Здравей Гост

Мунданна астрология и прогнози

• 179 Отговора
  • 24628 Прегледи
*

Papy

• 4343
Re: Мунданна астрология и прогнози
« Отговор #100 -: Февруари 20, 2013, 10:53:40 pm »

:o Bullshit

Bullshit my ass

Кой е тоя с ореола-че да знам за кой да гласувам

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #101 -: Февруари 20, 2013, 10:58:41 pm »
abroad, Сатурновата революция я минах скоро, когато Сатурн беше във Везни.  ;D
Надявам се да е манипулация този резултат. Не за друго, а защото показва колко жалки сме станали и как само от едно размахване на пръст се покриваме в черупките си. Ако протестите са били израз на мнение на народа или на част от него, то анкетата показва, че смелостта ни е куха.
Аз не искам революция, нито побой, миролюбив човек съм. Но и след като сме имали дупе да правим протести и да крещим "оставка', то е редно да понесем и последиците. И включвам и себе си, макар да не съм протестирала, защото съм част от народа.
Че някой си политик се измъкна като пръдня, това е факт вече. Не е ясно дали е обратим, предвид астрологичните показатели.  ;D Но ми се иска да вярвам, че има и малко по-разумно решение от това да се извиняваме, че не ни харесва ситуацията в страната.
Прости, Боко, че едва свързваме двата края, пък и сме недоволни. Ето така ми изглежда всичко.
Или с други думи - политиците се осират по всички правила, а после си мият ръцете един с друг. Но и ние като тях, протести има, оставка има, но друг да сърба попарата. В случая Боко ще направи великата саможертва да приеме разкаялия се народ, но с огромно нежелание, ей така, какво да ни прави.  ;D

Надявам се да не се държим като овце. За това не е необходимо нито да си привърженик на партия, нито да си протестирал, нито човек извън нас може да ни го насади, ако не ни е заложено. Просто... не мога да си представя, че наистина ни е по-хубаво самите ние да се държим като овце.

*

Grace

• 2257
« Отговор #102 -: Февруари 21, 2013, 10:03:08 am »
Като те чета колко си бойна и проницателна, вероятно имаш и конкретна визия за решаването на проблемите. Та, според теб какво КОНКРЕТНО следва да направим, за да не сме овце?

*

Константин

« Отговор #103 -: Февруари 21, 2013, 12:14:31 pm »
Единственото, което можеш да направиш, за да не си овца, е да станеш вълк :) Това, за което всички се нахвърлиха в/у мен "Жертва или Хищник", а в природата и социално-икономическите процеси е така - взимаш или ти взимат :) Омир го е казал, че може да се забогатее само по 2 начина - чрез кражба или чрез война (което пак си е един вид кражба) :) По-късно, когато Маркс описва капитала доказва, че човекът създава труд, който е по-голям от трудът, който му стига за оцеляване(консумация). Излишъкът се прибира от някой, което както и да го погледнеш си е кражба, преразпределение или както искате го наричайте, но всеки от нас под една или друга форма е прибирал :) В това се познават и добрите управленци, а именно колко са алчни - това от своя страна ще определи, колко ще вземат от излишъка, който създават другите и колко ще оставят от него на другите :)
Предложението е следното - има 2 варианта: 1) действаме мандат за мандат и кърпим дупки - така умираме бавно, но не много мъчително; 2) изготвя се национална стратегия за 10-20 години напред, през които ще се страда доста (защото едно поколение няма да види нищо хубаво), но накрая ще възкръснем.
П.С Който иска да прочете повече, нека провери следвоенния план на Япония за възстановяване на икономиката.

*

Grace

• 2257
« Отговор #104 -: Февруари 21, 2013, 12:32:07 pm »
Коко, .. Омир и Маркс, добре, продължавай с четенето, има още  ..  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #105 -: Февруари 23, 2013, 05:56:38 pm »
Сега чета на друго място, че децата индиго са вдигнали протеста...
При толкова протестиращи едва ли индиговите са инициирали масовите стачки. Факт е големият относителен дял на младежта в протестите, но колко от тях са индигови - не се знае. Интересно, какъв процент индигови включват участващите скинари и футболни запалянковци. :) Но този път станахме свидетели на това, че национален протест може да започне от социалните мрежи. И това, че българинът е излязъл от Интернет на улицата да протестира, също заслужава адмирации. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #106 -: Февруари 23, 2013, 06:03:38 pm »
Сега чета на друго място, че децата индиго са вдигнали протеста...
При толкова протестиращи едва ли индиговите са инициирали масовите стачки. Факт е големият относителен дял на младежта в протестите, но колко от тях са индигови - не се знае. Интересно, какъв процент индигови включват участващите скинари и футболни запалянковци. :) Но този път станахме свидетели на това, че национален протест може да започне от социалните мрежи. И това, че българинът е излязъл от Интернет на улицата да протестира, също заслужава адмирации. :)

Уран в овен... ;D

Уран в аспект с МЦ от  картата на правителството...

