abroad, Сатурновата революция я минах скоро, когато Сатурн беше във Везни.

Надявам се да е манипулация този резултат. Не за друго, а защото показва колко жалки сме станали и как само от едно размахване на пръст се покриваме в черупките си. Ако протестите са били израз на мнение на народа или на част от него, то анкетата показва, че смелостта ни е куха.
Аз не искам революция, нито побой, миролюбив човек съм. Но и след като сме имали дупе да правим протести и да крещим "оставка', то е редно да понесем и последиците. И включвам и себе си, макар да не съм протестирала, защото съм част от народа.
Че някой си политик се измъкна като пръдня, това е факт вече. Не е ясно дали е обратим, предвид астрологичните показатели.

Но ми се иска да вярвам, че има и малко по-разумно решение от това да се извиняваме, че не ни харесва ситуацията в страната.
Прости, Боко, че едва свързваме двата края, пък и сме недоволни. Ето така ми изглежда всичко.
Или с други думи - политиците се осират по всички правила, а после си мият ръцете един с друг. Но и ние като тях, протести има, оставка има, но друг да сърба попарата. В случая Боко ще направи великата саможертва да приеме разкаялия се народ, но с огромно нежелание, ей така, какво да ни прави.

Надявам се да не се държим като овце. За това не е необходимо нито да си привърженик на партия, нито да си протестирал, нито човек извън нас може да ни го насади, ако не ни е заложено. Просто... не мога да си представя, че наистина ни е по-хубаво самите ние да се държим като овце.