Здравей Гост

Край на мутрите

• 266 Отговора
  • 42495 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Край на мутрите
« -: Февруари 21, 2013, 11:52:09 am »

Винаги съм знаела, че нищо не е по-точно от астрологията....

Картата на правителството - инаугурационна карта.
Картата на Новолунието...

И НАЙ-ВЕЧЕ ГОДИНАТА НА ЗМИЯТА!

Уран на ДСЦ И Плутон на ИЦ от картата на правителството!

БЯХ ЕДНА ОТ МНОГОТО!

ДНЕС ПЛУТОН И УРАН СИ КАЗВАТ ДУМАТА.... ;D

А ТЯХНАТА ДУМА Е ПОСЛЕДНА И ФАТАЛНА!
« Последна редакция: Април 22, 2013, 04:35:35 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
Re: Край на мутрите
« Отговор #1 -: Февруари 21, 2013, 12:02:25 pm »
Значи ставате двама с личното отношение и вземане-даване ... - ти и Слави Трифонов  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Февруари 21, 2013, 12:04:44 pm »
Да видим сега каква ще е тежката дума на Народното събрание, нали трябва да се произнесат дали приемат оставката на бойковото правителство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Февруари 21, 2013, 12:08:10 pm »
Края на популизма е факт.
Народа с/у МУТРИТЕ...
Дали ще е приета или не е без значение днес... :blink: Има значение само едно...кръвта по улиците на София и смелостта на младите хора.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2013, 12:09:04 pm »
Да видим сега каква ще е тежката дума на Народното събрание, нали трябва да се произнесат дали приемат оставката на бойковото правителство.

И аз ги чакам, ама то едни драматични речи, излияния, човек не му трябва на театър да ходи :)

« Отговор #5 -: Февруари 21, 2013, 12:19:38 pm »
Каква кръв бе хора???

Разни разхайтени 20г. пияни и дрогирани лумпени със свръх агресия и липса на всякакъв контрол и възпитание от страна на родителите ли, продали гласа си чрез парите на свинаря Гергов от БСП и турците от ДПС за 20лв.?
И затова ли е виновен Бойко Борисов, че всеки си е въобразил, че може да е горе и да управлява???

Ами лош ще е Бойко като взе стария 20г. кокъл на старите комуняги!

Сбогом, Европа! Здравей, Турция!
=
Ей това постигна прекалено умния българския народ с организираната постановка на протестите!
Народа???? си въобрази, че като направи една малка имитация на революция ще постигне нещо?! Ама коя раволюция е завършила с успех, ако знаехме историята щяхме да знаем!

ПП. Много добре говореше Цветанов, ама който има уши да чуе и очи да види :)
« Последна редакция: Февруари 21, 2013, 12:24:17 pm от romantica »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6 -: Февруари 21, 2013, 12:21:04 pm »
Новолунието в съвпад със съвпада на юпитер, нептун и хирон във водолей на инагурацията. Този съвпад не е ли в тригон със слънцето на ББ?

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Февруари 21, 2013, 12:22:34 pm »
Каква кръв бе хора???

Разни разхайтени 20г. пияни и дрогирани лумпени със свръх агресия и липса на всякакъв контрол и възпитание от страна на родителите ли, продали гласа си чрез парите на свинаря Гергов и турците от ДПС за 20лв.?
И затова ли е виновен Бойко Борисов, че всеки си е въобразил, че може да е горе и да управлява???

Ами лош ще е Бойко като взе стария 20г. кокъл на старите комуняги!

Сбогом, Европа! Здравей, Турция!
=
Ей това постигна прекалено умния българския народ с организираната постановка на протестите!

ПП. Много добре говореше Цветанов, ама който има уши да чуе и очи да види :)

Дъщеря ми не пие. Има бронхиална асма... :blink: Хората с нея също.
Очевидец е...
Тоя популизъм явно завладя и интернет....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Февруари 21, 2013, 12:24:18 pm »
Мисля, че евтин популизъм ако е имало в началото на бойковото управление, по-нататък хората бързо се усетиха накъде отиват нещата, каквото впрочем се случва с повечето управляващи. По стечение на обстоятелствата неговото управление съвпадна с кризата, това нямаше как да не рефлектира върху управляващите и да не нагнети страстите.

Не бих могла да кажа кой е управлявал държавата по-добре - предишните или настоящите, не виждам голяма разлика. Но преди времената бяха по-различни, още не беше се задълбочила кризата, а сега напрежението все повече ескалира, народът е обеднял тотално.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Февруари 21, 2013, 12:29:16 pm »
Новолунието в съвпад със съвпада на юпитер, нептун и хирон във водолей на инагурацията. Този съвпад не е ли в тригон със слънцето на ББ?

Тригоните не са това...,което мислим.
Основното в мунданната астрология е съвпад , опозиция...каре.

