор #156 -: Март 01, 2013, 09:19:10 pm »
Не знам дали тук е правилното място да попитам, но някой знае ли какъв е асцендентът на Волен Сидеров?

Тц...Не знам...

Но ми прилича на Дева.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #157 -: Март 02, 2013, 12:10:23 pm »
Дайте сега да обсъдим и Волен и да си оскубем перушините.  ;D

То и него някъде го бяха изкарали изгряващ Лъв, доколкото си спомням, за да наместят съвпада Юпитер/Плутон в първи дом.

Много изгряващи Лъвове станаха, барабар с Росен Плевнелиев, в унисон с българския герб.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Март 02, 2013, 01:50:26 pm »
Дайте сега да обсъдим и Волен и да си оскубем перушините.  ;D

То и него някъде го бяха изкарали изгряващ Лъв, доколкото си спомням, за да наместят съвпада Юпитер/Плутон в първи дом.

Много изгряващи Лъвове станаха, барабар с Росен Плевнелиев, в унисон с българския герб.  :blink:

Не виждам какво...да  скубем.... ;D

Не останаха перушини...на Бого за възГЛавката... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Март 02, 2013, 06:45:19 pm »
На мен Серго ми попада на ДС - Слънце и Марс в Телец, при това пълнолунен.
Но ми идва някак мазен, асоциирам го с хамстер.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.