Здравей Гост

ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ – НА КЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА?

• 12 Отговора
  • 2455 Прегледи
Включването ми тук е малко импулсивно, доста съм изненадан от това, което се случва в България в момента, а също съм извън нея. Оформянето на тези протести, подаване на оставки, изобщо усещам напрежението дори без да присъствам. Много моля, нокой от вас добри хора, които имате завидни умения, да съставите някаква карта и да кажете какво се случва по този въпрос. Изобщо смятам, че ще е добре да има къде да обсъждаме този въпрос и в астрологична светлина! Здраве и Успех на всички!
:)

*

Veselin

• 2737
Re: ПРОТЕСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ – НА КЪДЕ ОТИВАТ НЕЩАТА?
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2013, 03:25:29 pm »
i.georgiev, защо не качиш карта? Така ще е по-лесно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 20, 2013, 03:38:18 pm »
Предполагам, че тези, които наистина се занимават с мунданна астрология професионално и имат какво да кажат по въпроса, няма да го направят в някой форум. :)

Не съм от тях, де. Ако имах какво да кажа, щях да го направя.

Ако искате, качете тук картата на България, да се опитаме да я разгледаме спрямо текущите транзити и планетни цикли.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2013, 03:43:04 pm »
Това намерих във форума.

« Отговор #5 -: Февруари 20, 2013, 03:56:14 pm »
И аз намерих тази карта, но тя е от самото създаване на държавата. Не знам защо, но си мисля, че за сегашното положение в България трябва да се гледа картата на най-скорошната голяма политическа промяна в държавата, а именно преходът към демокрация и пазарна икономика на 10.11.1989г. Може и да греша, вие преценете. Качвам тук картата от прехода.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2013, 04:24:36 pm »
Без да претендирам за компетенции в областта на мунданната астрология:

Мисля, че текущите транзити към картата на България са доста красноречиви.

Тъкмо се разпадна партилната квадратура на тр. Уран към Луната в картата на държавата. Следва да се отбележи, че има рецепция Луна/Сатурн по оста 1/7 дом.

Интересното е, че ЕК определя текущите събития в страната като “начало на демократични промени“.

В случая демос /народът/ е решил стихийно и внезапно /по Уран/ да изрази недоволството си чрез масови протести, първоначално причината също носи уранов оттенък – електрическата енергия. Уран е провокаторът, той е накарал чашата на търпението да прелее.

Всичко това се случва при тр. Плутон в точен съвпад с АС в картата на държавата, от което следва изводът, че колкото и да са версиите, тази карта трябва да е работеща. Плутон в съвпад с АС в рецепция със Сатурн може да бележи началото на необратими промени в цялото държавно управление.

Не е изключено да има смяна на държавен глава и преструктуриране на властта – тр. Сатурн е в опозиция със Слънцето и Уран на ІС. Това са много дълбоки процеси, като целта на сатурновия транзит в опозиция към ІС е да разклати статуквото във властта и модела, който продължава да се разиграва през 20те години преход – наследниците на управляващата някога политическа сила да си менят “цвета“ според интереса и текущата конюнктура, а под привидно демократични лозунги да се лобират други амбиции.

Но има логика да се разгледа и картата на прехода, защото вече отдавна живеем в “новото време“ и още продължават да отзвучават последиците на тоя преход.
Тази карта няма ли час?

Намерих и още една, с друга дата и по ведически стил - обявяване на независимостта на България.

http://www.astrotheme.com/astrology/Bulgaria

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #7 -: Февруари 20, 2013, 04:36:47 pm »
Lillie, не зная какви умения имаш по мунданната астрология, но определено си те бива и хвърли много светлина по въпроса. Имах силното усещане, че това не е случайно, което се случва. Аз подобни интерпретации не бих могъл да дам за съжаление. А относно картата - никъде не намерих точния час.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 20, 2013, 04:37:56 pm »
Нямам абсолютно никакви умения по мунданна астрология (не я и харесвам), това са си мои лични разсъждения просто.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2013, 04:49:51 pm »
А относно картата - никъде не намерих точния час.

На мен пО ми е интересно коя от трите карти работи.
Иначе ако се носят от десет кладенеца вода, все някоя ще се окаже работеща, спор няма. :)

Обаче ми е чудно тая транзитна сбирщина в Риби в квадрат с Юпитер в Близнаци, дето според мен сега яко мъти водата, не би ли трябвало да активира чувствителна точка или дом в картата на България?

Цитат
Кризата в Европа взе поредната си жертва, след като правителството на България подаде оставка след неколкодневни национални протести срещу мерките за икономии, високите цени на електричеството и корупцията сред управляващите. Така вестник "Уолстрийт джърнъл" обобщава събитието на деня в България и добавя, че решението е шокирало дори българите въпреки разрастващите се протести.

Тия пък жертви ги изкараха. :)

« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 05:07:19 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2013, 06:20:17 pm »
От ноемри 1989 г. досега сме имали две служебни правителства оглавявани от Ренета Инджова и Стефан Софиянски.

« Отговор #11 -: Февруари 20, 2013, 06:32:53 pm »
В случая демос /народът/ е решил стихийно и внезапно /по Уран/ да изрази недоволството си чрез масови протести, първоначално причината също носи уранов оттенък – електрическата енергия. Уран е провокаторът, той е накарал чашата на търпението да прелее.

Всичко това се случва при тр. Плутон в точен съвпад с АС в картата на държавата, от което следва изводът, че колкото и да са версиите, тази карта трябва да е работеща. Плутон в съвпад с АС в рецепция със Сатурн може да бележи началото на необратими промени в цялото държавно управление.

Не е изключено да има смяна на държавен глава и преструктуриране на властта – тр. Сатурн е в опозиция със Слънцето и Уран на ІС. Това са много дълбоки процеси, като целта на сатурновия транзит в опозиция към ІС е да разклати статуквото във властта и модела, който продължава да се разиграва през 20те години преход – наследниците на управляващата някога политическа сила да си менят “цвета“ според интереса и текущата конюнктура, а под привидно демократични лозунги да се лобират други амбиции.

само да допълня,че от 18.02 -тр.Сатурн тръгна ретро и ще повтаря опозицията си към съвпада Слънце/Уран в картата на България още два пъти в ретро и директно движение, и още на 19.02   кървав сблъсък в София,Сатурн  е в знака на Скорпион, промените ще са необратими, при ревизията на Сатурн ,след като зад него е Плутон в тр. на Асц. на България и в сходяща опозиция към У Асц. Сатурн на дсц.
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...