Уран в аспект с Луната и кардиналните оси от картата на България.... ;D

Цикъл Уран/Плутон...в мунданен план.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Февруари 23, 2013, 06:09:04 pm »
Всеки ден чета разни коментари в нета - има доста платени драскачи, някои хора си изливат гнева и недоволството, други просто са безделници или чиста проба хейтъри... Дори наскоро четох за някакво социологическо проучване, че най-голяма активност е регистрирана в българското интернет пространство - докато чужденците само четяли, българите вземали по-активно участие в онлайн дискусии и коментари, по форуми и други социални платформи. Та, това че от безцелно драскане са преминали към ефективни протести, наистина заслужава внимание. От виртуални дебати - към действия.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Февруари 23, 2013, 06:26:53 pm »
Всеки ден чета разни коментари в нета - има доста платени драскачи, някои хора си изливат гнева и недоволството, други просто са безделници или чиста проба хейтъри... Дори наскоро четох за някакво социологическо проучване, че най-голяма активност е регистрирана в българското интернет пространство - докато чужденците само четяли, българите вземали по-активно участие в онлайн дискусии и коментари, по форуми и други социални платформи. Та, това че от безцелно драскане са преминали към ефективни протести, наистина заслужава внимание. От виртуални дебати - към действия.  :blink:

Подготвям прогностика за периода...до май.
Гледам картата на министър председателя в оставка... ;D ТОЙ НЯМА ДА ИМА МНОЗИНСТВО...ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН...И ЗА НЕГО ЗАПОЧВА ТЕЖЪК И МНОГО ТРУДЕН ПЕРИОД! Когато съм готова ще го кача първо в личния си форум...после тук и в  тефтер сурата... ;D
НО ТОВА ГО ЗАПОМНИ!
АРХИВИТЕ ЗА МУНДАННИТЕ МИ ПРЕДСКАЗАНИЯ СА ЖИВИ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #109 -: Февруари 23, 2013, 06:56:23 pm »
По-важното е дали ще бъде Осъден.
Дела лесно се завеждат

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Февруари 23, 2013, 07:00:22 pm »
По-важното е дали ще бъде Осъден.
Дела лесно се завеждат

Ще бъде!

« Отговор #111 -: Февруари 23, 2013, 07:02:08 pm »
Няма да бъде!

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Февруари 23, 2013, 07:05:29 pm »
Няма да бъде!

Защо?
Дай астрологическо обяснение... ;D

Аз ще се обоснова астрологично защо казвам..,че ще бъде съден!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Февруари 23, 2013, 07:07:09 pm »
Никой от предишните не е бил осъден и вкаран в затвора.
Сега този ли?

Такъв вариант е възможен, само ако из основи се смени правителството (не да се менкат, както са го правили досега) и ако стане твърде неугоден на новия управляващ апарат.

Такъв развой имаше в Украйна с Юлия Тимошенко - от премиерски пост отива в затвора.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #114 -: Февруари 23, 2013, 07:10:30 pm »
Астрологическо обяснение не мога да дам  :blink:
ББ не е вчерашен. И съм сигурен, че има доста солидна подкрепа в задкулисието   ;)
Такава партия (ГЕРБ) не се създава за нула време, и изисква МНОГО средства.
Ама да видим, какво ще излезе

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Февруари 23, 2013, 07:22:42 pm »
Астрологическо обяснение не мога да дам  :blink:
ББ не е вчерашен. И съм сигурен, че има доста солидна подкрепа в задкулисието   ;)
Такава партия (ГЕРБ) не се създава за нула време, и изисква МНОГО средства.
Ама да видим, какво ще излезе

Аз мисля..,че еуфорията на народа и безхаберието на 240 селяни го доведоха на власт...
И сега..в този момент от 3 дни гледам и въртя всякакви карти Мунданни, Бойкови...цецови...мирови...дянкови...абе всякакви..с 300 зора се добрах и до картата на създаване на ПП Герб... :blink:
Ще бъде съден...и ще го осъдят! :blink:
Тези дни ще подготвя материала МАТРЯЛА :rolf: и ще се обоснова...

*

Veselin

• 2737
« Отговор #116 -: Февруари 23, 2013, 07:24:16 pm »
А дано! Всички престъпници и продавачи на дрога трябва да бъдат тикнати в тъмницата!

« Отговор #117 -: Февруари 23, 2013, 07:25:07 pm »
ОК, дай да я видим ББ (Булката Беглец)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Февруари 23, 2013, 07:34:09 pm »
А дано! Всички престъпници и продавачи на дрога трябва да бъдат тикнати в тъмницата!

http://www.youtube.com/watch?v=-bhEhGNHBOY

Една песен за една смърт от свръх доза. :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Февруари 24, 2013, 10:09:44 am »

Ще бъде съден...и ще го осъдят! :blink:

това го написах онзи ден за събитийната карта, направена според времето на приетата оставка
не помня в коя от темите някой беше пуснал картата

Въртях много карти...докато взема решение да го напиша. И понеже обещах да се обоснова астрологично...използвам поста ти , още повече , че мислиш като мен...за да направя коментара си...Предполагам не възразяваш... ;)

http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg

Нодалната ос на ББ е 10* в знака Везни- Овен.
Тук в/у ЮЛВ ще застане Транзитния Уран.
По същото време Транзитния Плутон прави точна квадратура за дълъг период от време....към нодалната ос....Следва реверс на възлите ....

Картата на България....

В картата на България Плутон е на АСЦ в опозиция със Сатурн. Нодалната ос на ББ е в точна квадратура със АСЦ/ДСЦ и Сатурн...
« Последна редакция: Февруари 24, 2013, 10:23:21 am от Марая »