АСЦ на новолуние в съвпад с ДСЦ на правителство...Уран е ключов в картата.

« Отговор #10 -: Февруари 21, 2013, 12:31:43 pm »
Очевидец е...

Дъщеря ти има лично отношение, както и ти! И винаги за вас той ще е отрицателно лице. Може би, ако нещата са се развили във ваша полза нещата сега щяха да бъдат в негова защита...

Няма как за 3г. и половина животът да стане по-добър, когато преди това е съсипван и унищожаван 20г.! Наивно е!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Февруари 21, 2013, 12:54:07 pm »
Очевидец е...

Дъщеря ти има лично отношение, както и ти! И винаги за вас той ще е отрицателно лице. Може би, ако нещата са се развили във ваша полза нещата сега щяха да бъдат в негова защита...

Няма как за 3г. и половина животът да стане по-добър, когато преди това е съсипван и унищожаван 20г.! Наивно е!!!

И тези на протестите ли имат лично отношение? :rolleyes:
Наивно е за всяко нещо да се повтарят фразите:
ДОГАН, СТАНИШЕВ.... ;D
Добре...виновни са..,но къде са? ;D Защо не са там...където трябва да бъдат...Докога ще ги използваме просто като клишета?
Това е по-наивно от мисълта , че за 3,5г. ще се оправим? ;D

« Отговор #12 -: Февруари 21, 2013, 01:04:31 pm »
ДОГАН, СТАНИШЕВ...
Добре...виновни са..,но къде са? Защо не са там...където трябва да бъдат...Докога ще ги използваме просто като клишета

Истината закъснява, но винаги идва придружена с възмездие! До няколко години всеки ще си намери мястото от тях и ще се моли за свобода!

*

Asol

• 4140
« Отговор #13 -: Февруари 21, 2013, 01:06:56 pm »
satin, много добре написано. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Февруари 21, 2013, 01:08:15 pm »

С тези машини към Европа.... :rolf:

Плащат общините.....пътя към Европа и властта е КЪРВАВА СОФИЯ!

http://www.youtube.com/watch?v=g7JxanN9bcc

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Февруари 21, 2013, 01:12:14 pm »
ДОГАН, СТАНИШЕВ...
Добре...виновни са..,но къде са? Защо не са там...където трябва да бъдат...Докога ще ги използваме просто като клишета

Истината закъснява, но винаги идва придружена с възмездие! До няколко години всеки ще си намери мястото от тях и ще се моли за свобода!

няма истина...има КОНЮКТУРА и ВРЕМЕ.

С 1 милиард...и совалки мога да докарам....

страшно е...ВЪЗМОЖНА Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА...УРАН КАРЕ ПЛУТОН....ЗА ДА ДОКАЖЕМ ЛЮБОВТА СИ КЪМ НЕЧИИ КОМПЛЕКСИ!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #16 -: Февруари 21, 2013, 01:16:13 pm »
цитирам мнение, с което съм съгласна:

Цитат
комунягите в момента нещат да управляват , то май никой неще , щото асфалтпаша е измел резерва и положението с парите е сложно. И наистина сме в технически фалит ....
демек не сме застрашени от никакви алтернативи към този момент

за маскираните скинарчета- еми и те души носат , макар объркани и безцелни
това са част от децата на демокрацията -неграмотни агресивни глухи диви проскубани петлета без работа , без бъдеще , които дори един футбол или крайни идеологии черпещи омраза могат да им се превърнат в платформа и да ги консолидират.

драги другари , скинарчетата и циганите ще образуват нашите пенсии ,и язък за нас , горкото поколение:
издържахме нас , децата ни , родителите ни , скачахме и врещяхме по площадите , изобщо живеем в интересни времена , което не знаеш дали е да се хвалиш, или да се оплакваш в случая....

и не - не е край на мутрите това. а начало на баш популизма. ако някой вярва, че тълпа гладни и боси хора - всеки гледащ от своя модел очукана празна паничка, и всеки грабнал своята сопа са способни да стигнат до консенсус за управленски и болезнени бюджетни решения, касаещи всички - при които винаги ще има недоволни и прецакани - греши.

яко ни дупе на всички.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #17 -: Февруари 21, 2013, 01:21:30 pm »
Т.Е. - край на мутрите и начало на wannabe мутрите! :-X
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Февруари 21, 2013, 01:21:41 pm »

С тези машини към Европа.... :rolf:

С трактор към Европа ли!?  ;D

Че ние вече нямаме селско стопанство, всичко разтуриха.

Поздрав за всички управляващи: http://www.youtube.com/watch?v=Bp-GMnRr08Y

:49:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Февруари 21, 2013, 01:32:28 pm »
13:23 МИН.
21.02.2013

КРАЯ Е ФАКТ!
Много съм развълнувана.... :'( :blink:
Сега трябват и парите му ...Те са само 1 милиард....

ЖИВА СЪМ....Минах АДА.... ;D :'(