Здравей Гост

Подземният свят и сенчестият бизнес

• 25 Отговора
  • 3625 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Подземният свят и сенчестия бизнес
« Отговор #20 -: Февруари 13, 2013, 01:07:19 pm »
след коментара на Лили (брой го за мой отговор, Марая  ;)) се замислям дали има предпоставки в картата на България за подобни икономически отношения, но не съм изследвала муданната астрология досега.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Papy

• 4343
« Отговор #21 -: Февруари 13, 2013, 01:12:07 pm »
Не знам на кое казвате крупен бизнес
Но честен бизнес има-да (все още)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Февруари 13, 2013, 01:14:10 pm »
след коментара на Лили (брой го за мой отговор, Марая  ;)) се замислям дали има предпоставки в картата на България за подобни икономически отношения, но не съм изследвала муданната астрология досега.

Конюктурни играчи...конюктурни аспекти. :blink:

Има разбира се! Но има прогресии и дирекции , които трябва да бъдат преживяни, разбрани , осъзнати...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Февруари 13, 2013, 01:15:35 pm »
Или държавната политика в страната е такава, че да не поощрява предприемачеството и инициативата в сферата на средния и малкия бизнес, за да лапат всичко те - големите. И най-ощетени са хората в края на хранителната верига - прибират мизерни трохички, а понасят най-високо данъчно бреме /спрямо реалния доход и стандарта на живот/.

Ей, не ми бутайте фитила, че в момента квадратът на тр. Уран към нат. Луна е точен, малко ми остава да не вдигна и аз ефективна стачка.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #24 -: Февруари 13, 2013, 01:18:25 pm »
Не знам на кое казвате крупен бизнес
Но честен бизнес има-да (все още)

Зависи какво разбираме под думичката бизнес. Въпрос на гледна точка.

Но дай пример за честен бизнес.

Защото/лека вметка/...,ако трябва да бъдем точни 70% от всеки лев следва да бъдат платени на държавата...и ние трябва да цъфтим при наличието на толкова "фирми" и "бизнесмени". :blink:

BTW... само в интернет според мен...може да се прави честен бизнес ;D..,но и там е съмнително. ;D
« Последна редакция: Февруари 13, 2013, 01:26:14 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
Re: Подземният свят и сенчестият бизнес
« Отговор #25 -: Февруари 16, 2013, 10:39:41 pm »
Буда е с асц. Лъв с Марс в 1 дом. Не помня точния час, но много си Му личи. А и прозвището Буда доста Му отива.  ;D